FOTO| Scrisoarea cutremurătoare trimisă de mama Raisei polițistului care i-a ucis fiica pe trecerea de pietoni: „Nu te considerăm criminal, dar nici om nu prea ești!”

FOTO| Scrisoarea cutremurătoare trimisă de mama Raisei polițistului care i-a ucis fiica pe trecerea de pietoni: „Nu te considerăm criminal, dar nici om nu prea ești!”
Sursă foto: captură video TV/Facebook
Publicat: 23/02/2022, 16:52
Actualizat: 23/02/2022, 16:55

Mama Raisei, fetița ucisă de polițist pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Laminorului, i-a transmis o scrisoare agentului Constantin Popescu, prin intermediul avocatului Adrian Cuculis, și l-a rugat să nu îngreuneze ancheta.

Liliana Barbu i-a cerut polițistului să se supună autorităților și să facă testul poligraf, mărturisind că este singurul mod prin care îi poate ajuta.

”Nici asta nu poți face asta”

Femeia i-a scris agentului că nu îl consideră criminal, însă prin atitudinea sa a demonstrat că „nici om nu prea ești”. La sfârșitul scrisorii, Liliana a semnat „mama unui înger”.

Liliana Barbu este numele meu, mama fetiței Raisa, pe care am purtat-o, am crescut-o, am educat-o, pentru că ea, chiar era un copil educat și atent. După cum ai văzut în filmări, pentru că la trafic se pare că nu ai putut fi atent, copilul meu s-a asigurat. În scrisoarea pe care ne-ai trimis-o te-ai oferit să ne ajuți. Acum ar fi momentul să faci ceva, fiind de acord cu testul poligraf și cu ce ți se cere! Ajutorul pe care îl poți da, este să faci tot posibilul să nu îngreunezi ancheta, dar pare că nici asta nu poți face! Ți-am transmis că nu te considerăm ”criminal”, dar se pare că nici om nu prea ești”, este mesajul mamei Raisei.

În urmă cu o lună, polițistul Constantin Popescu, care se află sub control judiciar pentru ucidere din culpă, a scris o scrisoare adresată părinților Raisei. Agentul le-a explicat ce simte în acest moment și de ce nu se va putea ierta niciodată pentru că le-a ucis fiica, pe trecerea de pietoni.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, care instrumentează dosarul accidentului din ianuarie, de pe bulevardul Laminorului din Capitală, în care o Raisa fost ucisă de mașina poliției, au transmis că proba cu testul poligraf pentru polițistul care a comis accidentul nu a fost acceptată.

Ce spune avocatul fetiței ucise

Avocatul Adrian Cuculis a precizat că, „având în vedere atitudinea” polițistului, dar și circumstanţele poate avea „suspiciunea rezonabilă” că cei care l-au învăţat pe polițist să nu își dea acordul pentru testul poligraf sunt chiar anchetatorii.

Două fetițe de 11 ani au fost lovite în plin pe o trecere de pietoni de o maşină a Poliţiei, joi, 13 ianuarie. În urma impactului, una dintre copile a murit, iar cealaltă a fost rănită și transportată la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu.

Momentul în care cele două fetițe au fost călcate de mașina de poliție, pe Bulevardul Laminorului, din Sectorul 1, a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Conform imaginilor, Raisa, fetița de 11 ani care a murit în urma impactului, a fost aruncată pe capota mașinii și purtată circa 50 de metri.

Agentul Constantin Popescu, care era singur în mașină, nu băuse și nu consumase droguri. Acesta este cercetat, sub control judiciar, pentru ucidere din culpă.

Foto: Indrumari-Juridice.Eu

Citește și

EXCLUSIV | Mărturia bărbatului care a văzut accidentul provocat de polițist și a stat alături de fetița supraviețuitoare: „A ridicat-o în aer și a mers cu ea pe capotă. Stăteam în fața ei, ca să nu-și vadă prietena întinsă pe asfalt”

EXCLUSIV| Polițistul care a omorât o fetiță când traversa strada a aprins semnalele luminoase după accident – SURSE

VIDEO| Două fetițe, spulberate de o maşină de Poliţie în București. Una dintre ele a murit

În ce stare se află fetița care a supraviețuit accidentului groaznic în care două copile au fost lovite în plin de o mașină de poliție

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Probleme legate de funcționarea telefoanelor iPhone. Apple, mesaj pentru utilizatori
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Hans Christian Orsted, pionierul electromagnetismului