Horoscop 18 aprilie 2024. ZODIA care primește o veste supărătoare

Horoscop 18 aprilie 2024.  ZODIA care primește o veste supărătoare
Sursa foto: caracter ilustrativ
Publicat: 17/04/2024, 15:00

Mesajele telepatice par confuze. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 18 aprilie 2024.

Berbec

Să rămâi în casă s-ar putea să nu fie cel mai bun lucru. S-ar putea să simți dureri musculare vagi și dureri pentru care nu poți găsi niciun motiv. Acestea ar putea fi mai degrabă rezultatul inactivității decât al vreunei disfuncții. Ieși afară și mergi la o plimbare sau la o alergare în parc. Acest lucru va pune în mișcare endorfinele și va șterge amintirea a ceea ce ai simțit mai devreme. Distracție plăcută!

Taur

Un membru al familiei ar putea lipsi fără explicații. Acest lucru ar putea îngrijora pe toată lumea și nu fără motiv. Cel mai bine este să îți păstrezi calmul și să telefonezi prietenilor, colegilor și tuturor celor care ar putea ști unde se află această persoană. Probabil că totul este în regulă. Membrul familiei tale a fost probabil preocupat și a neglijat să anunțe pe cineva de acasă ce se întâmplă. Rezistă!

Gemeni

Un frate sau un vecin s-ar putea să nu se simtă foarte comunicativ. S-ar putea părea că această persoană nu se comportă în modul său normal, prietenos, dar nu împărtășește motivul. Dă-i o pauză. S-ar putea să fi existat o veste supărătoare la care prietenul tău nu se poate opri să se gândească. Până mâine ar trebui să fie pe drumul de întoarcere la sinele lui obișnuit. Ai răbdare!

Rac

Lucrezi la un proiect care necesită puțină ingeniozitate? Dacă da, astăzi s-ar putea să nu ai nici o idee. Oricât de mult te-ai gândi, nu reușești să găsești o modalitate bună de a proceda. Poate ar fi mai bine să îl lași deoparte și să faci altceva pentru o vreme. Încercarea de a forța problema nu va face decât să întărească blocajele mentale. Relaxează-te și las-o să vină în mod natural, la timpul ei.

Leu

Intuiția ta funcționează la un nivel foarte ridicat, mai puțin în ceea ce privește familia ta! Oricât de mult te-ai strădui, se pare că nu reușești să înțelegi nimic din ceea ce spune, darămite din ceea ce face cineva. Nu te înnebuni din cauza asta. Cere explicații, apoi, exceptând orice lucru distructiv sau răutăcios, lasă-i să-și vadă de drumul lor. Uneori, oamenii trebuie să învețe prin propriile experiențe.

Fecioară

Mesajele telepatice pe care le primești de la un prieten sau o rudă ar putea părea confuze. Acest lucru te-ar putea deranja, mai ales dacă persoana respectivă este în mod normal practică și rațională. Cu toții avem zile proaste. Încearcă să îi observi comportamentul și să vezi dacă există semne de avertizare a unei crize interioare sau exterioare. Dacă nu, s-ar putea să fie nevoie să îl lași în pace. Nu poți forța pe altcineva să ceară ajutor.

Balanță

Ești supărat din cauza banilor? Încearcă să fii rațional. Preocupările tale sunt probabil mult mai negative decât realitatea situației. Fii obiectiv și analizează-ți bugetul pentru a afla faptele. În momentul în care vei acoperi totul, ar trebui să fii mai mult decât ușurată. Nu este nimic pe care să nu-l poți gestiona cu ușurință. Lasă totul în urmă pentru moment și ieși în oraș cu niște prieteni.

Scorpion

Unele vești despre un eveniment major te-ar putea neliniști și deruta. Ar putea exista rapoarte contradictorii, iar comentatorii ar putea încurca și mai mult problema. Ești preocupat în primul rând de modul în care te va afecta acest lucru. Răspunsul este, probabil, foarte evaziv. Presa este înclinată să exagereze pentru că este o știre. Adevărul va ieși la iveală în câteva zile. Rezistă!

Săgetător

Studiile spirituale ar putea părea fascinante și confuze. Citești o carte al cărei autor nu este clar? Poate că nu este cea mai bună lucrare pentru a-ți aduce informațiile pe care le cauți. Roagă-ți prietenii să-ți recomande cărți mai bune. Fă o vizită la bibliotecă. Vezi ce este disponibil online. Nu este nevoie să încerci să dai sens unui lucru care este confuz de la bun început.

Capricorn

Intuiția ta te poate ghida într-o direcție care pare să fie în contradicție cu ceea ce îți spun logica și simțul practic. Acest lucru te-ar putea pune într-o dilemă. Ar trebui să încerci să fii practic sau să-ți urmezi inima? Nu lua decizia astăzi. Cere-le sfatul prietenilor dacă vrei, dar așteaptă câteva zile înainte de a face o alegere irevocabilă. Incertitudinea ar trebui să se risipească în scurt timp.

Vărsător

Problemele familiale pot face ca un prieten sau partenerul de iubire să se simtă neliniștit și neajutorat. Această persoană ar putea avea câteva probleme de comunicare, mai ales dacă este nevoie de fermitate. Nu te lăsa absorbit de situație. Doar evidențiază faptele și încurajează-ți prietenul să ia în considerare fiecare factor în parte. În timp ce faci acest lucru, s-ar putea să ai câteva informații despre o problemă a ta.

Pești

Ți-a dat cineva o sarcină de făcut și apoi a plecat fără să-ți dea vreo instrucțiune? Nu e de mirare că te simți confuz și frustrat! Dacă nu există un manual și dacă nimeni altcineva nu știe ce se întâmplă, nu te simții prost să renunți la ea până când vei fi instruit corespunzător. Este mai prudent să aștepți decât să greșești și să fie nevoie să o faci din nou. Mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are...
Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău...
Dieta-minune lui Carmen Brumă: ce consumă iubita lui Mircea Badea de ani buni! Așa se...
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Incendiu de proporții în Capitală. O clădire din sectorul 1 a ars din temelii. Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Situaţie critică. Europa devine dependentă de Rusia într-un domeniu vital. Şi România a fost afectată
URMĂRI groaznice după un simplu transplant de organ! 89% dintre oameni...
S-a vândut o VECHE UZINĂ din România. A fost fondată în urmă cu peste 80...
Vestea așteptată de fanii Scooby-Doo. Seria live-action cu celebrele personaje, lansată pe Netflix
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Scene terifiante în plină stradă! Un barbat înarmat cu o sabie de samurai a atacat...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum au avut de suferit estuarele, așa-numitele „pepiniere ale mării”, în ultimii 35 de ani?