8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Danemarca: Un nou deces și un nou caz grav de tromboză după administrarea vaccinului AstraZeneca

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Danemarca: Un nou deces și un nou caz grav de tromboză după administrarea vaccinului AstraZeneca
Danemarca: Un nou deces și un nou caz grav de tromboză după administrarea vaccinului AstraZeneca. Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 21/03/2021, 08:00

Vulcanul care a erupt vineri seară lângă capitala Islandei, Reykjavik, pare să se calmeze, spun oamenii de ştiinţă, citaţi de BBC.

Lava vulcanului Fagradalsfjall a izbucnit printr-o crăpătură a scoarţei terestre lungă de sute de metri şi o serie de mici fântâni au înroşit cerul nopţii.

Două noi cutremure în România. Ce magnitudine au avut

Două noi cutremure s-au produs în România. La ora 22:58:46 s-a produs în zona seismică Vrancea, Buzău, un cutremur cu magnitudinea ml 2.8, la adâncimea de 96km.

Polițistul Marian Godină, despre Flavia Groșan: „O închipuită eroină” /„Într-un apartament de bloc, datorită geniului, a găsit leacul miraculos!”

Polițistul Marian Godină susține că medicul pneumolog Flavia Groșan este o „închipuită eroină”. Acesta a postat pe blogul personal un cometariu în care o compară cu un inginer care susține că „a inventat avionul care funcționează cu apă de izvor din munții Bucegi”.

Peste 100 de migranți au fost salvați în largul coastei Libiei de o navă a unui ONG

Sâmbătă, nava Ocean Viking, a ONG-ului SOS Méditerranée, a salvat 106 migranți, printre care și mai mulți minori, în largul coastelor Libiei.

CTP a răbufnit! Protestele anti-restricții au pus capac: „Rezultatul lor se va vedea în numărul de îmbolnăviri!”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este ferm convins că protestele legate de restricțiile din pandemia de COVID-19 vor continua mult timp de acum înainte.

Peter Szijjarto s-a vaccinat cu serul rusesc Sputnik V. Ungaria va importa alte 680.000 de doze în următoarea perioadă

Peter Szijjarto a devenit primul demnitar european care se vaccinează cu serul rusesc Sputnik V. Ungaria se pregătește să primească sute de mii de doze de vaccin Sputnik din Rusia.

Patru zile lucrătoare pe săptămână, noua metodă implementată în Spania

Spania vrea să implementeze un nou program pentru muncitori – patru zile lucrătoare pe săptămână. Programul a fost aprobat de guvernul spaniol. Momentan nu se știe când va fi implementat.

Danemarca: Un nou deces și un nou caz grav de tromboză după administrarea vaccinului AstraZeneca

Danemarca a anunțat sâmbătă că a înregistrat un nou deces și un nou caz grav de tromboză după administrarea vaccinului împotriva COVID-19 produs de AstraZeneca.