8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Klaus Iohannis, mesaj după acordul post-Brexit: „Acordul va proteja interesele companiilor și ale cetățenilor români – obiective-cheie ale României în aceste tratative”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Klaus Iohannis, mesaj după acordul post-Brexit: „Acordul va proteja interesele companiilor și ale cetățenilor români – obiective-cheie ale României în aceste tratative”
Publicat: 25/12/2020, 08:04
Actualizat: 25/12/2020, 08:24

Preşedintele României, Klaus Iohannis salută acordul convenit între Uniunea Europeană şi Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, privind relaţiile post-Brexit.

„România salută convenirea parteneriatului UE-Marea Britanie privind relațiile viitoare. Acordul va proteja interesele companiilor și ale cetățenilor români – obiective-cheie ale României în aceste tratative. Felicitări negociatorului-șef Michel Barnier și echipei sale pentru efortul susținut”, a scris președintele Klaus Iohannis, joi, pe Twitter.

„La mulți ani, Crăciunel!”. 700.000 de români își serbească onomastica pe 25 decembrie

În jur de 700.000 de români îşi serbează onomastica de Crăciun, conform informaţiilor publicate pe site-ul Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date.

Boris Johnson face pe Moș Crăciun. Ce „cadou” le-a adus britanicilor

Lui Boris Johnson îi place să se creadă Moș Crăciun. În seara  de Ajun, premierul Regatului Unit a anunțat că are un cadou pentru toți cetățenii Marii Britanii – acordul comercial cu Uniunea Europeană, semnat după părăsirea blocului comunitar.

Așadar, Brexit cu acord, exclamă acum ambele tabere, cu cea britanică mult mai vocală, dar și mai mulțumită că s-a ajuns la un consens.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 decembrie 2020. Peștii pot primi un mesaj surprinzător

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, chiar în ziua de Crăciun, se formează un aspect de susținere între Mercur, planeta comunicării, aflată în zodia Capricorn, și Uranus, planeta neprevăzutului, retrogradă în zodia Taur. Acest context poate aduce mesaje și informații neașteptate, surprize în viața noastră, unele mai bune, altele mai puțin plăcute.

Nicolae Ciucă (MApN): Armata României a demonstrat în anul 2020 că este puternică

Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale: „Vom depăși cu siguranță această pandemie”

„Dragi militari ai Armatei României, activi, în rezervă și în retragere Stimați funcționari publici și salariați civili, Armata României a demonstrat în anul 2020 că este puternică, pregătită, că are capacitatea de adaptare și resursa umană instruită și capabilă să facă față celor mai complexe provocări și este în măsură, oricând, să își îndeplinească datoria supremă de apărare a țării, precum și pentru a răspunde sarcinilor care ne vin ca membru al Alianței Nord-Atlantice”, a declarat Nicolae Ciucă.

Vaccinul anti-COVID ajunge în România, în prima zi de Crăciun. Raed Arafat și Valeriu Gheorghiță au plecat spre Arad. FOTO

Astăzi, la ora 12.00, în ziua de Crăciun, sunt așteptate TIR-urile cu primele 10.000 de doze de vaccin anti-COVID. Transportul va fi însoţit de un convoi al Armatei până la Bucureşti, unde, duminică, începe vaccinarea primelor 4.500 de cadre medicale în primă doză și rapel.Astăzi, la ora 12.00, în ziua de Crăciun, sunt așteptate TIR-urile cu primele 10.000 de doze de vaccin anti-COVID. Transportul va fi însoţit de un convoi al Armatei până la Bucureşti, unde, duminică, începe vaccinarea primelor 4.500 de cadre medicale în primă doză și rapel.

 Primul premier european vaccinat anti-Covid, cel al Serbiei

Loturi de vaccin produs de Pfizer Biontech au fost încărcate la fabrica din Belgia și sunt transportate spre țări din Uniune. România va primi 10.000 de doze, o primă tranșă simbolică. Nu este clar pentru moment dacă vaccinul este eficient împotriva noii tulpini, descoperite în Marea Britanie.

După Marea Britanie și Elveția, Serbia a primit primele doze de vaccin Pfizer și a început campania cu o doza administrată premierului. Serbia a comandat și vaccinuri produse de Rusia și China.

Nadia Comăneci, despre amintirile de Crăciun

„Zeița de la Montreal” mai crede în Moș Crăciun și la 59 de ani, rememorând momente de veselie din copilăria ei la Onești.

„Cum, nu există Moș Crăciun?! Imposibil, probabil, nu sunteți dumneavoastră bine informați”. Nadia Comăneci se amuză pe seama acestui subiect, în timpul Sărbătorilor de iarnă. „Zeița de la Montreal” susține că nu a încetat să creadă în Moșul cel bun și darnic nici la 59 de ani!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”