Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 decembrie 2020. Peștii pot primi un mesaj surprinzător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 decembrie 2020. Peștii pot primi un mesaj surprinzător
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 25/12/2020, 00:05

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, chiar în ziua de Crăciun, se formează un aspect de susținere între Mercur, planeta comunicării, aflată în zodia Capricorn, și Uranus, planeta neprevăzutului, retrogradă în zodia Taur. Acest context poate aduce mesaje și informații neașteptate, surprize în viața noastră, unele mai bune, altele mai puțin plăcute.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 25 decembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de o zi liniștită în dragoste. Petreci momente plăcute cu cei dragi și dialogurile sunt constructive.

Carieră și bani

Un context financiar te ia pe nepregătite. Fie primești un cadou care te ia prin surprindere, fie faci cheltuieli neprevăzute, fie suma de pe cont nu este cea așteptată.

Sănătate

Primești aprecieri și complimente astăzi și contetul te poate bucura, ăți va crește încrederea în tine și, implicit, și stima de sine.

Horoscop zilnic Taur – 25 decembrie 2020

Dragoste

Te poți aștepta la fel și fel de surprize astăzi, de momente neașteptate, vizite, întâlniri, dialoguri, posibil chiar cu persoane din străinătate.

Carieră și bani

Un mesaj primit, un dialog purtat cu cineva mai în vârstă sau mai înțelept te poate șoca și te poate face să regândești anumite aspecte ale vieții.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și ai energie și bună dispoziție, mai ales că Luna încă se află în zodia ta și-ți stabilizează trăirile.

Horoscop zilnic Gemeni – 25 decembrie 2020

Dragoste

Viața intimă se aprinde în urma unui dialog, poate vă dezvăluiți secrete în cuplu. Posibil să fii luat pe nepregătite de un mesaj de la cine4va din trecut sau de o amintire care-ți dă târcoale.

Carieră și bani

Azi ar fi de preferat să eviți dialogurile financiare, mai ales legate de bunuri materiale, credite, datorii și împrumuturi.

Sănătate

Dincolo de amintiri, poți avea parte de o serie de gânduri, idei care să te surprindă și pe tine. Sunt frământări care nu-ți dau pace și care pot contribui la starea ta de interiorizare.

Horoscop zilnic Rac – 25 decembrie 2020

Dragoste

Partenerul de viață te poate surprinde cu o declarație sau un dialog purtat cu acesta te lasă fără cuvinte, în sensul bun al exprimării.

Carieră și bani

Colaboratorii, asociații și partenerii de afaceri, poate cu ocazia unui mesaj de Crăciun, țin să-ți dea și o veste surprinzătoare.

Sănătate

Chiar dacă în prima parte a zilei ești mai serios, mai sobru, probabil preocupat de pregătirile Crăciunului, cheful de socializare și buna dispoziție se activează pe parcurs.

Horoscop zilnic Leu – 25 decembrie 2020

Dragoste

Te bucuri de o zi liniștită în plan sentimental și profiți din plin de timpul liber pe care-l ai la dispoziție pentru a sta cu partenerul sau cu copiii.

Carieră și bani

Azi te dedici unor activități pe care le lăsasei deoparte, de care uitasei și asta te va bucura, mai ales dacă sunt activități menite să te pună în evidență, să te scoată în lumină.

Sănătate

Înceracă să nu te suprasoliciți mental pentru că există riscul de a te stresa din orice. Este Crăciunul. Odihnește-te și relaxează-te.

Horoscop zilnic Fecioară – 25 decembrie 2020

Dragoste

Viața sentimentală te ia prin surprindere. Poate primești o declarație de dragoste de la persoana iubită, poate este vorba de o confesiune a copiilor.

Carieră și bani

Dai dovadă de multă creativitate astăzi și cel mai bine te pui în evidență prin dialog, faci mărturisiri și îți exprimi sentimentele.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, mai ales că îți exprimi emoțiile cu curaj și asta te liniștește.

Horoscop zilnic Balanță – 25 decembrie 2020

Dragoste

Poți fi luat prin surprindere de dialogurile cu familia, de discuțiile de la masa de Crăciun. Poate primești niște vești neașteptate.

Carieră și bani

Azi ar fi bine să eviți să discuți despre avere, bunuri de patrimoniu, moșteniri pentru că s-ar putea să tensionezi atmosfera.

Sănătate

Încearcă să nu lași emoțiile să te copleșească, mai ales amintirile, trecutul pentru că îți poți strica starea de spirit.

Horoscop zilnic Scorpion – 25 decembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd surprinze neașteptate din partea partenerului, poate chiar dialoguri care te iau pe nepregătite. Și tu, la rândul tău, poți surprinde prin ceea ce spui.

Carieră și bani

Posibil ca un colaborator, asociat sau parteer de afaceri mai vechi să te caute cu un mesaj de Crăciun, dar să te surprindă prin ceea ce-ți spune.

Sănătate

Comunicarea este un punct forte. Vei spune ce simți, ce crezi, ce gândești direct și fără ocolișuri și asta te va ajuta să te simți liber.

Horoscop zilnic Săgetător – 25 decembrie 2020

Dragoste

Dacă-ți faci planuri să te dedici unor activități anume, s-ar putea să ți se dea peste cap. Un mesaj, un dialog va contribui la creșterea stimei de sine, la recâștigarea încrederii în tine.

Carieră și bani

S-ar putea ca azi să fii luat pe nepregătite fie de niște vești financiare surprinzătoare, fie de situația conturilor sau de niște socoteli sau cheltuieli pe care le faci.

Sănătate

Încearcă să te odihnești cât de mult poți astăzi și fii atent la excese, mai ales dacă în ultimul timp te-ai simțit mai obosit.

Horoscop zilnic Capricorn – 25 decembrie 2020

Dragoste

Vin surprize și situații neașteptate în plan sentimental. Posibil să fie vorba de dialoguri inedite, să faci o declarație de dargoste sau partenerul să-ți facă o declarație la care nu te așteptai.

Carieră și bani

Ești creativ, ingenios și îți pui ideile în practică așa cum ai ocazia. Poate ornezi masa de Crăciun sau platourile într-un mod aparte.

Sănătate

S-ar putea ca niște planuri de petrecere a timpului liber, niște activități distractive planificate să se dea peste cap.

Horoscop zilnic Vărsător – 25 decembrie 2020

Dragoste

Nu lăsa trecutul, amintirile să te copleșească. Poți fi surprins de dialog, un mesaj din partea unei persoane din trecut.

Carieră și bani

Familia îți face niște surprinze la care nu te-ai fi așteptat și astăzi le dedici toată atenția, chiar dacă unele dialoguri, pe alocuri pot fi mai acide.

Sănătate

Ai mai multă grijă la starea emoțională și psihică pentru că ai tendința de a fi mult prea vulnerabil astăzi.

Horoscop zilnic Pești – 25 decembrie 2020

Dragoste

Contextul zilei te va lua prin surprindere la capitolul comunicare. Poate fi vorba de un dialog cu prietenii, de o veste pe care aceștia ți-o dau. Poate primești un mesaj de la o persoană de la care nu te-ai fi așteptat.

Carieră și bani

Ai grijă șa ceea ce spui și la modul în care pui cuvintele într-o frază pentru că poți transmite altceva decât ai intenția.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună, însă nu lăsa gândurile să te acapareze. Unele tipare de gândire trebuie blocate astăzi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Trei zodii care vor avea succes pe plan amoros în următoarele zile
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii