Actorul Mihai Bobonete intervine în scandalul ”GREENFIELD”: ”Doamna Clotilde Armand, semnați blestemata aia de hârtie!”

Actorul Mihai Bobonete intervine în scandalul ”GREENFIELD”: ”Doamna Clotilde Armand, semnați blestemata aia de hârtie!”
Publicat: 02/02/2023, 10:43
Actualizat: 09/03/2023, 16:49

Zi de zi, la primele ore ale dimineții, zeci de mașini stau ore în șir la coadă pentru a reuși să iasă din complexul de apartamente Greenfield din Băneasa, iar nervii sunt întinși la maxim. Pentru a ajunge în oraș, șoferii au la dispoziție doar un un drum cu o singură bandă pe sens, motiv pentru care totul se transformă în haos.

Șoferii tracasați sunt extrem de nemulțumiți de această situație, cerând autorităților locale să tranșeze cât mai repede această problemă care îi afectează pe cei aproape 6.500 de locuitori ai cartierului. În momentul de față, accesul din cartierul Greenfield către București se face doar prin Aleea Teișani, un drum cu o singură bandă pe sens, rezultatul fiind un blocaj de proporții în trafic.

Exasperat, la rândul său, cunoscutul actor Mihai Bobonete, a făcut un apel către Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, solicitându-i acesteia să-și pună cât mai repede semnătura pe documentul – ”blestemata aia de hârtie” – care ar face ca drumul de acces care este închis că fie preluat de primărie.

Doamna Primar Clotilde Armand, rog semnați blestemata aia de hârtie, ca nu ne mai rățoim la copilași dimineața, când nici nu sunt dezmeticiți!

Dați drumul la bariera aia din pădurea Băneasa, căci se aude în buricul târgului doar o semnătură ar fi și gata, ați preluat! Haideți, știu mare iubitoare de frumos și eu așa cred ar fi Frumos!”, a scris Mihai Bobonete pe pagina sa de Facebook.

Mihai Bobonete îi cere Clotildei Armand să semneze ”blestemata aia de hârtie”

Clotilde Armand, acuzată că menține un stand-by nedorit

Scandalul drumului de acces către cartierul Greenfield s-a transformat într-o adevărată telenovelă, Clotilde Armand fiind acuzată că a avut la dispoziție mai mulți ani pentru a cere preluarea acestui drum de la Romsilva, numai că lucrurile au trenat, iar peste 6.000 de oameni din acest cartier rămân blocați în trafic.

Drumul Vadul Moldovei, aflat în centrul acestui scandal, este format din trei porțiuni, potrivit reprezentanților Romsilva, două dintre acestea având regim de ”drum forestier”. Romsilva susține că a avizat pozitiv încă din 2019 scoaterea din fondul forestier a celor trei porţiuni a drumului respectiv şi a manifestat toată deschiderea pentru demersul de preluare a acestuia de către autoritatea publică locală, pentru a fi deschis circulaţiei publice.

Romsilva a precizat, prin intermediul unui comunicat, că măsura închiderii drumului este strict legală, drumul respectiv fiind format din trei porţiuni, din care două de drum forestier, unde accesul vehiculelor de orice fel este strict interzis.

Reprezentanții Romsilva, ”săgeți” către Clotilde Armand

Romsilva susține că a avizat pozitiv încă din 2019 scoaterea din fondul forestier a celor trei porţiuni a drumului respectiv şi a manifestat toată deschiderea pentru demersul de preluare a acestuia de către autoritatea publică locală, pentru a fi deschis circulaţiei publice.

În urma acuzațiilor lansate în spațiul public de către primarul Sectorului 1 privind închiderea accesului autovehiculelor pe Drumul Forestier «Vadul Moldovei» din Pădurea Băneasa, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva face următoarele precizări:

  • Drumul respectiv este format din trei porțiuni, două de drum forestier și o linie parcelară.
  • Drumurile forestiere, conform art. 54 (2) și 83 alin. (2) din Codul Silvic sunt cai de transport tehnologic, închise circulației publice.
  • Mai mult, pe linia parcelară, o porțiune din pădure care delimitează două parcele, accesul vehiculelor de orice fel este strict interzis.
  • Așadar, măsura închiderii Drumului Forestier «Vadul Moldovei» și a liniei parcelare este o măsură strict legală, în conformitate cu Codul Silvic, și nu o «măsură (posibil) politică». Printr-o sentința definitivă și irevocabilă a unei instanțe judecătorești, a fost recunoscută proprietatea publică a statului asupra drumului forestier respectiv, în administrarea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, prin Direcția Silvică Ilfov, acesta fiind intabulat în prezent că proprietate publică a statului român.
  • Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a avizat pozitiv încă din 2019 scoaterea din fondul forestier a celor trei porțiuni a drumului respectiv și a manifestat toată deschiderea pentru demersul de preluare a acestuia de către autoritatea publică locală, pentru a fi deschis circulației publice.
  • Menționăm că în conformitate cu prevederile art. 40 din Codul Silvic, aprobările pentru scoaterea definitivă a unor terenuri din fondul forestier, mai mici de un hectar, se fac la solicitarea autorității publice locale, în acest caz Primăria Sectorului 1, cu aprobarea Gărzii Forestiere.

În continuare, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva va sprijini aceste demers, atunci când Primăria Sectorului 1 va continua procesul de scoatere definitivă a drumului respectiv din fondul forestier”, s-a precizat în comunicatul Romsilva.


Citește și:

Alexei Navalnîi, despre gulagul sovietic ”reactualizat”: ”Dezumanizare, batjocorire și servirea instrucțiunilor ilegale ale conducerii de la Kremlin”

Viceprimarul Sectorului 1, după ședința Consiliului Local: ”Avem străzi precum cele din Evul Mediu, ceea ce Clotilde Armand a uitat din ziua în care «s-a înscăunat» la primărie”

EXCLUSIV | Sectorul 1 al Capitalei, o nouă ”criză a gunoaielor”? Clotilde Armand, acuzată că nu a semnat contractele de delegare către operatorii de sortare a deșeurilor: ”Nu și-a îndeplinit obligațiile prevăzute de lege”

EXCLUSIV | Primăria Sectorului 1, amendată cu 300.000 de lei de Garda de Mediu. Președintele ADU: ”Clotilde Armand nu se preocupă să rezolve problemele, ci să conteste niște sancțiuni primite pe bună dreptate”

Dinu Gheorghe, consilier local: ”Clotilde Armand, ai amăgit alegătorii, mai sunt aproape 16 luni până te va lovi realitatea votului”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Ce înseamnă boală transmisă prin aer? OMS și 500 de experți au căzut în sfârșit...