ASPA răspunde după acuzațiile lui Ciprian Ciucu: „Nu am primit răspuns de la Poliția Locală Sector 6”

ASPA răspunde după acuzațiile lui Ciprian Ciucu: „Nu am primit răspuns de la Poliția Locală Sector 6”
ASPA răspunde după acuzațiile lui Ciprian Ciucu / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 25/01/2023, 20:30
Actualizat: 25/01/2023, 20:59

Conducerea ASPA București se apără în urma acuzațiilor lansate de Ciprian Ciucu și spune că Poliția Locală Sector 6 nu a răspuns la o solicitare trimisă.

„Nu am primit de la Poliția Locală Sector 6 un răspuns cu privire la permisiunea de a acționa pe proprietatea privată respectivă”, acuză ASPA.

ASPA susține că a vrut, dar n-a avut cu cine

Potrivit Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, în data de 14 ianuarie ASPA a avut o acțiune de capturare în zona Lacul Morii, la care a solicitat participarea unui echipaj de la Poliția Locală Sector 6.

În urma acțiunii, au fost identificați 4 câini care au intrat pe o proprietate privată în prezența echipajelor ASPA și al Poliției Locale Sector 6.

La finalul acțiunii, echipajul ASPA a întocmit un Raport de activitate în care a consemnat că nu au putut fi capturați câinii deoarece s-au retras pe o proprietate privată, au menționat și numele posibilului proprietar al terenului. Raportul a fost semnat și de polițistul local de la Sectorul 6, prezent la acțiune. Până în prezent nu am primit de la Poliția Locală Sector 6 un răspuns cu privire la permisiunea de a acționa pe proprietatea privată respectivă”, arată reprezentanții ASPA.

Reacția ASPA vine după ce primarul Ciprian Ciucu a acuzat instituția că nu și-a îndeplinit misiunea și obiectivele legale.

Întreg scandalul s-a iscat în urma tragediei de la Lacul Morii, când o femeie a fost ucisă de câini. Ciucu a invocat, miercuri, cifrele tot mai mici din statistica ASPA privind numărul de câini capturați din Capitală în ultimii ani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase