Bărbat în vârstă de 47 de ani, găsit mort în lacul IOR din Capitală

Publicat: 22/04/2021, 12:03
Actualizat: 22/04/2021, 13:24

Potrivit informațiilor obținute de GÂNDUL.RO, bărbatul de 47 de ani, găsit mort în lacul din Parcul IOR, este un fost economist, care a suferit o depresie, după ce a avut o problemă la serviciu și tatăl său i-a dat 12.000 lei pentru a depăși impasul.

UPDATE 13.15. „La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 10:00, a fost sesizat prin apel 112 faptul că pe un lac din sectorul 3 plutește trupul neînsuflețit al unei persoane.

La fața locului au sosit polițiști ai Secției 12 Poliție precum și polițiști ai Serviciului Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București care au identificat pesoana în cauză ca fiind un bărbat, de 47 de ani.

Trupul a fost ridicat și transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

La acest moment se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor prin care s-a produs acest eveniment”, transmite Poliția Capitalei.

Știrea inițială. Cadavrul unui bărbat în vârstă de 46 de ani a fost descoperit, joi dimineața, în apele lacului Parcului IOR din Sectorul 3 al Capitalei.

Un bărbat a fost găsit înecat în lacul din Parcul IOR, din Sectorul 3 al Capitalei, informează evz.ro.

Potrivit primelor informații, în acest caz s-a deschis o anchetă, iar poliția urmează să stabilească împrejurările tragediei.

Descoperirea macabră, făcută de angajații de la curățenie

Corpul bărbatului de 46 de ani a fost descoperit de lucrătorii care au venit să facă curățenie, la prima oră în parc.

Ei au văzut cadavrul plutind și au sesizat 112. Trupul fără viață a fost extras din apă de pompieri.

ISU București Ilfov a transmis că în jurul orei 7.00 a fost anunțat la numărul de urgență 112 faptul că o persoană plutește pe lacul din parcul IOR, în zona Insula Pescarilor.

„Au intervenit scafandrii ISU B-IF care au recuperat corpul unui bărbat în vârstă de aprox 35 de ani, care prezența rigiditate cadaverică”, au transmis reprezentanții ISU București Ilfov.

La fața locului a ajuns și o ambulanță SMURD, cu un echipaj specializat în ATI. Paramedicii au examinat corpul bărbatului, în ideea că ar fi putut aplica măsurile de resuscitare, dar, din nefericire, nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul.

Polițiștii cercetează împrejurările în care bărbatul a ajuns în apă

Urmează o anchetă care va stabili, cu siguranță, cum a ajuns bărbatul în lacul IOR din Sectorul 3.

Polițiștii urmează să stabilească dacă vorbim despre o sinucidere, un accident sau chiar o crimă.

Anchetatorii vor analiza inclusiv imaginile de pe camerele de supraveghere video, amplasate în zonă, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu bărbatul, în ultimele clipe de viață.

În septembrie 2019, un alt bărbat, de 35 de ani, a fost găsit mort în Parcul IOR din Capitală. Corpul acestuia plutea pe apă, când a fost văzut de o persoană, care a anunțat imediat autoritățile.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult