Breaking news. Fostul candidat la Președinție, Bogdan Stanoevici, internat în stare gravă! “Este intubat!” (EXCLUSIV)

Breaking news. Fostul candidat la Președinție, Bogdan Stanoevici, internat în stare gravă! “Este intubat!” (EXCLUSIV)
Breaking news. Fostul candidat la Președinție, Bogdan Stanoevici, internat în stare gravă! “Este intubat!” (EXCLUSIV) | FOTO MEDIAFAX - Liviu Adăscăliței
Publicat: 17/12/2020, 16:31

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României, trece prin momente dramatice și se află internat la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală.

Potrivit surselor GÂNDUL.RO, starea lui Bogdan Stanoevici – infectat cu noul coronavirus – este una gravă, din păcate, acesta fiind intubat în momentul de față.

”Bogdan Stanoevici se află la ATI, intubat, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Ieri a fost intubat, se simțea rău de mai bine de două săptămâni și acum, se afla în stare destul de gravă, dar medicii fac tot ceea ce le sta în putință pentru a-l vindeca”, au declarat surse GÂNDUL.RO, în exclusivitate.

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus pentru că este ”sănătos”. A mai menționat, în același timp, că și-a făcut – lunar – testul anti-COVID, iar toate au ieșit negative. Însă, a mai precizat fostul candidat la Președinția României, atunci când a fost obligat să poarte masca, în anumite situații, nu s-a opus și s-a conformat regulilor.

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, a susţinut Stanoevici, potrivit agerpres.ro.

Situație dificilă la Spitalul ”Sfântul Pantelimon”

În luna noiembrie a acestui an, reprezentanții Spitalului ”Sfântul Pantelimon” din București au făcut public un adevărat strigăt de ajutor, dezvăluind că la secția ATI au mai rămas doar trei medici, în plină pandemie de coronavirus.

La acest spital clinic de urgențe sunt tratate cazuri foarte grave ale infecției cu noul coronavirus, 16 dintre cele 33 de paturi de la ATI fiind ocupate de pacienți infectați cu COVID-19.

Dintre cei 8 medici de la Secția de Terapie Intensivă, jumătate erau infectați cu noul coronavirus, au transmis reprezentanții spitalului, doar 3 medici ocupându-se de cele 33 de paturi ATI.