Declarație șocantă a unui fost ministru român: Virusul a fost creat în laborator. Există brevetul înregistrat şi la Paris şi la New York

Declarație șocantă a unui fost ministru român: Virusul a fost creat în laborator. Există brevetul înregistrat şi la Paris şi la New York
Publicat: 03/11/2020, 20:44
Actualizat: 03/11/2020, 20:46

Fostul ministru al Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta, Bogdan Stanoevici, candidat la parlamentare pe listele Partidului Ecologist Român, susține că „nu există niciun dubiu” că virusul SARS COV 2 a fost creat în laborator, și că ar exista un „brevet înregistrat şi la Paris şi la New York”. 

Stanoevici: Nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutaţii ale coronavirus

„Acest virus a fost creat în laborator, nu mai există niciun fel de dubiu asupra acestei situaţii, există brevetul înregistrat şi la Paris şi la New York. Acest virus, fiind creat în laborator, este extrem de periculos, pentru că suportă foarte multe mutaţii. Ne aflăm deja la a noua mutaţie a acestui virus. (…) Evident că nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutaţii. (…) Va trebui să ne obişnuim să trăim cu acest virus”, a afirmat Stanoevici, care candidează din partea PER Mureş pentru Camera Deputaţilor.

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru în Guvernul Ponta, şi cântăreaţa Sanda Ladoşi deschid listele de candidaţi ai Partidului Ecologist Român (PER) Mureş, pentru Senat, respectiv pentru Camera Deputaţilor, iar profesorul de pian Marius Vernescu se află pe lista PER Bucureşti pentru Senat, potrivit Agerpres.

Recent, în PER s-au înscris și foștii social-democrați Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Cătălin Rădulescu, care candidează pentru a intra în Parlament.

Candidatul PER susține, alături de colegii săi de partid, că alegerile parlamentare ar trebui amânate dacă devin „un pericol pentru sănătatea populației”

Potrivit acestuia, „dacă a face alegeri devine un pericol pentru sănătatea populaţiei, este evident că nu trebuie făcute alegeri”. El a spus că „ne aflăm în paradoxul unui Parlament în care nu ştim cine are puterea şi cine face parte din opoziţie, pentru că, de fapt, nu există opoziţie, ci o înţelegere între cei care decid soarta românilor”. „Şi această înţelegere este, din păcate, împotriva românilor. Gestionarea acestei crize sanitare a fost făcută absolut într-un mod catastrofal”, a adăugat Stanoevici.

Organizarea alegerilor oricând înainte de 20 martie reprezintă „alegeri la termen”, potrivit Constituţiei, a afirmat marţi senatorul Şerban Nicolae, candidat pe listele PER pentru Senatul României. 

„Noi cerem la modul imperativ şi ferm, tuturor factorilor decidenţi, începând cu Klaus Werner Iohannis, continuând cu Ludovic Orban, cu liderii partidelor parlamentare, un consens cu privire la organizarea alegerilor în prima parte a anului 2021. Potrivit Constituţiei, organizarea alegerilor parlamentare oricând înainte de 20 martie 2021 reprezintă alegeri la termen, nu reprezintă amânare, nu reprezintă prelungirea mandatelor actualilor parlamentari. Oricând trei luni de la 21 decembrie, data când a început mandatul actualului Parlament – 21 martie”, a spus Nicolae într-o conferință de presă organizată de PER.

Stanoevici a explicat jurnaliștilor de ce nu poartă mască: m făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative

Bogdan Stanoevici a dat explicaţii, în  conferinţa de presă a PER, de ce nu poartă mască de protecţie, susţinând că este sănătos şi nici nu încalcă legea.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, a susţinut Stanoevici.

Fostul ministru a participat, marţi, la sediul Partidului Ecologist Român, la o conferinţă de presă, în calitate de candidat al formaţiunii la Mureş pentru Camera Deputaţilor, alături de Şerban Nicolae şi Cătălin Ivan. Spre deosebire de ceilalţi doi, Stanoevici nu a purtat mască, fiind iniţial atenţionat de jurnalişti