București: Un bărbat care a furat o mașină, prins de polițiști în flagrant. Suspectul a încercat să fugă | VIDEO

Publicat: 23/01/2022, 12:06
Actualizat: 23/01/2022, 12:34

Polițiștii din București au prins vineri seara, în flagrant, un bărbat de 29 de ani, care a furat un autoturism în sectorul 5.

Potrivit unui comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, bărbatul a fugit de la fața locului, dar polițiștii au reușit să îl prindă. Suspectul a fost condus la audieri.

„În seara de 21 ianuarie 2022, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție au prins în flagrant, un bărbat de 29 de ani, imediat după ce a sustras un autoturism.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul, care nu deține permis de conducere, ar fi sustras autoturismul în scopul de a-l vinde. A fost reținut, instanța dispunând în cursul zilei de ieri arestarea sa preventivă”, se arată în comunicat.

Cercetările sunt continuate de Secția 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis.

Incidentul s-a produs în sectorul 5 din București

Din imaginile video se poate observa cum bărbatul încearcă să fugă de oamenii legii, dar este prins în scurt timp.

Potrivit surselor GÂNDUL, polițiștii de la Secția 24 ar fi observat că mașina avea probleme cu farurile și i-au făcut semnal de oprire șoferului.

Acesta, însă, a fugit de polițiști, prin Prelungirea Ferentari din sectorul 5. Deși oamenii legii l-au somat să oprească și l-au avertizat că vor face uz de armă, acesta a continuat să ignore avertismentele, până când a fost blocat de autospeciala de Poliție.