Cadoul generos pe care i l-a oferit Gigi Becali lui George Simion, înainte de nuntă: „O să avem și mămăliguţă cu brânză” / Accesul la eveniment se va face ca la festival

Cadoul generos pe care i l-a oferit Gigi Becali lui George Simion, înainte de nuntă: „O să avem și mămăliguţă cu brânză” / Accesul la eveniment se va face ca la festival
Publicat: 09/08/2022, 12:36

George Simion va fi, în curând, mire. Petrecerea va fi una grandioasă și lista invitaților este una destul de lungă. Liderul AUR a început să primească daruri de nuntă, iar unul dintre ele vine chiar de le Gigi Becali.

„Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ. Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta. Va fi Phoenix, Sava Negrean Brudaşcu, Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ. Am şi nişte lăutari din Bucureşti, taraful lui Viorel Pană”, a povestit George Simion.

La nuntă sunt așteptați toți românii care vor să participe.

„Rugăminte mare-mare este să se înregistreze toată lumea pe site, pe GeorgeSimion.ro, pentru a putea avea brațară de acces. Înscrierile se fac până în 20 august, dar vrem să știm cine intră, pentru ca avem informații că vor să vina oameni de-ai lui Virgil Popescu.

Darul nu este obligatoriu, dacă cineva vrea, îl redirecționăm să facă o donație pentru spitalul mobil pe care vrem să-l facem, să ajungă în toate colțurile țării. Trec toate darurile în declarația de avere”, a spus George Simion, la România TV, citat de știripesurse.ro.

Cine este și cu ce se ocupă viitoarea soție a lui George Simion. La doar 24 de ani, ea ar lucra deja în Parlament

Întrebarea care a stat pe buzele tuturor este cine este aleasa lui George Simion și cu ce se ocupă aceasta.

Ei bine, Dana Budeanu, în aplicația sa, Verdict, spune că este vorba despre Ilinca Munteanu, o tânără de 24 de ani. Potrivit sursei citate, aceasta ar lucra în Parlamentul României, la grupul parlamentar AUR.

„Ia-ți Ilinco ziua bună, de la tată, de la mumă! Ilinca Munteanu este fericita aleasă a «viitorului președinte» al României și al partidului care va avea, nu-i așa, «70% din voturi în 2024»!

Domnișoara Munteanu are doar 24 de ani și lucrează deja în Parlamentul României, firește la grupul AUR! Așa cum ne-a promis domnu’ SIEMION, și-a dat examenele, în speță la Facultatea de Drept și a și absolvit!

Printre picături și postările de pe social media pentru viitorul soț, se ocupă și cu organizarea nunții la întâlnirile cu Adina Patru Wedding Planner, în timp ce mirele salvează România!”, se arată pe aplicația Danei Budeanu, în stilul său binecunoscut.

În urma dezvăluirilor despre viitoarea doamnă Simion, președintele AUR a comentat că dorește să își țină viața privată departe de ochii publicului și de lumea politică:

„Ne sunt suficiente Elenele de care am avut parte în ultima sută de ani. Cei care ne doresc bine pentru noua familie, îi aștept la nuntă pe 27 august, îmi pot scrie pe Facebook ca să le dau invitația la cununia religioasă și la petrecere”, a transmis acesta.

George Simion se însoară în august

George Simon, liderul partidului AUR, a anunțat că se însoară. Politicianul a stabilit data nunții.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a anunțat George Simion pe Facebook.

Apoi, a făcut următorul comentariu:

„Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți”, a scris Simion.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult