Cât costă o porție de spaghete în taverna din București a lui Bodo de la Proconsul. Cu câți lei își vinde produsele ex-ginerele lui Băsescu

Cât costă o porție de spaghete în taverna din București a lui Bodo de la Proconsul. Cu câți lei își vinde produsele ex-ginerele lui Băsescu
Sursa foto: FACEBOOK
Publicat: 09/12/2022, 08:58

Bodo, celebrul solist de la Proconsul, a înființat acum câțiva ani un restaurant cu specific grecesc în București, numit „La Kostas”.

La un moment dat, după începutul pandemiei de coronavirus, artistul s-a retras din acționariatul restaurantului, după cum relata presa la acea vreme, însă localul continuă să fie cunoscut drept „restaurantul lui Bodo”.

Restaurantul „La Kostas” se află pe Bulevardul Mircea Vodă, numărul 43.

Ce prețuri practică restaurantul lui Bodo

Prețurile practicate de restaurantul unde te poți delecta cu fructe de mare și pește într-o locație traditional grecească nu sunt unele medii, dacă le comparăm cu alte localuri din Capitală.

De exemplu, o porție de spaghete cu fructe de mare, de 500 grame, costă 45 de lei (mix fructe de mare, sos de roșii, usturoi, vin alb, busuioc).

Totodată, o porție de homar cu paste pentru două persoane, de 1.200 grame, costă 200 de lei.

Prețurile la paste nu coboară sub 45 de lei nici pentru tagliatelele cu somon afumat, cu creveți, cu scoici Saint Jacques sau orezul cu fructe de mare sau creveți.

Pentru amatorii de carne „tradițională”, o porție de cotlete de berbecuț costă 60 de lei, un rib eye steak (grecia) 70 lei și mini tomahawk tot 70 de lei.

27 de lei pentru o salată

O salată costă între 15 și 27 de lei, iar porțiile sunt cuprinse între 120 și 350 de grame, în funcție de tipul de salată pe care îl alegeți.

Restaurantul oferă și o gamă largă de aperitive reci și calde. În ceea ce privește aperitivele reci, prețul acestora variază între 12 și 43 de lei, cantitățile pentru fiecare aperitiv fiind diferite, iar prețul celor calde este cuprins între 17 și 27 de lei, în funcție de felul dorit.

O porție de 300 de mililitri de ciorbă de pește costă 23 de lei, în timp ce o supă picantă de creveți, tot de 300 ml, costă 30 de lei.

Tot 30 de lei costă și o porție de 300 de ml de cremă de somon sau de cremă de creveți.

La desert, clienții se pot delecta cu lava cake (19 lei), portocalopita (17 lei) sau chiar înghețată (14 lei).

Cel mai scump vin din „restaurantul lui Bodo” este un Apogeum (Fetească Neagră), 750 ml, la 300 de lei.

Sursa foto: FACEBOOK

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase