Ce salariu au ajuns sa aibă farmacistele de la Catena și Doctor Max. Cât câștigă, de fapt

Ce salariu au ajuns sa aibă farmacistele de la Catena și Doctor Max. Cât câștigă, de fapt
Ce salariu au ajuns sa aibă farmacistele de la Catena și Doctor Max. Cât câștigă, de fapt
Publicat: 19/02/2022, 11:09

Catena și Doctor Max sunt două dintre cele mai mari și mai cunoscute lanțuri de farmacii din România și mulți dintre noi s-au întrebat măcar o dată cât câștigă un angajat al acestor farmacii.

Ei bine, potrivit undelucram.ro, salariile de la Catena diferă de la un oraș la altul, dar și dacă locul de muncă este unul de tip full time sau part time. Pe lângă salariul propriu-zis, angajații lanțului de farmacii primesc și alte beneficii, precum bonuri de masă sau alte bonusuri.

Potrivit sursei citate, în medie, un farmacist angajat la Catena primește un salariu net de 3.000 de lei, la care se adaugă bonusuri lunare de 700 de lei. Un economist senior primește un salariu net de 4.200 de lei, la care se adaugă tichete de masă de 300 de lei, în timp ce un operator calculator primește 2.000 de lei net.

În ceea ce privește un asistent de farmacie, acesta primește, în medie, 2.200 de lei net și tichete de masă în valoare de 300 de lei.

Catena este cel mai mare lanț de farmacii din România și este deținut de grupul Fildas. Bazele Catena au fost puse în anul 2000, prin achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni al fostei societăți de stat Argesfarm.

Ce salarii sunt la Doctor Max?

A&D Pharma lansa brandul Punkt înn 2015, brand prin care a atacat segmentul low-cost. Lanțul a reușit să ajungă la 220 de unități la nivel național. Folosind aceeași strategie, compania a lansat și farmaciile Doctor Max.

Potrivit aceleiași surse, salariile la Doctor Max se încadrează în medie în intervalul 2.500 – 3.000 de lei, dar pentru unele funcții, veniturile pot crește semnificativ.

Astfel, un farmacist cu experiență de cel puțin un an primește 2.600 de lei, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 400 de lei și alte bonusuri, care se ridică la 650 de lei lunar.

Un farmacist diriginte primește 4.000 de lei net pe lună, plus tichete de masă de 300 de lei și alte bonusuri de 300 de lei.

La Doctor Max, salariile pot ajunge și la 12.000 de lei în cazul unui manager marketing & PR.

Un consultant vâzări ajunge la 1.550 de lei pe lună, sumă la care se adaugă tichete de masă și alte bonusuri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase