Veste deosebit de proastă pentru Arșinel. Cum a pierdut actorul o parte din venituri

Veste deosebit de proastă pentru Arșinel. Cum a pierdut actorul o parte din venituri
Publicat: 07/07/2018, 13:37

Arșinel a pierdut astfel un contract de publicitate foarte avantajos, care îi aducea bănuți frumoși, în condițiile în care cariera sa profesională se află în declin și nu a mai avut roluri memorabile.

Cei doi actori filmau reclamele la farmacie de nouă ani. Lanțul farmaceutic a păstrat însă contractele cu Nico, Adrian Enache și Maria Dragomiroiu.

În fiecare lună, în conturile lui Arșinel intrau circa 10.000 de lei, din reclamele realizate pentru brandul pharma, scriu libertatea.ro și cancan.ro.

Arșinel a fost implicat într-un scandal răsunător în urmă cu cinci ani, când Emanuel Ungureanu, președintele Asociației pentru Solidaritate și Empatie „Claudia Safta” din Cluj-Napoca, l-a acuzat pe actor că a beneficiat preferențial de rinichiul unui donator de 23 de ani, deși pe listă mai erau 1.700 de persoane.

La acea vreme, șeful IUTR (Institutul de Urologie și Transplant Renal) din Cluj, Mihai Lucan, a motivat că „domnul Arșinel reprezintă o valoare foarte importantă, iar vârsta biologică a permis transplantul”.

Pe de altă parte, partenera de scenă a lui Arșinel, Stela Popescu, o obișnuită a reclamelor la lanțul de farmacii, a murit în data de 22 noiembrie 2017.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase