Cine sunt cei trei concurenți care s-au calificat în finala „Chefi la cuțite”

Cine sunt cei trei concurenți care s-au calificat în finala „Chefi la cuțite”
Cine sunt cei trei concurenți care s-au calificat în finala „Chefi la cuțite”. Sursa foto: Facebook/Chefi la cutite
Publicat: 16/12/2020, 10:30

Emisiunea „Chefi la cuțite”, difuzată de postul de televiziune Antena 1, și-a desemnat marți seara cei trei finaliști.

Astfel, marți, cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit cu cei nouă concurenți rămași în competiție pentru a decide cine sunt cei trei finaliști ai sezonului 8 al „Chefi la cuțite”, potrivit a1.ro.

Cei nouă concurenți rămași în concurs au fost supuși la trei probe de gătit în timpul semifinalelor, iar la finalul acestor probe, cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au punctat farfuriile acestora.

La cea de-a treia și ultima probă de gătit din cadrul semifinalei, concurenții au gătit trei rețete alese de către jurați dintr-un meniu.

La finalul celor șaizeci de minute alocate gătitului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat preparatele și au acordat puncte. Acestea s-au adăugat la notele obținute la celelalte două probe de gătit din semifinală, iar concurenții clasați pe primele trei locuri au primit un loc în finală.

Roxana Blenche, prima finalistă „Chefi la cuțite”

După jurizare, prezentatoarea emisiunii, Gina Pistol, a anunțat că Roxana Blenche este prima finalistă a competiției.

Mai apoi, Gina Pistol a anunțat cine este cel de-al doilea finalist din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Este vorba despre Ionuț Belei, „cuțitul de aur” din echipa lui Sorin Bontea.

Situația privind locul al treilea a devenit mai complicată după ce Gina Pistol i-a anunțat pe cei trei chefi că vor trebui să decidă cine va fi al treilea finalist, dat fiind faptul că Maria Șandru, din echipa lui Bontea și Paul Maxim, din echipa lui Scărlătescu, se află la egalitate.

Dat fiind că Bontea și Scărlătescu și-au susținut propriii concurenți, decizia finală i-a aparținut lui Florin Dumitrescu. Acesta a decis să se bazeze pe punctajele din probele anterioare obținute de cei doi concurenți aflați la egalitate, astfel că Maria Șandru a ajuns în finală în detrimentul lui Paul Maxim.

Marea finală a sezonului 8 „Chefi la cuțite” va fi difuzată miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.