Reacția MAI, după ce Smiley a fost amendat pentru depășirea vitezei pe A2: „Privește partea bună! Până acum ai pierdut doar buletinul”

Redactor:
Dragos Tanase
Reacția MAI, după ce Smiley a fost amendat pentru depășirea vitezei pe A2: „Privește partea bună! Până acum ai pierdut doar buletinul”
Smiley a fost amendat pentru depășirea vitezei pe A2 (FOTO: Captură video - Antena 3)

Smiley a fost amendat,rte miercuri, de polițiști pentru depășirea vitezei pe autostradă. Artistul a recunoscut că a greșit, iar ulterior a venit și replica polițiștilor: „Greșeala recunoscută este pe jumătate iertată. (…) Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul”.

Smiley a recunoscut, miercuri, pe Facebook că a depășit viteza legală pe autostradă cu 25 km/h și a fost amendat, informează Mediafax.

VEZI AICI VIDEO din timpul raziei, în urma căreia a fost sancționat. Când a fost oprit de polițiștii rutieri, artistul se afla în mașină alături de iubita sa, Gina Pistol.

„Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranța, normalitatea și liniștea noastră a tuturor”, a scris Smiley pe rețeaua de socializare.

După acest episod, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au avut o reacție – pe pagina de Facebook a instituției – prin care îi reamintesc artistului că o greșeală recunoscută este pe jumătate iertată.

„Dragă Smiley, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată… ca și amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poți plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Privește partea bună! Până acum ai pierdut doar buletinul (cu referire la piesa artistului intitulată „Pierdut buletin”-n.r.)”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

Polițiștii au organizat, miercuri, o acțiune pe Autostrada Soarelului, în cadrul căreia au depistat 54 de șoferi care au depășit regimul legal de viteză, informează Mediafax.

Aceștia au fost amendați, iar în 5 cazuri a fost reținut și permisul de conducere pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei legale.

De asemenea, într-un caz a fost retras certificatul de înmatriculare, pentru lipsa inspecției tehnice periodice.

Smiley, înjurat și batjocorit, după ce i-a sfătuit pe oameni să fie responsabili pentru că virusul există: „Nu ar putea cineva să-mi ofere bani ca să scriu că am o cunoştinţă bolnavă. Niciodată“

Cântărețul Smiley susținea, la sfârșitul lunii iulie, că a fost înjurat şi batjocorit pentru că i-a îndemnat pe români să fie responsabili şi să aibă grijă de ei, pentru că boala COVID-19 există.

Artistul a primit acuzații cum că ar fi fost plătit pentru a spune că are o cunoștință bolnavă de Covid. Smiley spune că este mâhnit de atitudinea oamenilor cărora le-a urat sănătate.

Smiley a scris pe Facebook un mesaj prin care și-a declarat mâhnirea în ceea ce-i privește pe cei care l-au batjocorit doar pentru faptul că a îndrăznit să dea un sfat în contextul creșterii accelerate a numărului de cazuri de coronavirus.

Loredana Groza, BEATA MANGĂ la ieșirea din club. S-a luat la trântă cu băutura și...
FOTO. Loredana Groza, dezbrăcată total în aşternuturi! Şi-a lăsat sânii la vedere şi fanii au...
Au găsit un tanc îngropat în pădure. Au săpat iar când l-au deschis au rămas...
Gina Pistol și Smiley au recunoscut! Ce sex are copilul
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Câți bani plătește Nicușor Dan pe chirie. Unde locuiește primarul Capitalei
Care este legătură între rechini şi vaccinul împotriva coronavirusului
Un bărbat l-a împușcat în cap pe amantul soției, apoi a forțat-o să îl decapiteze...
Loredana Groza, BEATA MANGĂ la ieșirea din club. S-a luat la trântă cu băutura și...
Au găsit un tanc îngropat în pădure. Au săpat iar când l-au deschis au rămas...
REGINA fără pic de RUȘINE care a SCANDALIZAT o țară întreagă la numai 27 de...
Pandele a rupt tăcerea! Calvarul prin care a trecut soția lui în ultimele luni. Nimeni...
Sărbătoare mare mâine, 30 septembrie! Toți creștinii în prăznuiesc pe marele mucenic
În sfârșit! Dincă a recunoscut astăzi ce i-a făcut, de fapt, Alexandrei Măceșanu
Secretul unei relații durabile. 7 metode științifice pentru o căsătorie fericită
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Povestea „ultimului dictator din Europa”. Şi cine sunt „minigarhii” care îl ajută să facă miliarde...
Inchide