Cum s-a sinucis doctorița de 38 de ani din Constanța, chiar în cabinet

Cum s-a sinucis doctorița de 38 de ani din Constanța, chiar în cabinet
Cum s-a sinucis doctorița de 38 de ani din Constanța, chiar în cabinet
Publicat: 26/04/2021, 21:49

Doctorița din Constanța, găsită moartă în cabinet, a murit din cauza unei supradoze de analgezic.

Femeia a făcut un stop cardio-respirator pe fondul unei intoxicații cu o substanță necunoscută, un analgezic opioid, potrivit unor surse din anchetă, citate de antena3.ro, folosit de regulă în tratamentul durerilor cronice și severe eliberat doar pe baza de rețetă specială pentru substanțe narcotice!

„Depășirea dozei recomandate duce la probleme respiratorii, comă și deces, iar doza letală este de aproximativ 2-3 miligrame pentru cele mai multe persoane. Doctorița în vărstă de 38 de ani a fost găsită ieri dimineață de către colegi decedată într-o cameră dintr-o clinică privată, acolo unde fusese de gardă întreaga noapte, iar lângă trupul neînsuflețit polițiștii au găsit două seringi goale.

Se pare că femeia își injectase un cocktail medicamentos din care făcea parte și acest analgezic opioid. Decesul medicului este considerat moarte suspectă, însă polițiștii par să aibă suficiente probe pentru a merge pe varianta sinucederii. Doctorița era căsătorită și avea o fetiță”, a transmis postul de televiziune.

Înainte să moară, doctorița a postat un mesaj emoționant

Loredana Chircu lucra ca medic internist atât la spitalul privat în care a decedat, cât și la alte clinici private, dar și la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

În urmă cu numai câteva zile, Loredana Chircu a postat un mesaj emoționant în memoria unui reputat medic din Constanța, răpus în urmă cu un an de coronavirus.

„A trecut un an, domnule doctor, de când vă vegheați pacienții de sus, dintre îngeri…Ne e greu fara dumneavoastră,să știți….

Un stetoscop a rămas undeva, pe o masă, într-o cămăruță mică de gardă. Al nimănui acum. Un coleg drag a pierdut lupta cu virusul asta nenorocit.

Zbor lin către îngeri, Domnule Doctor! Ați salvat atât de multe vieți, dar din păcate pe a dumneavoastră nu a mai putut-o salva nimeni… Rămâneți în inima și în sufletele noastre pentru totdeauna!

Dumnezeu sa vă odihnească… În noaptea asta fac de garda în onoarea dumneavoastră, de aici din patul de spital, de data asta gardă de lacrimi și durere și furie”, scria Loredana Chircu.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase