Cum s-au răzbunat vecinii pe șoferul care și-a parcat acest Volkswagen pe locul lor, în spatele cinematografului Florin Piersic din Cluj-Napoca

Cum s-au răzbunat vecinii pe șoferul care și-a parcat acest Volkswagen pe locul lor, în spatele cinematografului Florin Piersic din Cluj-Napoca
Cum s-au răzbunat vecinii pe șoferul care și-a parcat acest Volkswagen pe locul lor, în spatele cinematografului Florin Piersic din Cluj-Napoca / Sursa foto: Stiri de Cluj
Publicat: 20/01/2023, 08:37

Un clujean care și-a parcat mașina la voia întâmplării, în spatele cinematografului Florin Piersic din Cluj-Napoca, a avut parte de o surpriză pe măsura „abaterii”.

Șoferul clujean s-a trezit, miercuri dimineața, cu mașina ticsită de notițe adezive, după ce și-a parcat mașina în spatele cinematografului Florin Piersic.

Pe hârtiuțe a fost scris și un mesaj, care s-a șters din cauza ploii.

Tocmai din acest motiv nu se știe dacă parcarea a iritat pe cineva, cum este foarte posibil sau bărbatul a fost „victima” unei răzbunări personale, scrie stiridecluj.ro.

Sursa foto: Stiri de Cluj

Femeie băgată în spital după o ceartă pentru un loc de parcare

O ceartă iscată de la un loc de parcare s-a sfârșit cu o femeie ajunsă la spital și un bărbat, agresor, căutat de oamenii legii. Totul s-a petrecut în municipiul Ploiești, din județul Prahova.

Victima a avut nevoie să primească îngrijiri medicale după ce a fost bătută măr de un bărbat rămas încă neidentificat.

Tot la Cluj: O șoferiță a bătut un bărbat care a oprit mașina pe locul ei de parcare

O femeie a bătut un bărbat care a lăsat mașina pe o porțiune din locul ei de parcare.

Agresiunea a avut loc în județul Cluj, acolo unde șoferul oprise pentru câteva minute pentru a cumpăra ceva de la un magazin.

Doi vecini din București se ceartă între ei și susțin că plătesc același loc de parcare. „De ce nu mi-a luat și nevasta?”

Doi vecini din Sectorul 2 au ajuns să se bată pe același loc de parcare, ambii susținând că au drept pe acel spațiu. Unul spune că locuiește de 25 de ani în blocul de lângă parcare, iar celălalt că a plătit spațiul respectiv.

Lipsa spațiilor de parcare din București creează situații incredibile pentru mulți locuitori ai orașului.

De exemplu, în Sectorul 2 din Capitală, doi șoferi își parchează mașinile pe rând, pe același loc de parcare.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase