De neînchipuit! Cât costă o noapte în apartamentul de pe litoral care îți dă senzația că ești „deasupra mării”

De neînchipuit! Cât costă o noapte în apartamentul de pe litoral care îți dă senzația că ești „deasupra mării”
De neînchipuit! Cât costă o noapte în apartamentul de pe litoral care îți dă senzația că ești „deasupra mării”
Publicat: 24/06/2022, 22:08

Cazări premium pentru cei cu dare de mână, pe litoralul românesc. Unul din cele mai dorite apartamente este cel în care ai senzația că ești „deasupra mării”.

1.000 de lei pe noapte te costă priveliștea absolut superbă. Dacă vrei vilă privată cu piscină o să dai dublu, dar puteți să mergeți cu mai mulți amici.

În nordul litoralului românesc, de la etajul 8 al unui bloc situat la doi pași de plajă priveliștea îți taie respirația. Marea este cât cuprinde, oriunde te-ai uita.

Acum costă 1.000 lei pe noapte, dar cu siguranță că tariful va crește în vârf de sezon cu 50%.

Pentru turiștii care caută opulența și răsfățul la malul mării există apartamente cu jacuzzi, bucătării complet utilate și vedere spre mare.

Un hotel construit cu decenii în urmă la Neptun, unde veneau și străini invitați de dictatorul Nicolae Ceaușescu, a reînviat după ce a fost cumpărat de un investitor cu imaginație.

Astfel, în locul bălăriilor au apărut plante mediteraneene și o piscină.

Prețuri pentru toate buzunarele

Cei care stau la hotel plătesc între 350 de lei și 700 lei de lei pe noapte, în timp ce vecinii de la vilă vor plăti 2.000 de lei.

Există și vile în care puteți să stați doar cu prietenii: în Mamaia Sat o vilă este destinată grupurilor de șase persoane.

Prețurile încep de la 2.000 de lei pe noapte și în vârf de sezon ajung la 2.500 de lei pe noapte în funcție și de numărul de persoane, transmite managerul unei vile turistice de pe litoral.

Deși tarifele depășesc media, în acest an, locurile de cazare sunt ocupate imediat, informează știrileprotv.ro.

Cunoscut om de afaceri: „La Mamaia cluburile sunt peste Ibiza”

Omul de afaceri Dragoş Anastasiu afirmă că paradigma ”scump şi prost” raportată la turismul românesc nu este „corectă în integralitate”.

El admite că litoralul românesc este scump în anumite perioade, dar arată că, în acest context, „dacă e cerere şi se plătesc preţurile respective, astea sunt preţurile corecte”.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult