Drama NEȘTIUTĂ a femeii care a fost tranșată și aruncată pe câmp. „Este un psihopat, o urmărea pe stradă”/ Cum a încercat să scape de relația toxică

Drama NEȘTIUTĂ a femeii care a fost tranșată și aruncată pe câmp. „Este un psihopat, o urmărea pe stradă”/ Cum a încercat să scape de relația toxică
Mirela Bîtfoi avea o relație tensionată cu iubitul ei, despre care apropiații femeii spun că o obliga să se prostitueze
Publicat: 10/04/2024, 08:15
Actualizat: 10/04/2024, 10:46

Femeia în vârstă de 38 de ani, găsită tranșată pe un câmp lângă autostrada A1, a avut o viață chinuită. Orfană de ambii părinții, principalul ei sprijin era sora sa mai mare. Mirela Bîtfoi era originară din Zimnicea, județul Teleorman, dar de foarte mulți ani se mutase în București, unde timp de opt ani a locuit împreună cu fostul ei soț. După divorțul de acum patru ani, a făcut o depresie, a avut gânduri de sinucidere și se afla încă sub tratament. Mirela Bîtfoi a încercat să-și refacă viața, dar bărbatul alături de care trăia de aproximativ doi ani o abuza fizic și psihic. Apropiații povestesc că acesta ar fi obligat-o să se prostitueze, îi lua toți bani și o amenința constant că o omoară dacă îl părăsește. Înainte să dispară de acasă, femeia se mutase la sora ei, după ce se certase cu iubitul ei.

Cazul tulburător al femeii care a fost găsită tranșată pe un câmp, rămășițele ei fiind puse într-un sac de plastic, lângă autostrada A1, în zona comunei Uliești, din Dâmbovița, a făcut înconjurul țării. Mirela Bîtfoi fusese dată dispărută de sora ei de aproximativ o lună.

Mariaj destrămat acum patru ani

Pe 6 martie, femeia de 38 de ani nu s-a mai întors în locuința unde stătea cu sora sa, după ce îi spusese acesteia că merge să joace la ”păcănele”.

Cei care au cunoscut-o pe Mirela Bîtfoi povestesc despre ea că a avut o viață grea. Cea mai bună prietenă a femeii a dezvăluit, în exclusivitate pentru Gândul, detalii tulburătoare despre necazurile care s-au ținut lanț de Mirela. Originară din Zimnicea, județul Teleorman, se mutase cu foarte mulți ani în Capitală, unde, timp de opt ani, a locuit cu fostul ei soț.

Mariajul lor s-a destrămat în urmă cu patru ani și, deși nu aveau copiii împreună, ruptura de soțul ei a devastat-o, cu atât mai mult cu cât între timp acesta s-a recăsătorit.

Lua antidepresive după ce ar fi vrut să se sinucidă

Apropiații spun că divorțul a marcat-o atât de mult, încât, de câteva ori, le-ar fi spus că ar vrea să se sinucidă. În aceste momente grele, sora ei, dar și prietenele de-o viață au făcut eforturi pentru a-i ridica moralul. Sora sa a dus-o la un medic psihiatru, care i-a prescris medicamente antidepresive, iar starea i s-a ameliorat. Femeia a lucrat o perioadă la un salon de masaj din Capitală.

După ce a divorțat, Mirela simțea o nevoie acută să fie iubită din nou, iar, după un timp, părea că și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat.

Speranțele ei s-au transformat însă într-un coșmar de neimaginat, din care nu avea puterea să se desprindă.

”Ea era cu un bărbat de vreo doi ani și ceva, locuiau împreună, dar se certau tot timpul. O vedeam mereu tristă, o bătea, o punea să se prostitueze, o amenința că dacă pleacă de lângă el și se combină cu alt bărbat, o omoară. Este un psihopat, o urmărea pe stradă, o trimitea la fel de fel de bărbați pentru prostituție. El nu lucra și profita de ea. Acum o lună și ceva, a dat-o afară din casă și ea s-a mutat la sora ei”, ne-a povestit prietena femeii.

”Mă gândesc să nu se fi întors la el”

Deși trăia un calvar alături de iubitul ei, Mirela nu a avut curajul și puterea să pună punct definitiv relației.

”Ea îl iubea. Ba spunea că nu îl mai vrea în viața ei, ba că îl vrea. Chiar dacă se mutase la sora ei de o lună și ceva, mă gândesc să nu se fi întors la el”, ne-a mai spus femeia.

În încercarea de a-i întinde o mână de ajutor și de o salva din relația toxică în care trăia de doi ani, prietena ei i-a propus să îi găsească un loc de muncă în Germania.

”Am vrut să îi caut ceva de muncă aici. Ea ar fi vrut să vină, dar ceva o reținea, nu voia să îl lase”, a adăugat prietena femeii, cu părere de rău că Mirela nu i-a acceptat propunerea care ar fi putut poate să-i salveze viața.

Cadavrul tranșat, găsit pe câmp de muncitori în construcții

Cadavrul femeii a fost găsit, în urmă cu câteva zile, pe un câmp, în apropierea Autostrăzii A1, de câțiva muncitori în construcții. Criminaliștii au reușit să îi afle identitatea pe baza probelor ADN. Sora victimei le-a povestit anchetatorilor că victima practica prostituția și ar fi fost dependentă de jocurile de noroc.

Cadavrul Mirelei Bîtfoi a fost descoperit fragmentat și se afla în stare de putrefacție. Ulterior, în urma căutărilor, s-au găsit și părțile lipsă din corp. Potrivit primelor cercetări, femeia ar fi fost omorâtă prin strangulare, iar în cauză ar exista un cerc de suspecți.

CITEȘTE ȘI:

Probele ADN au scos la iveală cine este femeia al cărei cadavru a fost tranșat și aruncat pe marginea A1

Femeia găsită moartă pe câmpul din Dâmbovița ar fi fost ucisă în urmă cu o lună. Anchetatorii ar avea deja un SUSPECT

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
Lapte cu sodă caustică și peroxid de hidrogen. Producătorii mascau produsele stricate
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto