Scene violente lângă București: O femeie a fost răpită de bătută de fostul iubit. Bărbatul a fost ajutat de trei amici

Scene violente lângă București: O femeie a fost răpită de bătută de fostul iubit. Bărbatul a fost ajutat de trei amici
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 19/05/2022, 08:31
Actualizat: 19/05/2022, 08:34

O femeie din Măgurele, județul Ilfov, a fost răpită și bătută de patru bărbați, unul dintre ei fiind fostul concubin. Trei dintre bărbați sunt arestați preventiv, iar cele de-al patrulea este plasat sub control judiciar.

Polițiștii orașului Măgurele au fost sesizați prin apel 112 în noaptea de marți spre miercuri de către un bărbat, cu privire la faptul că fostul concubin al unei femei, împreună cu 3 persoane, au pătruns în incinta unei societăți comerciale din Măgurele, iar unul dintre aceștia a agresat o femeie, lovind-o cu pumnii și cu picioarele, după care a târât-o, fără voia ei până la o mașină parcată în curtea societății, în care au urcat-o cu forța.

Sursă FOTO: Shutterstock – caracter ilustrativ

Ordine de protecție

Polițiștii le-au identificat pe cele 4 persoane. Este vorba de 4 bărbați, din județul Giurgiu, cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani. În mașină era și victima, respectiv o femeie de 40 ani, concubina unuia dintre bărbați, conform Mediafax.

Pentru femeie a fost emis ordin de protecție provizoriu.

În urma cercetărilor, polițiștii orașului Măgurele au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 4 bărbați, iar, după prezentarea acestora Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă față de 3 dintre aceștia, iar, pentru cel de al patrulea, a dispus măsura controlului judiciar.

Citește și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult