EXCLUSIV | IMAGINI ȘOCANTE Jurnalistă Gândul, agresată în plină stradă de avocata fostului director al OTP Bank România. I-a spart nasul chiar lângă sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, unde Laszlo Diosi a fost audiat

Publicat: 03/02/2023, 15:51
Actualizat: 03/02/2023, 15:55

Scene inimaginabile s-au petrecut, vineri la prânz, în apropierea sediului Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Poliției Capitalei, de la Casa Presei, după audierea fostului șef al OTP Bank România, Laszlo Diosi.

Jurnalista Gândul Mădălina Prundea i-a adresat mai multe întrebări ex-șefului OTP Bank, în timp ce acesta se deplasa către mașina care îl adusese la audieri (VEZI DETALII AICI), însoțit de avocata sa, Teodora Ninof. A fost momentul când, din senin, avocata a lovit-o cu sălbăticie, în plină figură, pe jurnalistă.

În urma loviturii, aplicată mișelește, fără vreun avertisment, ziaristei i-a fost spart nasul, iar microfonul pe care îl ținea mână i-a fost proiectat direct în dinți, provocându-i dureri atroce.

Imediat după agresiune, avocata și-a continuat nestingherită mersul prin parcarea de la Casa Presei Libere, alături de clientul ei, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cine este agresoarea jurnalistei Gândul

Agresoarea Teodora Ninof, o apropiată a lui Laszlo Diosi, potrivit surselor Gândul, a lucrat, timp de 14 ani, conform propriului CV, în OTP Bank România. Astfel, din 2005 până în 2007 a fost consilier juridic, iar, în perioada 2007 – 2016 a fost directoarea Direcției Juridice, pentru ca, din 2016 până în 2019 să ocupe chiar funcția de manager.

În prezent, Teodora Ninof este asociat senior la Cabinetul de Avocatură TAMC.

Gândul susține libertatea de exprimare și condamnă cu fermitate astfel de acte reprobabile la adresa jurnaliștilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase