Noi detalii în cazul studentei ucise la Timișoara. ”Făcuse o obsesie, voia mai mult de la ea, dar a văzut că Andreea nu este de acord”

Noi detalii în cazul studentei ucise la Timișoara. ”Făcuse o obsesie, voia mai mult de la ea, dar a văzut că Andreea nu este de acord”
Când a fost reținut de polițiști, Mirel Dragomir avea pe față zgârieturi, dovadă că Andreea s-a luptat din răsputeri să trăiască
Publicat: 25/03/2024, 07:45
Actualizat: 25/03/2024, 12:34

La doar câteva zile de la uciderea Andreei, studenta la Medicină, în vârstă de 21 de ani, ies la iveală noi detalii despre relația fetei cu ucigașul ei. Tânărul care i-a luat viața nu ar fi fost, de fapt, iubitul ei, ci doar un amic. Andreea era prietenă bună cu sora criminalului și așa a ajuns să-l cunoască și pe el. Deși foarte apropiată de părinții săi, cărora le povestea tot, aceștia nu îl cunoșteau pe Mirel Dragomir. Apropiații fetei sunt convinși că acesta a ucis-o pe Andreea deoarece fata i-ar fi refuzat avansurile, iar el făcuse o obsesie pentru ea.

UPDATE:

Părinții Andreei au ridicat trupul neînsuflețit al fiicei lor de la Institutul de Medicină Legală Timișoara și au plecat spre comuna Padeș, județul Gorj, locul natal unde studenta își va dormi somnul de veci. Înmormântarea va avea loc joi, iar tânăra va fi îmbrăcată în rochie de mireasă.

Știrea inițială:

Răsturnare de situație în cazul fetei ucise cu sânge rece într-un apartament din Timișoara, oraș în care tânăra de 21 de ani, din comuna Padeș, județul Gorj, studia medicina. Potrivit apropiaților fetei, Mirel Dragomir nu ar fi fost iubitul Andreei, ci aveau doar o relație de amiciție.

Tânăra era prietenă cu sora ucigașului și, prin intermediul acesteia, l-ar fi cunoscut și pe el. Mirel Dragomir s-ar fi îndrăgostit de Andreea, pentru care a făcut o adevărată obsesie, dar fata nu era interesată de avansurile lui. Rănit în orgoliu de refuzul Andreei, acesta ar fi ucis-o într-un acces de furie.

”Era o fată cuminte, stătea numai cu nasul în cărți, pe primul loc era facultatea, nu ieșea nicăieri, ea chiar voia să facă ceva în viață, avea numai 10 pe linie. Părerea mea este că acest individ făcuse o obsesie pentru ea, voia mai mult de la ea, dar a văzut că Andreea nu este de acord și a făcut ce a făcut. Noi, apropiații, suntem în stare de șoc”, a spus, pentru Gândul, una dintre rudele Andreei.

Părinții fetei știau despre ucigaș că este doar un prieten

Studenta ucisă avea o relație foarte apropiată cu părinții săi, dar nici măcar aceștia nu știau de existența unui așa-zis iubit.

”Andreea nu a ascuns niciodată ceva față de ei, le spunea orice avea pe suflet și nici ei nu știau de acest individ că ar fi iubitul ei. Am înțeles că tatăl ei știa că era doar un prieten, atât. Părinții ei nu l-au cunoscut, nu l-au văzut niciodată”, ne-a mai spus ruda respectivă.

Aceasta ne-a povestit și despre momentul în care tatăl Andreei a realizat că ceva grav s-a întâmplat cu fiica sa.

”Când venea în weekend acasă, mereu îi dădea mesaj tatălui ei că a urcat în microbuz și apoi că trebuie să ajungă, ca el s-o aștepte. Vineri nu a primit niciun semn de la ea și a știut că s-a întâmplat ceva”, ne-a mai spus ruda fetei.

Andreea este descrisă de prieteni și de rude ca o fată extrem de cuminte și dedicată studiilor | Sursă foto: Facebook

”Bucură-te de fiecare clipă din viața ta!”

Andreea locuia la cămin, în Timișoara, în timp ce criminalul ar fi împărțit același apartament cu sora lui și o altă prietenă de-a acesteia.

Părinții Andreei sunt devastați de drama care le-a dat viața peste cap pentru totdeauna. Tânăra provenea dintr-o familie modestă, mama ei fiind casnică, iar tatăl fost miner, acum pensionar.

”Bucură-te de fiecare clipă din viața ta și lasă toate visele să devină realitate cât mai curând! Mereu luptă pentru ca să fii liberă ca o pasăre. Multă fericire, fetița mea! La mulți ani minunați”, este ultimul mesaj de la mulți ani pe care tatăl Andreei i l-a transmis fiicei sale, pe 9 iulie 2023.

Sora criminalului, prietenă bună cu victima

Sângeroasa crimă a fost descoperită, vineri seară, de sora criminalului și o prietenă de-a acesteia. Cele două tinere au găsit-o pe Andreea într-o baltă de sânge și cu părul înfășurat în jurul gâtului. Medicii legiști au finalizat necropsia, iar rezultatul a arătat că fata a murit în urma unei hemoragii interne. Pe trupul acesteia au fost găsite nu mai puțin de 30 de lovituri de cuțit, cele mai multe în zona gâtului. Una dintre lovituri, din zona toracelui, i-a fost fatală tinerei.

Criminalul în vârstă de 23 de ani, care a și recunoscut fapta, era student tot la Facultatea de Medicină din Timișoara, pe care o urma și Andreea, dar și la Teologie. Când a fost reținut de polițiști, ucigașul prezenta zgârieturi pe față, dovadă a faptului că Andreea s-a luptat cu el din răsputeri ca să rămână în viață.

Colegele fetei au spus că Andreea și Mirel Dragomir ar fi avut o relație din luna decembrie și că acesta ar fi ucis-o deoarece fata ar fi vrut să îl părăsească. Cu toate acestea, Andreea nu le-a spus niciodată apropiaților că ar fi avut prieten.

Tânăra câștigase, în anul 2017, titlul de miss la ”Balul Bobocilor” organizat la liceul unde învăța.

CITEȘTE ȘI:

Descoperire macabră într-un apartament din Timișoara: Studentă la Medicină, UCISĂ cu un cuțit / Poliția are deja un suspect principal

El este Mirel, studentul la Medicină și Teologie care și-ar fi UCIS iubita, din gelozie / Andreea avea doar 21 de ani și visa să devină medic

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto