Rudele fostei ”Miss Boboc” UCISE la Timișoara, despre tânărul suspectat că a omorât-o: Nu credem că era iubitul ei. Era o fată foarte cuminte

Rudele fostei ”Miss Boboc” UCISE la Timișoara, despre tânărul suspectat că a omorât-o: Nu credem că era iubitul ei. Era o fată foarte cuminte
Andreea a câștigat titlul de miss la ”Balul Bobocilor” organizat, în anul 2017, în liceul unde a învățat sursă foto: Facebook
Publicat: 23/03/2024, 16:12
Actualizat: 23/03/2024, 18:47

Părinții Andreei, tânăra studentă la Medicină, găsită ucisă într-un apartament din Timișoara, sunt distruși de tragedia care i-a pus la pământ sufletește. Fiica lor, o tânără frumoasă, inteligentă și cu bun simț, le-a dat întotdeauna motive să simtă că și-au îndeplinit perfect misiunea de părinți. Drama pe care o trăiesc acum este cu atât mai mare cu cât Andreea era unicul lor copil. Rudele fetei spun că nu cred că presupusul ucigaș era iubitul ei, deoarece aceasta era o fată extrem de cuminte.

UPDATE: Mirel Dragomir și-a recunoscut vina. Tânărul de 23 de ani a fost adus în fața magistraților Tribunalului Timiș. Acesta prezenta zgârieturi pe față, rezultate probabil în urma eforturilor făcute de victima lui de a-și salva viața. El a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor.

Știrea inițială:

Moartea Andreei, studenta la Medicină, din Baia de Aramă, în vârstă de 21 de ani, a fost un adevărat șoc pentru cei apropiați, dar și pentru toți cei care o cunoșteau. Andreea este descrisă de cunoscuți ca fiind o fată foarte cuminte și liniștită, care era mai mult preocupată de învățătură decât să își facă un iubit. De aceea, varianta că presupusul ucigaș, Mirel Dragomir, și el student tot la Medicină, ar fi fost prietenul ei i-a surprins pe unii apropiați.

”Nu cred că era iubitul ei. Era o fată foarte cuminte, cum rar se mai întâlnește. Nu era genul care să aibă iubit”, a spus, pentru Gândul, o rudă de-ale fetei.

Părinții și-au pierdut singurul copil

O fostă colegă de liceu s-a arătat la fel de surprinsă că Andreea ar fi avut un iubit.

”Sinceră să fiu, nici nu știam că are iubit. Era o fată foarte frumoasă și deșteaptă, nu mai vorbim de cuminte. Nu mi-a venit să cred când am auzit”, ne-a spus fosta colegă de liceu a Andreei.

Tânăra era o figură populară în liceul pe care l-a făcut în Baia de Aramă, ea fiind aleasă, în anul 2017, ”Miss Boboc”.

Părinții studentei de la Facultatea de Medicină din Timișoara sunt devastați de drama pe care o trăiesc, Andreea fiind singurul lor copil. Mai mult, fata le-a dat întotdeauna motive să fie mândri de ea.

”La mulți ani, fetița mea! Ești o fiică minunată, ești tot ce mi-aș fi putut dori! Și nu uita că, oriunde te-ar duce viața, eu voi fi mereu lângă tine și te voi susține în tot ceea ce faci”, este unul dintre ultimele mesaje pe care tatăl Andreei i le-a transmis fiicei sale, cu ocazia zilei ei de naștere.

Presupusul ucigaș îndemna oamenii să meargă la biserică

În total contrast cu fapta de care este bănuit, presupusul ucigaș, fiul proprietarei apartamentului în care locuia Andreea, era activ în viața bisericească. Mirel Dragomir posta constant pilde bisericești, obișnuia să participe la slujbe și îi încuraja și pe alții să facă la fel.

Mirel Dragomir, presupusul ucigaș și iubit al Andreei, era activ în viața bisericească | Sursă foto: Facebook

Vineri seară, cele două colege de apartament ale Andreei au găsit-o moartă în pat. Ele au fost, de altfel, cele care au sunat la 112 și au anunțat crima.

Andreea a murit după mai multe lovituri de cuțit, iar suspectul principal este Mirel Dragomir, un tânăr din Caraș-Severin, student și el tot la Medicină. Se presupune că acesta ar fi fost iubitul fetei și ar fi ucis-o în urma unui acces de gelozie. Poliția și procurorii continuă cercetările.

CITEȘTE ȘI:

El este Mirel, studentul la MEDICINĂ care și-ar fi ucis iubita cu mai multe lovituri de cuțit / Andreea avea doar 21 de ani și visa să devină medic

Descoperire macabră într-un apartament din Timișoara: Studentă la Medicină, UCISĂ cu un cuțit / Poliția are deja un suspect principal

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Meghan Markle, sperietoarea de la Palatul Kensington. Angajații tremurau când o vedeau
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Pitagora, între matematică și învățăturile despre nemurirea sufletului