EXCLUSIV | Temutul Marian Box și cântăreața Emmy, ridicați cu mascații după o răfuială de tip mafiot, cu bătăi și oameni sechestrați / UPDATE VIDEO

Publicat: 05/10/2023, 07:00
Actualizat: 05/10/2023, 11:03

Liderul interlop bucureștean Marian Sîrbu, zis Box și cântăreața Emmy au fost ridicați cu mascații, împreună cu alți interlopi, după ce au fost acuzați că ar fi bătut și sechestrat două persoane. Fost bodyguard al lui Nuțu Cămătaru, Box și-a pus pe picioare, în ultimii ani, o grupare proprie, specializată în infracțiuni violente.

UPDATE Filmul evenimentelor, potrivit Poliției

„La data de 4 octombrie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, în Municipiul București și Județul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 27 februarie 2020, în timp ce se aflau într-un imobil din Sectorul 3, doi bărbați, în vârstă de 44, respectiv 45 de ani, prin folosirea unui obiect tăietor-înțepător, ar fi amenințat și lovit un bărbat, nepermițându-i acestuia să părăsească imobilul.

De asemenea, în aceeași zi, aflându-se în locația precizată, cei doi bănuiți, cu sprijinul unei femei, în vârstă de 35 de ani și a altor doi bărbați, de 33, respectiv 38 de ani, ar fi amenințat și lovit, în repetate rânduri, un alt bărbat, nepermițându-i acestuia să părăsească locuința.

Astfel, în vederea probării activității infracționale a bănuiților, la data de 4 octombrie 2023, au fost puse în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Persoanele bănuite au fost depistate și conduse la audieri, unul dintre bărbați, în vârstă de 33 de ani, aflându-se, în prezent, în stare de arest preventiv în altă cauză.

În baza probatoriului administrat în cauză, față de trei bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, față de doi dintre aceștia a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, iar pentru cel de-al treilea a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale și al Serviciului de Criminalistică din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de lipsire de libertate”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Știrea inițială

Marian Sîrbu a intrat încă de foarte tânăr în gruparea fraților Nuțu și Sile Cămătaru, care, cel puțin în anii ’90, dominau cu autoritate mediile infracționale din Capitală. Fost boxer, de unde, de altfel, i se și trage porecla de Box, tânărul a renunțat la viața sportivă și a devenit unul dintre oamenii de bază ai Cămătarilor.

În ultimii ani, acesta a schimbat anturajul și după ce s-a afișat, o perioadă, cu liderii clanului Corduneanu, din Iași, a reușit să-și pună picioare propria grupare, alături de un fost luptător, Florin Șpac.

Mai mult decât atât, potrivit unor surse apropiate lumii interlope, Box ar fi preluat, de sub influența lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, un lanț de săli de jocuri, profitând și de arestarea liderului interlop.

Paza acestor obiective i-ar fi adus lui Box din ce în ce mai multă influență și a ajuns un lider respectat în lumea interlopă. După mai multe probleme cu legea, Box a fost arestat împreună cu Florin Șpac și mai mulți locotenenți ai lor în ceea ce DIICOT a numit, generic, „dosarul Las Vegas”.

Au bătut și sechestrat doi bărbați

Pus în libertate, Box ar fi continuat să ducă același mod de viață. Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că polițiștii Serviciului Grupări Violente din cadrul Poliției Capitalei ar fi aflat că Box, împreună Raul Băloi, Elvis Bătănaș, Vlad Lache, dar și Emilia Loredana Negurici, alias Emmy, ar fi bătut și sechestrat, într-un apartament din cartierul Vitan, doi bărbați cunoscuți sub numele de Mutu și Alin Tatuatu.

Ca urmare, polițiștii s-au autosesizat, iar miercuri dimineață au descins la adresele acestora, unde au avut loc audieri. Ulterior, au fost încătușați și ridicați de acasă Marian Sârbu, Raul Băloi, Elvis Bătănaș și Emilia Loredana Negurici, în condițiile în care Vlad Lache este deja arestat într-un alt dosar.

Cunoscută în showbiz-ul românesc drept cânăreața Emmy, Emilia Loredana a mai fosr reținută de anchetatori și în anul 2015, într-un dosar de prostituție și proxenetism și care a fost cercetată alături de mai multe vedete feminine, între care Daniela Crudu, Mădalina Pamfile, Simona Trașcă și Denisa Biță.

CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV | Cum a scăpat de condamnare liderul interlop Butoane, în dosarul de crimă organizată în care este acuzat că a trișat la barbut

EXCLUSIV | Polițiștii au descins prea târziu la interlopii înarmați care i-au măcelărit pe „prințișorii” din Tărtășești. Au găsit doar arme de jucărie

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
S-A DECIS PLATA a câte 3.000 de euro pe lună. Banii intră direct ÎN CONTUL...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Motivul pentru care Paula Seling a vrut să plece definitiv din România: ”Drumul meu era...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cercetătorii spun că au găsit noi dovezi pentru o planetă ascunsă în Sistemul Solar