Gabriela Firea, despre dezastrul administrativ patronat de PNL și USR: ”Domnu’ Orban, vă simțiți bine? Ați inventat un monstru!”

Gabriela Firea, despre dezastrul administrativ patronat de PNL și USR: ”Domnu’ Orban, vă simțiți bine? Ați inventat un monstru!”
Gabriela Firea, despre dezastrul administrativ patronat de PNL și USR
Publicat: 25/08/2021, 15:20

Gabriela Firea a postat, în mediul online, un mesaj în care critică activitatea lui Nicușor Dan la Primăria Generală a Capitalei, dar îndreaptă un deget acuzator și către Ludovic Orban, președintele PNL.

Senatorul social-democrat consideră că problemele bucureștenilor sunt trecute cu vederea de actuala administrație a Capitalei, iar oamenilor li se întoarce spatele, în pofida tuturor promisiunilor făcute în campania electorală.

Există ”un dezastru administrativ” la nivelul Bucureștiului, iar responsabilii sunt reprezentanții PNL și USR, scrie Gabriela Firea pe pagina sa de socializare. Mai mult, aceasta îl întreabă pe Ludovic Orban dacă este ”ok” cu ”leneșul satului”, respectiv Nicușor Dan.

”Mai are Capitala Primar General? Se mai ocupă cineva și de problemele bucureștenilor? Au mințit, manipulat, au luat votul și-acum întorc spatele oamenilor! La aproape un an de mandat, realizările lui Nicușor Dan sunt zero! Un dezastru administrativ patronat de PNL și USR! Domnu’ Orban, vă simțiți bine? Sunteți ok cu leneșul satului? Ați inventat un monstru administrativ! Nu vă mai spală rușinea nici Dunărea!!!”, notează Gabriela Firea în mediul online.

Gabriela Firea și ”primarul cu inima de piatră”

Nu este pentru prima oară când Gabriela Firea transmite că Nicușor Dan este ”depășit” de funcția pe care a preluat-o în urma alegerilor, nu cu mult timp în urmă etichetându-l pe acesta drept un ”primar cu inima de piatră” care i-a ”uitat pe bolnavii cronici din Capitală.

Gabriela Firea s-a întrebat dacă Nicușor Dan ”doarme liniștit”, în astfel de condiții, în timp ce persoanele cu dizabilități o duc din ce în ce mai rău.

”Mă întreb: oare doarme liniștit primarul “dreptei”, știind câtă suferință provoacă? Peste 60 000 de bolnavi cronic din București au fost uitați, părăsiți de noul primar cu inima de piatră! Din februarie, nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei lunar, acordat de Primăria generală la propunerea mea, cu votul consilierilor generali social – democrați, de peste 3 ani.

6 luni în care acești oameni, aflați într-o situație critică – persoane cu dizabilități -, au dus-o din ce în ce mai rău, pentru că și suma primită de la guvern este infimă”, a notat Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook (mai multe detalii AICI).

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase