GALERIE FOTO | Cum arată mormântul lui Ion Caramitru, la 8 luni de la dispariția regretatului actor | IMAGINI EXCLUSIVE

Publicat: 15/04/2022, 13:37
Actualizat: 15/04/2022, 13:53

La aproape 8 luni de când a dispărut, regretatul actor Ion Caramitru are un mormânt foarte îngrijit și discret, aflat la zeci de metri distanță de ceilalți mari actori înmormântați în Cimitirul Bellu din Capitală.

Regretatul actor Ion Caramitru, care s-a stins din viață în septembrie anul trecut, la vârsta de 79 de ani, este înmormântat în Cimitirul Bellu din București, într-un loc de veci discret, aflat în apropierea gardului dinspre Șoseaua Olteniței.

În apropierea locului de veci al lui Ion Caramitru sunt înhumați și actorii Ștefan Radof, decedat în 2012, și Dorin Varga, decedat în anul 1994. Tot în proximitate se află mormântul regretatei Laura Stoica, care a pierit în 2006, într-un teribil accident de mașină, împreună cu iubitul ei.

Mormântul este împrejmuit cu marmură

Mormântul lui Ion Caramitru este unul discret și foarte bine îngrijit, fiind împrejmuit cu marmură albă, acoperit fiind cu pietricele tot din marmură.

Lumânările sunt în permanență aprinse, iar florile proaspete nu lipsesc de pe mormântul marelui actor.

Actorul Ion Caramitru, director al Teatrului Naţional Bucureşti şi preşedinte al Uniunii Teatrale din România (UNITER) a murit pe 5 septembrie 2021, la vârsta de 79 de ani. El era internat la Spitalul „Elias” din Capitală.

Ion Caramitru s-a născut în Bucureşti, la 9 martie 1942. A debutat în 1964 pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, în „Eminescu”, de Mircea Ştefănescu, regia Sică Alexandrescu.

Citește AICI despre cariera remarcabilă a lui Ion Caramitru

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase