George Simion face nuntă mare şi a împărţit invitaţii în Parlament: „Să vină toţi românii!”

George Simion face nuntă mare şi a împărţit invitaţii în Parlament: „Să vină toţi românii!”
Sursa: verdictapp.com
Publicat: 28/06/2022, 19:53

George Simion îi invită pe toți politicienii români la nunta sa. Liderul AUR nu a ținut cont de culoarea politică a aleșilor atunci când a împărțit în Parlament invitațiile la marele eveniment din viaţa sa.

După ce a venit cu pungă plină cu monede în valoare de 50 de bani în Parlament, liderul AUR, George Simion, a anunţat că face nuntă mare luna viitoare, motiv pentru care le-a adus invitaţii colegilor săi.

Politicianul se pregătește intens pentru marele eveniment din viaţa sa, unde îi aşteaptă pe toţi românii, inclusiv pe politicieni. Recent, președintele Alianței pentru Unirea Românilor a dezvăluit cine este aleasa inimii sale.

George Simion: „Am invitat toţi românii la nuntă, dar şi toţi parlamentarii. Sunt şi ei români!”

„Am dat invitaţii la nuntă majorităţii colegilor mei din Camera Deputaţilor. Am dat parlamentarilor, o să dau şi celor de la UDMR, am dat celor de la minorităţi, de la USR, PSD şi PNL. Am invitat toţi românii, dar şi parlamentarii UDMR. Sunt şi ei români. Vreau să petrec cu parlamentarii de peste tot, cu toţi românii. Sunt şi ei români, nu i-am descalificat, nu le-am luat cetăţenia încă”, a declarat George Simion, pentru Antena 3.

Liderul AUR a prezentat şi invitaţia de la nunta sa, iar invitaţii trebuie să aibă o vestimentaţia obligatorie: ia traditională românească.