Horoscop săptămâna 22 – 28 martie 2021. Berbecii sunt în centrul acțiunii

Horoscop săptămâna 22 – 28 martie 2021. Berbecii sunt în centrul acțiunii
Publicat: 22/03/2021, 06:31

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 martie2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 22 – 28 martie 2021 poate aduce un conflict între rațiune și visare și astfel putem fi mai confuzi decât de obicei, motiv pentru care nu este recomandat să luăm decizii de amploare.

Săptămâna 22 – 28 martie 2021 se remarcă printr-o serie de aspecte tensionate pe care le fac planetele Mercur din Pești și Marte din Gemeni, atât cu Nodurile Lunare, cât și între ele, ceea ce denotă multă tensiune, agitație, confuzie și o doză mare de impulsivitate în luarea deciziilor, dar și acțiuni îndrăznețe, dar negândite. Săptămâna se deschide totuși cu un trigon între Marte și Saturn, deci acțiunile nastre vor fi atent calculate, vom avea răbdare și o bună capacitate de concentrare, însă lucrurile se pot schimba de miercuri încolo.

Soarele și Venus își unesc energiile într-o conjuncție în zodia Berbec, care va fi izvor de energie, ambiție, dorință și pasiune. Iubirea de sine crește, dar și interesul pentru noi povești de iubire sau pentru îmbunătățirea realațiilor actuale.

Horoscopul săptămânii 22 – 28 martie 2021 se încheie cu o Lună Plină în zodia Balanță, moment intens care poate aduce ocazia unor schimbări semnificative în relațiile cu cei din jur.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Conjuncția dintre Soare, guvernatorul iubirii tale, și Venus, guvernatoarea relațiilor tale, se petrece chiar în zodia ta și va fi deschide o perioadă în care vei fi mai deschis îmbunătățirii vieții de cuplu prin activități în doi, iar dacă ești singur te poți îndrăgosti și poți începe o nouă relație de viitor.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta vine cu destul de multe idei, concluzii, frământări, un raționament destul de alert, dar și ușor confuz, așa că nu ar fi recomandat să te avânți în decizii radicale și impactante. Încearcă să te concentrezi pe proiectele și planurile tale, mai ales că vei primi sfaturi bune de la persoabe cu experiență în domeniul tău de activitate sau chiar sprijin de la superiori. Poți avea ocazia să înlături unele temeri financiare, poate să rezolvi ceva ce tot amânai la acest capitol.

Sănătate

Evită deplasările care nu sunt necesare săptămâna aceasta și încearcă să te odihnești mai mult. Careul Mercur-Marte poate să-ți accentueze unele frici și temeri legate de starea ta de sănătate, însă se vor dovedi, cel mai probabil, nefondate. Atebție la insomniile cauzate de frământări. Meditația te poate ajuta în această perioadă.

Horoscop săptămânal Taur: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Mercur, planeta care-ți guvernează iubirea, și Marte, guvernatorul relațiilor tale, sunt în aspecte tensionate ceea ce poate însemna că viața de cuplu nu este deloc lipsită de conflicte. Posibil să ai parte de discuții în contradictoriu care pleacă de la bani sau de la faptul că nu te simți apreciat, valorificat de partener. Nativii singuri se pot gândi insistent la o persoană din trecut, însă tot aici se petrece o conjuncție între Venus, guvernatoarea lor și Chiron, vindecătorul, ceea ce poate sugera că o rană sentimentală mai veche se închide.

Carieră și Bani

Îți poți consolida funcția, imaginea și statutul dacă apelezi la persoanele la care trebuie pentru că șansele de a te pune în valoare și de a-ți evidenția, chiar monetiza talenetele sunt foarte mari. Unii nativi pot să facă bani din imaginea lor, dar s-ar putea să nu le fie foarte clar care sunt pașii. Un plan financiar are toate șansele să se contureze acum, mai ales dacă știi cum să-ți împarți cheltuielile și cum să fii ponderat. Evită să arunci cu bani pe distracții pentru că ai tendința de a cheltui la îndemnul prietenilor.

Sănătate

Cu Soarele în conjuncție cu Venus, guvernatoarea ta, pe sectorul sănătății nu s-ar spune că sunt probleme de sănătate, cât mai degrabă multă energie și agitație care poatea duce insomnii. În plus, conjuncția Venus-Chiron, îți aduce ocazia de a vindeca niște simptome ami vechi sau de a-ți îmbunătăți starea de spirit. Poți vindeca ceva din trecut, chiar și o srană sentimentală.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Luna Plină se petrece în sectorul iubirii și poate evidenția o mai mare nevoie a nativilor de a fi iubiți și înțeleși de partener. Weekendul va fi un moment intens pentru tine în care poți conștientiza anumite răni și vulnerabilități sentimentale. Săptămâna aceasta încearcă să o petreci cu prietenii, să ieși mai mult din casă și să te distrezi.

Carieră și Bani

Săptămâna se anunță destul de tensionată în sectorul profesional. Sunt posibile conflicte cu superiorii, discuții și vești care bulversează și agită și mulți nativi vor fi confuzi, neștiind pe moment ce decizie să ia și în ce direcție să pornească. Oricum, nu este momentul să acționeze. S-ar putea să fie nevoie de mai mult efort pentru a-și atinge niște obiective sau să fie nevoie de mai multe tratative.

Sănătate

Este o perioadă cu destul de multă irascibilitate, nervozitate, stări contradictorii și oscilante. Încearcă în weekend să nu duci totul la extrem. Chiar dacă vei fi mai curajos, păstrează-ți echilibrul în acțiuni.

Horoscop săptămânal Rac: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta este bine să fii împăcat cu tine și cu trecutul tău. Sunt contexte care în cazul unor nativi pot scoate secrete la suprafață. Pe de altă parte, cei care-și doresc să vindece o rană relațională, un divorț, o despărțire pot avea susținere acum. Relațiile cu familia pot fi mai încordate, în special în weekend.

Carieră și Bani

Conjuncția Soare-Venus se petrece chiar în sectorul carierei tale și te va susține foarte mult în afirmare, dar și în atingerea obiectivelor avute. Vei lupta cu hotărâre să ajungi acolo unde-ți dorești. Vei avea mai multă încredere în tine și vei dori să ieși în față, să te remarci prin talentele și abilitățile tale, să te pui în valoare.

Sănătate

Faptul că te macină trecutul, amintirile te poate face să vrei să vorbești, să te descarci. În alte cazuri vor fi nativi care vor dori ei înșiși să-și schimbe niște principii cu care au trăit până acum, să lase în spate niște convingeri și tipare de gândire. Un lucru e sigur, simți să te descoperi, să te dezvolți și să te cunoști mai bine.

Horoscop săptămânal Leu: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Te bucuri de o săptămână favorabilă socializării. Poți ieși cu prietenii mai mult, poți cunoaște noi persoane care să-ți fie pe plac și în cuplu ai șanse mari să-ți consolidezi relația. În plus, vei avea parte de sprijin din partea partenerului, de răbdare și înțelegere. S-ar putea să-ți redescoperi partenerul ca fiind mai matur și mai îndrăzneț ca niciodată.

Carieră și Bani

Nu este exclus ca unele planuri pe care ți le-ai făcut să nu iasă așa cum te așteptai tu, mai ales dacă se bazau pe o promisiune de investiție sau sponsorizare. Pe de altă parte, un proiect poate fi respins de o comisie, însă nu te impacienta pentru că este o situație de moment. În majoritatea cazurilor este vorba de tensiuni ce au legătură cu banii sau bunurile materiale.

Sănătate

Este o perioadă în care interesul tău pentru spiritualitate este destul de mare. Simți nevoia să te cunoști mai bine, să descoperi alte laturi ale tale, să studiezi noi domenii care să te ajute în evoluția personală. Oricum, săptămâna aceasta este o perioadă în care te bucuri de entuziasm și mai mult optimism.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Stresul profesional, solicitările care vin din sectorul muncii ți-ar putea acapara tot timpul și acesta ar putea fi motivul principal al conflictelor în cuplu. De asemenea, dacă te impui prea mult în fața partenerului de viață, s-ar putea ca excesul de autoritate să aducă, de asemenea, tensiuni. Tinzi să fii mai irascibil, mai ales miercuri. Profită de weekend pentru a da frâu liber pasiunii în cuplu.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta s-ar putea să apară fel și fel de situații la locul de muncă care să-ți solicite mai multă atenție, mai multă răbdare, dar și mai mult timp. Este posibil să trebuiască să consumi mai multă energie ca niciodată pentru a face față solicitărilor superiorilor și bine ar fi să impui niște limite. Luna Plină se petrece în sectorul financiar și s-ar putea ca în weekend să fii nevoit să cheltui niște bani care nu erau planificați.

Sănătate

Este un moment bun să vindeci o vulnerabilitate pe care o ai, poate o dependență, un viciu, o frică, de exemplu frica de a pierde ceva sau pe cineva, frica de sărăcie, frica de abandon.

Horoscop săptămânal Balanță: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Ești mult mai deschis în plan sentimental, mai dornic să ai pe cineva alături și poți începe o nouă relație, o relație de viitor, matură. Totodată, dacă ești parte a unui cuplu, poți fi mai înțelegător, mai responsabil cu sentimentele tale, mai iertător și poți să depășești o etapă mai neplăcută în legătură cu partenerul de viață.

Carieră și Bani

La locul de muncă sunt situații care-ți dispac, care te enervează și te fac foarte acid și ironic în exprimare. Sunt posibile tensiuni cu colegii, mai ales plecate de la viziuni diferite, de la moduri de lucru diferite. Sarcinile și activitățile ți se par mai obositoare ca niciodată și va trebui să dai explicații în diferite contexte prin care să justifici acțiunile tale.

Sănătate

Luna Plină se petrece în zodia ta și este un moment în care-ți poți reconfigura viața personală. Începe prin a spune ceea ce nu-ți place la cei din jur, prin a te privi în oglindă pe tine și a vedea ceea ce nu-ți place la tine și pas cu pas, cu răbdare, începe să readuci bucuria în viața ta.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Ai grijă la tendința de a deveni manipulator și a face tot posibilul să obții ceea ce-ți dorești. Dacă vei apela prea mult la resursele celuilalt și nu vei oferi nimic în schimb, riști să dai naștere tensiunilor. În alte cazuri, sunt nativi care pot călca strâmb, care pot minți, însă totul poate ieși la suprafață.

Carieră și Bani

Săptămâna acaesta muncești mai mult ca de obicei și vrei cu orice preț să iasă lucrurile după bunul tău plac. Ai energie, determinare și destul de multă creativitate, îndrăzneală și încredere în forțele tale. Pentru unii nativi poate veni o ofertă de loc de muncă.

Sănătate

Luna Plină se petrece pe axa sănătății și îți cere mai multă odihnă, mai multă relaxare. Este un moment bun să aduci îmbunătățiri stilului de viață și să renunți la ceea ce este toxic și nociv pentru tine.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Conjuncția Soare-Venus se petrece în sectorul iubirii și-ți aduce poftă de aventură, chef de flirt și dorința de a cuceri. Te apropii mai mult pe persoana care-ți place sau de partener și vă puteți distra împreună, puteți să vă dedicați unor activități comune. Totodată, unii nativi pot vindeca o rană sentimentală, pot depăși o vulnerabilitate. Relațiile de familie sunt mai tensionate. Se pot spune cuvinte grele care să aducă suferință și tristețe, reproșuri, dezamăgiri.

Carieră și Bani

Este o săptămână favorabilă discuțiilor profesionale, cu colaboratorii și asociații sau partenerii de afaceri, persoanele cu care desfășori activități. Posibil să simți că aceștia se impun, însă vei da dovadă de diplomație și maturitate în comunicare și vei obține ceea ce-ți dorești.

Sănătate

Stările emoționale pot fi singurele care să te dea peste cap și să-ți strice entuziasmul acestei perioade. Este o săptămână în care ai chef dedistracție, de aventură și de explorare a propriilor tale pasiuni și hobby-uri.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Săptămâna începe promițător în plan sentimental, cu dialoguri incitante și surprinzătoare. Perioada aceasta te vei dedica mai mult casei și familiei. Poate vei dori să faci niște amenajări pentru a obține confortul în locuința ta, poate cei dragi vor avea mai multă nevoie de tine și va trebui să le fii alături.

Carieră și Bani

Vei munci mai mult ca de obicei, dar vei avea energie și determinare să-ți duci treburile la bun sfârșit. Contextul te ajută dacă lucrezi pe comision și bonusuri, pentru că vei fi motivat să muncești. O negociere salarială este posibilă, dar nu vei obține ceea ce-ți dorești, cel puțin nu a doua parte a săptămânii.

Sănătate

Faptul că muncești atât de mult te poate obosi peste măsură și s-ar putea să ai nevoie de mai multă odihnă, dar și de liniște și pace emoțională. Mijlocul săptămânii îți va aduce stări de irascibilitate, neliniști interioare și posibile insomnii.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

Comunicarea este de partea ta săptămâna aceasta, așa că poți profita de context pentru a lămuri situații cu cei apropiați. Totodată, o relație aflată la distanță poate trece prin schimbări, ceea ce ar putea însemna că se încheie un context care a funcționat până acum și partenerii se pot apropia mai mult. Cei care sunt singuri vor da dovadă de mai multă maturitate, dar și îndrăzneală și vor fi mai dornici să lege relații de lungă durată. În cuplu vei da dovadă de mai multă responsabilitate și poți ajunge la viziuni comune cu partenerul.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta ești susținut în tot ce ține de comunicare, fie că este vorba de ședințe, examane, discursuri publice sau alte activități ce țin de csris și vorbit. Nativii care învață pentru examene se bucură de un context favorabil. Vei avea idei bune și poți veni cu soluții la problemele pe care le întâmpini, în schimb s-ar putea ca negocierile financiare să nu fie de partea ta și ar trebui să nu forțezi contextul. De evitat cheltuielile pe distracții și speculațiile financiare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar fii mai responsabil la modul în care-ți gestionezi energia să nu-ți consumi resursele pe distracții.

Horoscop săptămânal Pești: 15 – 21 martie 2021

Dragoste

S-ar putea ca situațiile care vizează familia să te demoralizeze, să te enerveze, mai ales dacă ți se fac reproșuri. Pe de altă parte, și tu ai tendința de a fi acid și ironic în exprimarea vizavi de cei dragi. Posibile contexte ce vizează bunurile de patrimoniu care trebuie rezolvate acum.

Carieră și Bani

Conjuncția Soare-Venus se petrece în sectorul financiar și-ți aduce șanse de a-ți crește veniturile, dar și de a te pune mai mult în valoare, de a-ți recâștiga stima de sine sau, poate, de a-ți valoriza un talent, de a scoate bani folosindu-te de o abilitate de-a ta.

Sănătate

Luna Plină din weekend te susține să conștientizezi o dependență pe care o ai și să lupți pentru a scăpa de aceasta. Poți renunța la un viciu, la o frică, în special frica de o relație sau teama de a pierde ceva sau pe cineva.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Câte zile e valabilă amiabila?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Serviciile secrete din Occident au dejucat cel puțin 10 atacuri teroriste în Europa în 2023