Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 aprilie 2022. Soarele activează zodia Taur

Publicat: 20/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele intră astăzi în zodia Taur și o va traversa până pe 21 mai, timp în care ne va stimula să găsim confortul și stabilitatea din punct de vedere sentimental și financiar. Devenim mai eficienți, mai răbdători, mai practici, dar și mai încăpățânați.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Soarele va activa întocmai sectorul tău financiar și nevoia de a-ți stabiliza veniturile va crește. Totodată îți va lumina calea pentru a-ți îmbunătăți câștigurile. Pe de altă parte, Soarele este guvernatorul iubirii tale și te va ajuta în acest tranzit să te focusezi mai mult pe găsirea unei stabilități în viața sentimentală.

Horoscop zilnic Taur

După aproximativ o lună în care te-ai simțit mai obosit, mai lipsit de putere și fără chef să faci lucruri, iată că ingresul Soarelui în zodia ta te va trezi și te va stimula, încărcându-te cu vitalitate și aducându-ți totodată și o îmbunătățire a stării de sănătate.

Horoscop zilnic Gemeni

Soarele în Taur îți activează sectorul sănătății și îți poate evidenția anumite simptome mai vechi pe care le-ai ignorat. Totodată, s-ar putea să fii mai neliniștit, mai agitat în interior și chiar mai irascibil.

Horoscop zilnic Rac

Soarele în tranzit prin Taur te va stimula să fii mai sociabil și mai dornic să petreci timpul cu prietenii, mai deschis să cunoști persoane noi. Totodată, acest tranzit te va stimula să te focusezi pe proiectele tale.

Horoscop zilnic Leu

Acest tranzit va activa chiar sectorul carierei și imaginii publice, prin urmare începe o perioadă de afirmare, în care ai ocazia să-ți îmbunătățești reputația și statutul profesional. Cum Soarele este și guvernatorul tău, îți va păsa foarte mult de felul în care arăți și de cum te văd ceilalți.

Horoscop zilnic Fecioară

Cât Soarele va traversa zodia Taur va fi o perioadă favorabilă să studiezi, să te concentrezi pe dezvoltarea ta profesională, să explorezi noi domenii de interes, să înveți ceva nou, poate chiar o limbă străină. Sunt nativi stimulați să se înscrie la un curs, la un seminar sau să obțină o diplomă. În plus, crește dorința de a călători.

Horoscop zilnic Balanță

Folosește-te de tranzitul Soarelui acesta pentru a te focusa pe ceea ce ai de rezolvat din punct de vedere financiar. Poate trebuie să obții niște acte, poate trebuie să obții niște drepturi materiale, o sumă de bani, un credit, poate vrei să începi un proces sau să faci o investiție. În cuplu pasiunea s reaprinde.

Horoscop zilnic Scorpion

Soarele va activa chiar sectorul relațiilor tale, așa că focusul va cădea în perioada următoare pe viața de cuplu, pe partener și nu este exclus să-l vezi într-o nouă lumină acum. Cei singuri pot fi mai atrași de noi relații. Și relațiile profesionale vor fi avantajate și poți să semnezi noi contracte.

Horoscop zilnic Săgetător

Soarele îți va activa sectorul muncii, așa că vei avea mai multă energie în desfășurarea activităților zilnice, Vei deveni mai practic și eficient. Tot acest tranzit este responsabil de activarea sectorului sănătății tale. Ai grijă ca energia pe care ți-o oferă să nu te împingă la excese și să devină sursă de epuizare.

Horoscop zilnic Capricorn

Soarele în Taur va activa întocmai sectorul iubirii tale și te va face mai dornic de afecțiune, mai pasional și romantic, mai focusat pe aspectele vieții sentimentale. Totodată, vei dori să petreci mai mult timp cu persoana iubită sau te vei dedica mai mult copiilor, dacă ai.

Horoscop zilnic Vărsător

Soarele va lumina sectorul familiei și te va aduce mai aproape de nevoile celor dragi, dar și de nevoile tale personale, intime, sufletești. Cum este guvernator al relațiilor tale, nu este exclus să te muți cu partenerul sau, dacă deja locuiți împreună, să faceți o reamenajare a locuinței.

Horoscop zilnic Pești

Soarele îți guvernează sectorul muncii, iar în acest tranzit te va susține prin idei și soluții astfel încât să devii mai eficient și mai practic în activitățile întreprinse. Este o perioadă în care poți negocia avantajos ție.