Horoscopul zilei de 23 decembrie 2021. „Vărsătorii” pot avea parte de tensiuni în cuplu (VIDEO)

Publicat: 23/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 23 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Leu dar formează aspecte tensionate cu careul Saturn-Uranus care mâine se va afla și el la grad perfect.

Este de preferat să nu ne aruncăm în acțiuni caritabile fără să fim siguri de cauza pentru care ne implicăm, să fim siguri că este reală pentru a nu fi păcăliți.

În plus, ne putem simți mai triști și neînțeleși, poate chiar neiubiți, de aceea nu ar trebui să ne coborâm standardele doar pentru un strop de atenție.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Încearcă să fii mai atent la resursele pe care le investești în alții, chiar și în proiecte care nu au succes. Poți pierde timp, energia și chiar și bani. Totodată, grijă la excesul de generozitate de astăzi. Să nu fii păcălit. Nu te lăsa pradă trăirilor pătimașe. Încearcă să le abordezi cu mai multă seriozitate și maturitate.

Horoscop zilnic Taur

Te simți acaparat de responsabilitățile profesionale, dar și de cele personale, de nevoile familiei, de trebuințele casei în prag de sărbători. Va fi foarte greu să menții un echilibru între cele două. Poate ar trebui să faci o schimbare în viața ta, să începi chiar cu programul tău, mai ales dacă starea de spirit fluctuează din cauza asta.

Horoscop zilnic Gemeni

Nu este o zi bună să iei decizii importante sau să tragi concluzii și asta pentru că fricile tale pot fi cele care te domină și te împing în anumite direcții. Evită să repeți greșelile trecutului și folosește-te de experiența acumulată pentru a o lua pe alt drum. Încearcă, de asemenea, să nu-ți impui opiniile altora.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea să resimți niște limitări financiare și asta din cauza unor cheltuieli nesăbuite pe care le-ai făcut pentru alții sau din cauza unei sume de bani, poate unei datorii, care nu ți-a intrat în conturi. Nu te grăbi să faci un împrumut deocamdată și nu te supăra pe partener dacă nu te poate susține financiar, mai ales dacă este vorba de un moft.

Horoscop zilnic Leu

Deși Luna trece prin zodia ta și te energizează, astăzi s-ar putea să fii mai conflictual cu cei din jur, mai ales cu partenerul de viață sau cu un colaborator profesional. Poți avea senzația că te limitează, că nu te ia în calcul în cazul unor decizii importante și asta te poate face foarte autoritar. Totuși, ai grijă că și tu poți exagera cu impunerile în fața altora.

Horoscop zilnic Fecioară

Încearcă să nu te suprasoliciți la locul de muncă chiar dacă vin sarcini pe ultima sută de metri și volumul activităților este mare. Nu uita că trebuie să ai grijă și de sănătatea ta. În plus, nu ar strica să faci niște schimbări de stil de viață, de program și rutină sau, cel puțin, de principii pe baza cărora de racordezi la muncă.

Horoscop zilnic Balanță

S-ar putea să te simți trist, dezamăgit de unii prieteni sau chiar de alegerile sentimentale pe care le-ai făcut. În unele cazuri, deziluziile sau stările de nemulțumire pot să vină din partea copiilor. Ai grijă la tendința de a da prea mult altora și de a nu primi nici măcar pe jumătate înapoi. Nu-ți mai consuma resursele pe gratis.

Horoscop zilnic Scorpion

Va fi mai dificil astăzi să faci față solicitărilor care vin din toate direcțiile și cu greu găsești un echilibru între carieră și viață personală. S-ar putea ca partenerul să-ți reproșeze lipsa de implicare în activitățile casnice sau să te acuze pentru diferite aspecte care au legătură cu cariera ta. Este nevoie să faci unele schimbări în relația ta pentru ca lucrurile să funcționeze.

Horoscop zilnic Săgetător

Evită să faci negocieri sau să intri în polemici pe teme legate de spiritualitate, credință, opinii politice, etc… Poți vedea cu prea multă rigiditate situația și va fi greu să vezi și detaliile și imaginea de ansamblu, așa că cel mai bine ar fi să nu tragi concluzii și să nu iei decizii radicale. Grijă la acte și la situații juridice, dar și la deplasări și călătorii!

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea să resimți unele limitări financiare, mai ales dacă așteptai ca o sumă de bani să-ți intre în conturi. Posibil să întârzie o datorie, dar varianta împrumutului nu este cea mai bună. Poți fi tentat să cheltui pe distracții sau să te răsfeți prea mult sau poate pentru alții. Este esențial să faci diferența între nevoi și dorințe pentru a nu cheltui peste măsură.

Horoscop zilnic Vărsător

Ziua de astăzi poate aduce tensiuni serioase în cuplu. Posibil să fie vorba de un dezechilibru între tine și ceilalți care astăzi răbufnește. Ai grijă să nu fii prea sobru și neatent la nevoile partenerului. Pe de altă parte, s-ar putea ca și familia să intervină în viața de cuplu și de aici să izbucnească tensiunile. Unii nativi sunt stresați cu o mutare sau de situații neprevăzute care se petrec în locuință sau cu cei dragi.

Horoscop zilnic Pești

Ar fi recomandat ca astăzi să găsești un echilibru între muncă și odihnă, mai ales dacă te confrunți cu afecțiuni cronice. Acestea se pot activa pe fond de oboseală și stres. Ai nevoie să rezolvi totul la timp, să lași totul în regulă la muncă, dar solicitarea îți poate consuma complet rezervele de energie.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Vaccinurile au salvat în ultimii 50 de ani cel puțin 154 de milioane de copii