Horoscopul zilei de 17 februarie 2021. Leii pot avea parte de încheieri profesionale

Horoscopul zilei de 17 februarie 2021. Leii pot avea parte de încheieri profesionale
Horoscopul zilei de 17 februarie 2021. Leii pot avea parte de încheieri profesioale
Publicat: 17/02/2021, 06:41
Actualizat: 17/02/2021, 17:41

Horoscopul zilei de 17 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează prima cuadratură pe care planeta limitărilor, Saturn, din zodia Vărsător, o face cu planeta neprevăzutului, Uranus, aflat în zodia Taur. Aceasta este prima dintr-o serie de trei cuadraturi care vor impacta anul 2021 și care stau la baza unor dezechilibre financiare majore și pot anunța o criză economică. Tot astăzi, Luna va tranzita zodia Taur și va face conjucție cu Uranus, prin urmare cuadratura va fi destul de puternic resimțită și la nivel individual.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 17 februarie 2021

Dragoste

Ar fi de preferat ca anul acesta să eviți asocierile cu prietenii pentru că se pot dovedi păguboase. Nu este exclus ca astăzi să ai parte de un conflict cu cineva din anturaj, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani, de o datorie.

Carieră și bani

Resimți din plin limitări legate de proiectele tale și astăzi s-ar putea ca ceva să se schimbe pentru a putea să te dedici lor așa cum îți dorești. Poți pierde o sursă de venit și asta să te ambiționeze sau poate realizezi care sunt resursele de care ai nevoie pentru a face un pas importat în direcția dorită de tine. Oricum, ai nevoie de mai multă independență financiară și poți scoate bani din proiecte online, media, etc…

Sănătate

Chiar dacă ar trebui să muncești peste program pentru un scop, chiar financiar, s-ar putea ca astăzi să refuzi să faci asta. Nu este oboseală, cât saturație.

Horoscop zilnic Taur – 17 februarie 2021

Dragoste

Nevoia de libertate și independență pe care o manifești în zona profesională, dar și, în general, își poate pune amprenta în multe feluri asupra vieții sentimentale, așa că ai grijă cum gestionezi situația pentru a nu trage linie la final de an și a te trezi singur.

Carieră și bani

Apar schimbări în carierp, limitări și blocaje profesionale care vin să te responsabilizeze vizavi de niște obiective pe care le ai. S-ar putea să fii nevoit să schimbi cu totul strategia de atingere a țelurilor.

Sănătate

Toate schimbările profesionale pot interfera cu stilul tău de viață, pot schimba rutina zilnică. Chiar dacă Luna îți tranzitează zodia astăzi, energia adusă va fi transformată în agitație și irascibilitate.

Horoscop zilnic Gemeni – 17 februarie 2021

Dragoste

Nevoia de adevăr și corectitudine este cea care te ghidează acum în viață și amprenta se resimte și în viața sentimentală. Trebuie să te desprinzi de trecut, de prejudecăți și tipare greșite pentru a evolua relațional în direcția potrivită.

Carieră și bani

Pentru mulți nativi cuadratura Saturn-Uranus le va insufla dorința de a termina niște cursuri și de a-și lua o diplomă sau de a studia ceva, altceva, de a explora un nou domeniu. Alți Gemeni pot întâmpina unele retsricții legate de o plecare în străinătate.

Sănătate

Este o perioadă care poate aduce schimbări bruște de stare de spirit și azi poți fi mai irascibil ca niciodată, mai agitat și mai tensionat și asta pentru că trăiești o reală furtună în interior. Atenție la simptome mai vechi care pot exploda. Este nevoie de  schimbare a principiilor de viață și a credințelor, de  evoluție spirituală, pentru a te vindeca. Zona gâtului și a cefei pot deveni rigide astăzi.

Horoscop zilnic Rac – 17 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să te simți trădat de un prieten și asta pentru că la mijloc s-au născut conflicte de interese. Pe de altă parte, este posibil să depinzi prea mult de resursele partenerului și să primești o lecție în acest sens care să te determine să devii independent financiar.

Carieră și bani

Nu este exclus ca unii nativi care nu s-au responsabilizat vizavi de taxe, datorii, rate să primească niște penalizări astăzi. Posibile răsturnări de situație în cazul unor proiecte în care sunt implicați. Poate fi vorba de pierderea unei sponsorizări, investiții.

Sănătate

Sunt stări contradictorii pe care le simți astăzi, mai ales dacă este vorba de un conflict cu prietenii, și s-ar putea să fii destul de întors pe dos.

Horoscop zilnic Leu – 17 februarie 2021

Dragoste

Cuadratura Saturn-Uranus le-ar putea aduce unor nativi evenimente care să-i responsabilizeze și maturizeze vizavi de partener. În alte cazuri, poate fi vorba de o schimbare pe care o fac în funcție de partener, poate acesta este nevoit să se mute și nativii îl urmează. Oricu, azi ai mare grijă la conflictele în cuplu pentru că pot încheia o relație.

Carieră și bani

Saturn în casa colaborărilor și Uranus în casa carierei, aflate în cuadratură, nu pot decât să prevestească ceva major în viața ta, cu impact pe termen lung. Posibil ca unii nativi să piardă un contract profesional, alții o funcției, alții să-și schimbe radical cariera. Mai multă grijă la imaginea și reputația ta. Axează-te pe schimbarea unor obiective profesionale și pe obținerea independenței în carieră anul acesta.

Sănătate

Stresul profesional este copleșitor. Încearcă să nu te enervezi și să nu devii prea orgolios. Ia-ți pauze lungi și dese astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară – 17 februarie 2021

Dragoste

Cum Saturn este guvernatorul iubirii tale și este cuadrat cu Uranus te poți aștepta la surprize, răsturnări de situație în viața sentimentală sau în relația cu copiii.

Carieră și bani

Schimbările de la locul de muncă sunt iminente și sunt menite să intre în contradictoriu cu principiile tale, cu valorile tale și cu convingerile tale. Este un test pe care va fi greu să-l treci din prima. Posibil să se schimbe sarcini, responsabilități, program de lucru.

Sănătate

Ține cont că rutina ta zilnică, stilul de viață, are șanse să se schimbe și ar trebui să lupți pentru timpul tău liber. Saturn pe casa sănătății te obligă la maturizare și responsabilizare, iar cuadratura de azi te poate trezi la realitate, arătându-ți necesitatea schimbării.

Horoscop zilnic Balanță – 17 februarie 2021

Dragoste

Saturn se află în sectorul iubirii și al copiilor, aici unde cere maturizare și responsabilizare, iar careul cu Uranus poate sublinia nevoia acută de schimbare a ceva din viața ta afectivă. În cazul unor nativi care se bazează prea mult pe ceilalți, pe resursele partenerului, este nevoie de obținerea unei independențe financiare.

Carieră și bani

Ese posibil ca o pierdere să te determine să devii creativ. Poți pierde o sumă de bani, o investiție poate eșua și astfel poți deveni dornic să-ți dezvolți un talent și să faci bani din acesta. Este un aspect al anului, așa că nu-l ignora.

Sănătate

Pentru unii nativi cuadratura Saturn-Uranus le arată că pentru a se îngriji de ei trebuie să aibă mai mult timp liber sau că pentru a se îngriji de copii trebuie să renunțe timpul lor liber. Este posibil să simtă că nu sunt acolo unde-și doresc să fie și asta să-i frustreze.

Horoscop zilnic Scorpion – 17 februarie 2021

Dragoste

Cu Saturn în casa familiei și Uranus în casa cuplului, problemele conjugale pot ieși la suprafață. Fie sunt cnflicte între părinți și partener, fie tensiuni în cuplu care aduc mutări, schimbări de domiciliu. Mare atenție astăzi că o ceartă poate rupe o relație.Deocamdată acțiunile care vizează locuința pot fi îngreunate, amânate, limitate.

Carieră și bani

Sunt tensiuni în relațiile profesionale. Este posibil ca un conflcit cu un colaborator sau asociat să explodeze și unele contracte să se încheie astăzi.

Sănătate

Starea emoțională nu este deloc una bună. Simți greutăți, apăsări și resiuni care te frământă. Mulți nativi trebuie să ia în serios tema anului: trecutul și tiparele copilăriei. Posibil ca multe probleme din viața conjugală să fie relaționate cu ceea ce ai eu trăit în copilărie.

Horoscop zilnic Săgetător – 17 februarie 2021

Dragoste

Saturn pe casa comunicării îți cere să înveți să-ți exprimi emoțiile și sentimentele direct, corect, sincer. Cuadratura de astăzi te va responsabiliza în viitor, fie prin contexte care atestă fie o decizie luată greșit, fie printr-o pierdere a cuiva drag din lipsa comunicării.

Carieră și bani

Cuadratura Saturn-Uranus va avea efecte asupra locului de muncă. Sunt schimbări care apar și care nu-ți sunt pe plac, dar și tensiuni cu colegii, neînțelegeri și frustrări profesionale care te fac să te gândești la o meserie pe cont propriu sau la un lat loc de muncă.

Sănătate

Azi ai mare grijă la starea de sănătate pentru că ești destul de vulnerabil, iar un conflict îți poate da dureri de cap, tensiune și agitație. Nu uita că ai nevoie să-ți schimbi stilul de viață, să faci în așa fel încât să ai mai mult timp liber pentru a te odihni.

Horoscop zilnic Capricorn – 17 februarie 2021

Dragoste

Cu Uranus în casa iubirii și a copiilor, cel mai probabil nevoia de libertate și independență este din plin resimțită de ceva vreme și cu greu de atașezi de cineva. Contextul de astăzi, care-l implică pe Saturn, guvernatorul tău, poate veni cu cerința de a te responsabiliza financiar pentru a le putea oferi copiilor tăi un viitor mai bun. Dacă nu ai copii, poate fi vorba de nevoia de a pune punct unei relații care se bazează pe interese financiare sau de altă natură. Atenție la ziua de azi că poate aduce încheieri în plan sentimental.

Carieră și bani

Cuadratura Saturn-Uranus te stimulează să vrei să faci bani doar din ceea ce-ți place. Independența financiară nu va fi ușor de obținut, dar ai mari șanse să-ți valorifici un talent, să scoți bani din creativitatea ta. Atenție la limitări financiare, obstacole în obținerea unei sume de bani. De evitat speculațiile.

Sănătate

Te frământă faptul că nu ai timp liber mai mjult, nu ai timp să te relaxezi, să te dedici unor hobby-uri și activități, iar asta va trebui să o schimbi în perioada următoare dacă vrei să fii bine cu tine.

Horoscop zilnic Vărsător – 17 februarie 2021

Dragoste

Ziua de astăzi îți poate aduce tensiuni în familie, certuri cu părinții care să escaladezi până la o mutare, o schimbare de domiciliu forțată. Ție cont că tot ce se petrece acum este cu scopul de a te maturiza și responsabiliza.

Carieră și bani

Atenție la tensiunile cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Dacă vrei să te preocupi astăzi de casă, șine cont că lucrurile pot să iasă pe dos față de planu tău.

Sănătate

Starea eoțională este zbuciumată. Posibil să fie vorba de ceva dintrecut, de la amintiri și până la tipare din copilărie care se reactualizează.

Horoscop zilnic Pești – 17 februarie 2021

Dragoste

Cuadratura Saturn-Uranus te interiorizează foarte mult. Ține cont că Saturn te inhibă, te provoacă la interiorizare și meditație, îți activează traume din trecut, suferințe, dezamăgiri și dacă nu vei comunica liber, așa cum îți cere Uranus, riști să te îndepărtezi de cei dragi și să rămâi singur. Dacă te simți ca înt-o închisoare în viața ta, trebuie să te desprinzi de trecut și să înveți lecția responsabilizării față de viitor pe care o cere Saturn de la tine.

Carieră și bani

Conjuncția dintre Uranus și Lună de astăzi te poate face mai vocal, mai direct în exprimare și poți deranja pe cei din jur. Ține cont că Uranus cuadrat de Saturn îți cere întocmai să înveți să comunici cu cei din jur, indiferent de domeniul de activitate.

Sănătate

Faptul că lași trecutul să te ghideze nu-ți aduce niciun beneficiu. Pot fi nativi care activează probleme de sănătate, mai vechi, cronice și care au nevoie de consiliere, de întoarcerea la spiritualitate pentru a depăși momentele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Experții avertizează că bolile transmise de țânțari se răspândesc în Europa din cauza crizei climatice