Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 decembrie 2021. Balanțele caută echilibrul și pacea

Publicat: 27/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 27 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Balanță și ne stimulează nevoia de echilibru, de socializare și de restabilire a armoniei între noi și ceilalți. Azi ne putem deschide mai mult sufletul în fața celorlalți.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Atenția ta se va canaliza astăzi asupra relației cu partenerul de viață. Vei avea ocazia să reiei niște discuții sau să înțelegi care este problema pentru care lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori în cuplu. Oricum, de preferat ar fi să cauți pacea și armonia și nu să te cerți.Relațiile profesionale, în special cu superiorii, sunt foarte tensionate astăzi.

Horoscop zilnic Taur

S-ar părea că ai mult de muncă azi și asta te poate frustra pentru că îți poate strica planurile. Niște termene-limită te agită și îți dau programul peste cap. Nici starea de sănătate nu este tocmai bună, de aceea ar trebui să nu te suprasoliciți și să faci pauze mai dese pentru a te odihni.

Horoscop zilnic Gemeni

Deși Luna trece prin sectorul iubirii tale, s-ar putea să nu te simți prea bine la nivel afectiv. Posibil să ai senzația că partenerul nu te iubește sau că nu mai estea tras de tine sau că, pur și simplu, nu mai este prezent la fel ca înainte în viața ta. Încearcă să te preocupi de activități care te bucură, să reiei un hobby, de exemplu.

Horoscop zilnic Rac

Azi ai tendința de a suferi din cauza altora. Nu mai pune la suflet tot ce se petrece în jurul tău. În unele cazuri, familia intervine în cuplu și iese cu scântei, iar în alte cazuri, partenerul refuză să se implice în treburile casnice și de aici pot începe reproșurile.

Horoscop zilnic Leu

Tendința ta este de a arăta tuturor că tu le știi pe toate, că tu știi să faci totul. Ei bine, s-ar putea ca astăzi să-ți iasă totul pe dos și să fii nevoit să accepți că ai nevoie de sfatul și ajutorul altora. Dacă ceva nu ți-e clar, întreabă! Dacă pleci într-o deplasare, ai grijă la drum și la acte, să fie totul în regulă.

Horoscop zilnic Fecioară

Tendința de a te răsfăța sau de a depăși lista de cumpărături îți poate goli complet conturile. De preferat ar fi să nu faci investiții mari sau să speculezi câștiguri. Mai degrabă pierzi bani. Oricukm, niște socoteli făcute sau niște vești financiare primite te pot scoate pe moment din starea de confort.

Horoscop zilnic Balanță

Luna îți tranzitează zodia și te încarcă cu o stare de spirit bună, însă și cu o nevoie mai mare de a fi alături de cei dragi. Dacă ești singur, poți simți mai apăsător acest tranzit, maia les că amintirile și trecutul pot reveni în gândurile tale. Încearcă să ieși din casă, să gfaci o vizită, să mergi la plimbare.

Horoscop zilnic Scorpion

Prin mintea ta circulă multe amintiri astăzi, multe gânduri și frământări. S-ar putea să te gândești prea mult la trecut. Nu pune la suflet zvonurile și bârfele și încearcă să vezi ce se petrece în spatele cortinei. Odihnește-te mai mult și fă tot posibilul să-ți menții echilibrul interior, atât mental, cât și emoțional

Horoscop zilnic Săgetător

Deși nevoia de a fi în mijlocul prietenilor este mare, s-ar putea să fii cam dezamăgit de atitudinea acestora, mai ales dacă este vorba de un context financiar. Nu da bani cu împrumut astăzi și nici tu, la rândul tău, nu face datorii. De asemenea, nu investi în proiecte și promisiuni de viitor deocamdată.

Horoscop zilnic Capricorn

Chiar dacă în ultima perioadă ai simțit să stai mai retras și ai ales compania gândurilor tale, astăzi s-ar putea ca un context profesional să te agite. Poate fi vorba de niște situații care te forțează să ieși în față și să le rezolvi. Atenție la tensiunile cu superiorii.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea să ai senzația de deja-vu astăzi. Dacă ți se pare că trăiești niște situații trase la indigo, înseamnă ce de data aceasta va trebui să faci lucrurile diferit. Posibil să te întâlnești cu karma și ar fi de preferat să nu repeți greșelile trecutului.

Horoscop zilnic Pești

Se întrevăd discuții în contradictoriu cu partenerul de viață pe tema banilor comuni sau pe tema vieții intime. Se poate discuta despre respect, încredere și fidelitate. S-ar putea să nu fii deloc atent la nevoile partenerului. Totodată, evită anumite obiceiuri care știi că îți sunt dăunătoare și nu te lăsa pradă viciilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Ce înseamnă boală transmisă prin aer? OMS și 500 de experți au căzut în sfârșit...