Horoscopul zilei de 1 mai 2021. Săgetătorii pot deveni geloși

Horoscopul zilei de 1 mai 2021. Săgetătorii pot deveni geloși
Horoscopul zilei de 17 iulie 2021. Pixabay.com
Publicat: 01/05/2021, 07:00

Horoscopul zilei de 1 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Capricorn, poziție din care ne susține să fim mai răbdători, mai perseverenți în acțiuni și mai sobri și chiar reci în manifestarea emoțiilor. Cu toate astea, în prima parte a zilei, când Luna va face opoziție cu Marte din zodia Rac, s-ar putea să nu ne mândrim cu aceste calități, ci să devenim mult prea sensibili și interiorizați și să dăm mai ușor naștere conflictelor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 1 mai 2021

Dragoste

Încearcă să eviți contradicțiile cu părinții. Poți lăsa tonul mai jos și poți încerca să fii mai îngăduitor.

Carieră și bani

Te preocupă foarte mult imaginea ta și modul în care te văd ceilalți și poți exagera cu atenția pe care ți-o acorzi. Pe de altă parte, există riscul de a intra în conflicte cu autoritățile statului, deci respectă regulile.

Sănătate

Azi ești destul de agitat și dai dovadă de multă încăpățânare, ceea ce te face irascibil și conflictual.

Horoscop zilnic Taur – 1 mai 2021

Dragoste

Poți fi destul de conflictual cu cei apropiați și tensiunile pleacă de la idei și principii pe care tu le ai și ceilalți nu ți le împărtășesc. În prima parte a zilei sunt posibile tesiuni cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Dacă trebuie să vii cu contraargumente într-o situație, o vei face în cel mai profesional mod, ba chiar poți aduce citate și documente, acte care să ateste ceea ce spui tu.

Sănătate

În interiorul tău, universul este răsturnat și asta pentru că nu simți această perioadă de încărcătură spirituală la adevărata sa valoare. Probabil te deranjează restricțiile momentului sau te dezamăgesc anumite aspecte legate de spiritualitate și credință.

Horoscop zilnic Gemeni – 1 mai 2021

Dragoste

O serie de gânduri mai puțin ortodoxe îți trec prin minte astăzi și vei face un efort să le alungi. Atenție la conflictele care pot lua naștere cu partenerul din cauze financiare sau din gelozii.

Carieră și bani

Fii mai atent astăzi la cheltuieli pentru că ai tendința de a cumpăra chiar și ceea ce nu ai nevoie. S-ar putea să scoți mulți bani din portofel din teama de a nu-ți lipsi nimic de pe masa de Paște. Unii nativi, din neatenție, pot pierde bani.

Sănătate

Azi, mai mult ca niciodată, te atrage zona misterioasă și nevăzută a vieții, context care te face să cauți, în diferite moduri, unele răspunsuri la întrebările și dilemele tale.

Horoscop zilnic Rac – 1 mai 2021

Dragoste

Luna îți tranzitează sectorul relației și se află în opoziție cu Marte din zodia ta, aspect care te face deosebit de conflictul cu partenerul de viață. Va trebui să depui mult efort să nu dai naștere tensiunilor.

Carieră și bani

Aspectul acesta se va răsfrânge și asupra relațiilor profesionale, iar dacă cineva încearcă să-ți strice ziua liberă, vei lua foc și vei fi foarte critic. Cei care lucrează astăzi pot exagera cu autoritatea.

Sănătate

Prima parte a zilei este foarte agitată, însă ulterior reușești să te mai liniștești și chiar cauți compania prietenilor și a celor apropiați. Posibil să te întâlnești în mod întâmplător cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme și asta să te bucure.

Horoscop zilnic Leu – 1 mai 2021

Dragoste

Încerci să treci peste niște situații care te-au deranjat la partener, să depășești niște momente în care ai fost surprins în mod neplăcut de atitudinea acestuia.

Carieră și bani

S-ar putea ca pe ultima sută de metri să fii chemat la apel și să trebuiască să rezolvi niște sarcini profesionale care țin doar de tine și nu pot fi amânate.

Sănătate

Nu ești deloc în cea mai bună formă, mai ales în prima parte a zilei, când nivelul de stres este mare și nu te poți concentra deloc pe ceea ce trebuie să faci. Încearcă să nu te suprasoliciți cu pregătirile pentru Paște, mai ales că vii după o perioadă obositoare. Odihnește-te mai mult și ai grijă la ceea ce mănânci.

Horoscop zilnic Fecioară – 1 mai 2021

Dragoste

Luna tranzitează sectorul iubirii tale, însă în prima parte a zilei, ca urmare a opoziției cu Marte, te poate face agitat și conflictual, iar persoana iubită și copiii sunt în vizorul tău. Cel mai probabil totul pleacă de la faptul că aceștia nu-ți împărtășesc convingerile spirituale.

Carieră și bani

Ești foarte creativ în activitățile pe care le întreprinzi astăzi și s-ar putea ca cei din jur să fie plăcut surprinși de simțul tău artistic, ba chiar și tu să fii uimit de ceea ce iese din mâinile tale.

Sănătate

Nevoia de a te relaxa este mare, însă vei evita activitățile distractive, preferând să găsești liniștea și bucuria în zona spirituală.

Horoscop zilnic Balanță – 1 mai 2021

Dragoste

În prima parte a zilei ești foarte conflictual cu cei dragi și asta pentru că ai senzația că faci totul de unul singur, însă, totodată, vrei să le oferi acestora cele mai bune condiții și te temi că nu o să-ți iasă lucrurile așa cum ți-ai dorit.

Carieră și bani

Luna tranzitează sectorul casei și activitățile care vizează locuința devin primordiale, de la curățenie și până la pregătirea mesei de Paște.

Sănătate

Starea emoțională este destul de agitată în prima parte a zilei când te poți enerva din nimicuri. Nu vei accepta să-ți impună nimeni nimic, însă nici tu nu o face, dacă vrei armonie în cămin.

Horoscop zilnic Scorpion – 1 mai 2021

Dragoste

În prima parte a zilei, cu Luna în tranzit prin sectorul comunicării și în opoziție cu Marte, poți intra în conflicte cu cei din jur din nimicuri și ar fi păcat să nu depui un efort pentru a le evita.

Carieră și bani

Nu vei reuși să negociezi nimic în favoarea ta, așa că, decât să te enervezi, mai bine te lași păgubaș. Poți face curățenie prin acte și documente în schimb și le poți ordona, context care te va satisface pe deplin.

Sănătate

Pare că nimic nu-ți convine la cei cu care interacționezi astăzi și recomandarea astrelor este să-ți iei o pauză și să ieși puțin la plimbare, chiar dacă mergi până la colțul străzii și înapoi. Eliberează-te de gânduri!

Horoscop zilnic Săgetător – 1 mai 2021

Dragoste

Simți nevoia de a te pune mai mult în valoare și te a fi apreciat de partenerul de viață și de cei din jur. Vei emana un farmec aparte. În cuplu ai grijă la gelozii și la reproșuri.

Carieră și bani

Ai tendința de a fi prea cheltuitor din dorința de a demonstra ceva sau, din contră, devii zgârcit din teama că ai putea pierde controlul financiar. Poți avea tensiuni în cuplu și cu cei din jur pe teme financiare.

Sănătate

Azi activezi o serie de frici, angoase și nu este exclus să fii mai tentat să te lași pradă unui viciu, unui obicei care știi sigur că nu-ți face bine.

Horoscop zilnic Capricorn – 1 mai 2021

Dragoste

Luna îți tranzitează zodia, dar prin opoziția cu Marte îți poate aduce tensiuni cu cei din jur. Ești conflictual șiautoritar și pare că nimic nu este pe placul tău.

Carieră și bani

Nici relațiile profesionale nu sunt mai bune, iar dacă ai o funcție de conducere, evită să fii prea impunător ce ceilalți. Este ajunul Paștelui, s-ar putea ca nimănui să nu-i pese de condițiile tale.

Sănătate

Deși dai dovadă de multă rezistență, nu te agita prea tare pentru că îți poți consuma ușor rezervele de energie. Preocupă-te mai mult de nevoile tale personale.

Horoscop zilnic Vărsător – 1 mai 2021

Dragoste

Dcaă vrei să fii în formă de Paște, începe să delegi sarcini celor din jur. Nu este exclus să apară tensiuni cu familia, dar nici tu nu ar trebui să le faci pe toate singur.

Carieră și bani

S-ar putea ca atunci când zici că ai terminat totul, să mai vină o cerere, să mai apară o sarcină urghentă, ceva care te scoate total din starea de mulțumire.

Sănătate

Luna trece prin sectorul sănătății tale și face opoziție cu Marte, aspect care aduce oboseală, nervozitate și o serie de gânduri și frământări care-ți strică complet starea de spirit. Odihnește-te mai mult și ai grijă la alimentație.

Horoscop zilnic Pești – 1 mai 2021

Dragoste

În prima parte a zilei poți intra mai ușor în conflicte cu cei dragi, mai ales cu prietenii sau cu persoanele cu care, dintr-un motiv sau altul, trebuie să te întâlnești. Atenție la scenele de gelozie pe care i le poți face partenerului de viață fără motive întemeiate.

Carieră și bani

Ai impresia că planurile tale de viitor se înfundă și nu reușești să închei cum se cuvine un proiect la care ai lucrat. Vine Paștele. Munca poate să mai aștepte.

Sănătate

Ai grijă la excesele pe care le poți face acum, fie ca urmare a distracției,fie ca urmare a muncii. Dedică timp unui hobby și starea de spirit se va îmbunătăți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului