Horoscopul zilei de 11 februarie 2021. Lună Nouă în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 11 februarie 2021. Lună Nouă în zodia Vărsător
Horoscopul zilei de 11 februarie 2021. Lună Nouă în zodia Vărsător
Publicat: 11/02/2021, 07:44

Horoscopul zilei de 11 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Vărsător, un eveniment astrologic al cărui impact va fi resimțit pe o perioadă de jumătate de an de acum înainte. Acum putem planta semințele a ceea ce vom culege la Luna Plină din Vărsător, din iulie 2021.

Luna Nouă din Vărsător este un moment al noilor începuturi, un moment care se petrece sub auspiciile lui Mercur retrograd din Vărsător, deci ne cere o rectificare a unor decizii care au produs efecte în ultimul timp în viața noastră, pentru a face loc noilor oportunități, acele oportunități care deschid, de fapt, uși către progres. Dat fiind că Micul și Marele Benefic ai astrologiei, Venus și Jupiter, își unesc energiile într-o conjuncție în Vărsător, șansele nu vor lipsi. De preferat este ca până pe 21 februarie să nu luăm decizii noi, ci să reanalizăm deciziile vechi.

Cel mai puternic vor resimți efectele Lunii Noi din Vărsător nativii care sunt născuți în ultima parte a intervalului unei zodii, deci în ultimul decan, sau au planete importante în astrograma natală în jurul gradului 23, în Taur, Scorpion, Leu sau Vărsător.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 11 februarie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Vărsător s-ar putea, pe de o parte, să facă curățenie în anturajul tău, printre prietenii tăi, astfel încât să rămâi cu cei care te reprezintă cu adevărat, iar pe de altă parte să-ți aducă noi persoane în viață cu care să empatizezi și alături de care să te dezvolți. Nu te grăbi să duci o prietenie mai departe.

Carieră și bani

Tot Luna Nouă din Vărsător este aducătoare de șanse și oportunități profesionale. Posibil ca pe de o parte să fie nevoie să faci o revizuire a proiectelor în care ești implicat, să renunți sau să le reorganizezi, iar pe de altă parte, să vină noi oferte de asociere spre tine.

Sănătate

S-ar putea să treci printr-o stare emoțională destul de intensă și să fii mai irascibil astăzi.

Horoscop zilnic Taur – 11 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să fii mai conflictual cu cei dragi, chiar și cu partenerul de viață astăzi, așa că ai grijă la cuvintele pe care le scoți pe gură să nu rănească fără să-ți dai seama.

Carieră și bani

Luna Nouă din Vărsător îți aduce noi începuturi legate de carieră. S-ar putea să renunți la o funcție, la un statut pentru a face altceva, ceva ce-ți dorești, sau pentru a-ți atinge un obiectiv profesional. Unii nativi își schimbă direcția în carieră.

Sănătate

Te bucuri de multă energie, dar ai grijă cum o canalizezi pentru că riști să te suprasoliciți.

Horoscop zilnic Gemeni – 11 februarie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Vărsător îți deschide o nouă etapă în principiile și convingerile tale, îți aduce schimbări importante legate de pricipiile după care te ghidezi, iar acest aspect poate aduce o îmbunătățire în relația cu partenerul de viață.

Carieră și bani

S-ar putea să ai parte de unele tensiuni care pleacă de la bani sau de la nerecunoașterea talentelor tale, de la nerecunoașterea meritelor tale. Ești în căutarea adevărului și a validărilor, iar pentru mulți nativi revelațiile de acum sunt foarte importante pentru direcția lor profesională.

Sănătate

Fie un secret iese la suprafață și te macină, fie îți vezi față în față dușmanii ascunși, fie o problemă de sănătate îți strică starea de spirit.

Horoscop zilnic Rac – 11 februarie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Vărsător este momentul unui noi început în viața intimă. Poate o aventură este condusă la alt nivel, poate descoperi o infidelitate în cuplu. Unii nativi devin mai geloși pe partener, în timp ce alții restabilesc reguli financiare în cuplu. Relațiile cu prietenii pot fi mai tensionate.

Carieră și bani

Sectorul banilor și al bunurilor materiale este impactat de această Luna Nouă din Vărsător, ceea ce înseamnă că ar trebui să-ți reglezi niște conturi, fie cu persoane, fie cu instituții financiar-bancare. Achită-ți datoriile și schimbă-ți modul de raportare la resursele altora, de exemplu la banii partenerului.

Sănătate

Luna Nouă din Vărsător s-ar putea să-ți evidențieze nu doar gelozii, ci și frici și angoase, teama de a nu fi validat și valorificat, teama de a pierde un statut, de a-ți pierde valoarea.

Horoscop zilnic Leu – 11 februarie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Vărsător se formează întocmai în sectorul relațiilor tale și este un moment în care poți trece la altă etapă în cuplu, iar aceasta se deschide în funcție de astrograma fiecărui nativ, cu o căsătorie, o mutare alături de partener, dar și cu o despărțire sau divorț.

Carieră și bani

Tot Luna Nouă din Vărsător îți va impacta și relațiile profesionale, cu colaboratorii. Posibil să primești noi oferte de asociere, dar și să renunți la contracte mai vechi. De preferat ar fi să nu iei o decizie finală până pe 21 februarie.

Sănătate

S-ar putea să fii mai tensionat azi, fie din cauza unei probleme de sănătate mai vechi, fie din cauza oboselii acumulate.

Horoscop zilnic Fecioară – 11 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să ai parte de niște tensiuni cu prietenii și posibil ca viziunile de viitor diferite să stea la baza dialogurilor mai încordate. Evită reproșurile.

Carieră și bani

Luna Nouă din Vărsător îți va aduce noi începuturi profesionale. Poate fi vorba de un nou loc de muncă, de noi sarcini și noi proiecte în care te implici cu toată plăcerea. Poate se schimbă programul și poți face și altceva, ceva ce așteptai de multă vreme.

Sănătate

Luna Nouă din Vărsător va avea efect pozitiv asupra stării tale de sănătate. Poți descoperi un remediu pentru a vindeca o afecțiune cu care te confrunți de ceva vreme, chiar dacă astăzi vei resimți epuizant momentul.

Horoscop zilnic Balanță – 11 februarie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Vărsător se formează chiar în sectorul iubirii tale și este momentul să te edschizi către o nouă poveste de iubire. Unii nativi pot începe o relație, iar alții pot deveni părinți în următoarea jumătate de an sau, cel puțin, pot lua decizia asta. Este un nou start și în relațiile cu copiii.

Carieră și bani

Luna Nouă din Vărsător te susține să-ți reevaluezi zona creativă și artistică pentru că pot veni șanse de afirmare în această direcție. Un hobby îți poate aduce bani. Atebție la tensiunile cu superiorii astăzi și la imaginea profesională.

Sănătate

Simți nevoia de a te distra mai mult, de a te dedica lucrurilor care-ți fac plăcere, fie că sunt plimbări sau activități intelectuale. Dedică-te unei pasiuni pentru care nu ai avut timp până acum.

Horoscop zilnic Scorpion – 11 februarie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Vărsător va amprenta sectorul familiei și poate aduce o schimbare importantă în felul în care te raportezi la ideea de familie și cămin. Posibil să schimbi niște reguli în casă și să-l implici mai mult pe partenerul de viață. Alți nativi se pot muta la/de la părinți au chiar cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Dacă aștepți vești din străinătate, s-ar putea ca astăzi să sosească. Unii nativi pot primi vești despre un credit imobiliar sau un bun de patrimoniu. Oricum, această Luna Nouă din Vărsător te va ajuta să-ți construiești un cămin, să renovezi o casă, să te muți, deci s-ar putea ca interesul pentru carieră să fie diminuat în această perioadă.

Sănătate

Stările emoționale sunt delicate și te poți teme de pierderea siguranței emoționale, indiferent ce înseamnă asta. Situații din trecut, din copilărie te pot bântui acum.

Horoscop zilnic Săgetător – 11 februarie 2021

Dragoste

Luna Nouă din Vărsător îți cere să înveți să comunici cu cei din jur. Poți fi prea dificil câteodată, prea direct, prea dur, poți răni prin cuvinte chiar și fără să vrei și asta va trebui schimbat. Totodată, fă în așa fel încât să fii atent și la mesajele transmise de ceilalți, la nevoile lor.

Carieră și bani

Odată cu această Luna Nouă din Vărsător poți primi propuneri interesante, poți avea ocazia unor negocieri importante, însă nu lua deciziile finale și nu semna noi contracte până pe 21 februarie. Preocupă-te doar de reevaluarea și revizuirea celor existente, lăsând loc negocierilor ulterioare.

Sănătate

Azi ai mai multă grijă la acțiunile pe care le întreprinzi la locul de muncă și la deplasări.

Horoscop zilnic Capricorn – 11 februarie 2021

Dragoste

Cum Luna îți guvernează relațiile s-ar putea ca astăzi să ai parte de momente mai tensionate în cuplu, însă trecătoare, mai ales către seară.

Carieră și bani

Luna Nouă din Vărsător se petrece în sectorul tău financiar și-ți aduce ocazia unor noi începuturi, șansa de a-ți îmbunătăți veniturile, însă cel mai probabil fie revizuiești o investiție, fie îți valorifici, îți monetizezi un talent pe care-l ai. Poți scoate bani din ceea ce-ți place să faci și asta este important.

Sănătate

Energia pe care Luna Nouă din Vărsător o revarsă asupra ta îți readuce ocazia de a-ți recâștiga stima de sine, încrederea în propria ta persoană.

Horoscop zilnic Vărsător – 11 februarie 2021

Dragoste

Luna Nouă care se petrece astăzi în zodia ta îți deschide porțile către noi și remarcabile începuturi în viața personală și relațională. Este momentul să te reinventezi, momentul să ai curaj să-ți trăiești viața așa cvum ți-ai dorit dintotdeauna, indiferent de vârsta pe care o ai.

Carieră și bani

S-ar putea ca astăzi să apară tensiuni în relația cu colegii de muncă sau să nu te concentrezi la fel de bine pe ceea ce ai de făcut. Reia ceva ce ai lăsat neterminat și altfel vei avea spor.

Sănătate

Această lunație este un moment pe care-l vei resimți destul de intens, mai ales la nivel emoțional, dar care va fi revelator pentru tine. Ascultă-ți cu încredere intuiția.

Horoscop zilnic Pești – 11 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să apară unele tensiuni sentimentale sau în relația cu copiii. Unii nativi pot fi căutați de un fost partener. Atenție la dușmanii ascunși care se dau prieteni.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru meditație și relaxare, pentru reîncărcarea bateriilor și nicidecum pentru muncă și activități solicitante. Ascultă-ți intuiția în toate deciziile pe care vrei să le iei, dar amână sentințele, verdictele până pe data de 21 februarie.

Sănătate

Luna Nouă din Vărsător îți impactează casa trecutului și a sănătății. Este momentul să te desprinzi cu adevărat de ceea ce ai trăit până acum și pentru asta te poți reconecta la spiritualitate, la sinele tău superior. Vocea interioară te poate ghida și poți avea parte de vise profetice. Nativii care suferă de afecțiuni cronice pot afla un remediu și își pot îmbunătăți starea generală.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU traversează nimeni?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
S-a rupt lanțul de iubire dintre Livia Eftimie și Spike? Detaliul care i-a dat de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum a început revoluția rusă pe străzile Iașiului