Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2021. Vărsătorii pot primi vești bune

Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2021. Vărsătorii pot primi vești bune
Horoscop săptămânal 1 - 7 februarie 2021. Balanțele se pot îndrăgosti la prima vedere
Publicat: 11/01/2021, 06:23

Horoscopul zilei de 11 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării, se va întâlni astăzi cu Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, în zodia Vărsător, context care poate aduce mult entuziasm la nivel de idei, mult optimism în gândire, dar și vești bune și dialoguri favorabile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 11 ianuarie 2021

Dragoste

Azi s-ar putea să primești niște vești bune de la prieteni, poate chiar o invitație, un sfat. Oricum, șansele de a face planuri curajoase împreună sunt mari.

Carieră și bani

Se întrevăd vești bune despre un proiect în care ești implicat. Posibil chiar să primești sfaturi și idei bune, promițătoare, dar și entuziaste, despre promovarea sa, în alte cazuri despre demarararea sa.

Sănătate

În prima parte a zilei s-ar putea să-ți faci niște gânduri sumbre, însă ulterior vor dispărea, mai ales dacă nu sunt fondate.

Horoscop zilnic Taur – 11 ianuarie 2021

Dragoste

În plan sentimental lucrurile continuă să meargă bine, să fie liniștite și nu ai parte de mari provocări sau întâmplări neplăcute.

Carieră și bani

Se anunță o zi foarte importantă în plan profesional. Posibil să ai parte de dialoguri și superiorii destul de îndrăznețe și curajoase sau să primești vești profesionale optimiste.

Sănătate

Te bucuri de o stare energică în continuare și nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Gemeni – 11 ianuarie 2021

Dragoste

Partenerul de viață poate veni cu niște idei, propuneri neașteptat de bune și favorabile îmbunătățirii comunicării dintre voi. Poate fi vorba chiar de o propunere de călătorie. Cei care sunt la distanță pot planifica o întâlnire.

Carieră și bani

Azi poți primi vești bune despre un contract, despre o colaborare sau în alte cazuri poate fi vorba despre informații despre studii, despre o diplomă, poate un rezultat la un examen important.

Sănătate

Te bucuri de un entuziasm aparte, o gândire optimistă și viziunea pozitivă pe care o ai asupra lucrurilor îți dă aripi să depășești orice provocare.

Horoscop zilnic Rac – 11 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea să te bucuri de momente de intimitate alături de partener după care tânjeai de ceva vreme, aspect valabil și în cazul celor singuri care pot duce un flirt la trăiri intense. Posibile soluții la niște probleme legate de banii la comun, de cheltuieli în cuplu.

Carieră și bani

Este foarte probabil să primești vești bune despre un context financiar, poate despre un credit, o investiție, un proces. Unii nativi primesc vestea unei investiții, a unei sponsorizări, poate negociază cu succes un contract.

Sănătate

În prima parte a zilei s-ar putea să nu te simți chiar în apele tale, dar apoi lucrurile vor reveni la normal, odată cu liniștirea gândurilor tale.

Horoscop zilnic Leu – 11 ianuarie 2021

Dragoste

Partenerul de viață îți poate face o declarație de dragoste sau poate veni cu vești bune, idei îndrăznețe și optimiste despre cum să vă îmbunătățiți relația.

Carieră și bani

Se anunță vești bune legate de un contract profesional, de o colaborare. Posibil să fie vorba de o nouă asociere sau o negociere avantajoasă.

Sănătate

Starea de sănătate este una foarte bună, maia les în a doua parte a zilei, când te vei bucura și de o doză mai mare de energie.

Horoscop zilnic Fecioară – 11 ianuarie 2021

Dragoste

Luna îți traversează casa iubirii astăzi și te bucuri de momente plăcute alături de partenerul de viață, cu precădere către seară, când o cină poate schimba toată atmosfera în cuplu.

Carieră și bani

Se întrevăd dialoguri profesionale destul de curajoase, poate discuții cu colegii în irma cărora se găsesc soluții bune pentru rezolvarea unui aspect ce ține de locul de muncă. Unii nativi pot rimi răspunsuri favorabile de angajare.

Sănătate

Poți primi rezultatele unor analize sau vești bune legate de starea ta de sănătate sau a cuiva drag.

Horoscop zilnic Balanță – 11 ianuarie 2021

Dragoste

Nu este exclus ca persoana iubită să-ți facă o declarație de dragoste sau să primești vești din partea acesteia care să te bucure. Unii nativi se pot bucura de reușita copiilor. Se poate ajunge la înțelegeri favorabile în discuțiile cu copiii.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună să-ți dai frâu liber creativității, spontaneității, să alungi inhibițiile și să nu te mai gândești la ceea ce zice lumea, ci doar la ceea ce tu îți dorești să faci.

Sănătate

Entuziasmul, distracția și optimismul sunt la cote înalte astîzi, așa că profită de tot contextul zilei pentru a te dedica paisunilor și plăcerilor tale.

Horoscop zilnic Scorpion – 11 ianuarie 2021

Dragoste

Azi ai mari șanse să stabilești ceva cu familia, să ajungeți la o înțelegere favorabilă de ambele părți. Unii nativi pot primi vești de la părinți sau se pot împăca cu rudele.

Carieră și bani

Ziua de azi vine nu doar cu idei și soluții îndrăznețe despre situația unei locuințe, ci în cazul unor nativi și cu vești bune legate de obținerea unui credit imobiliar.

Sănătate

Te bucuri de o stare emoțională foarte bună sau cel puțin ești suficient de rațional cât să-ți dai seama că de tine depind atât liniștea, cât și furtuna universului interior.

Horoscop zilnic Săgetător – 11 ianuarie 2021

Dragoste

Te poți aștepta la declarații de dragoste îndrăznețe sau poți flirta chiar tu cu mult curaj. În cuplu se pot primi vești bune și se poate ajunge la idei, soluții optimiste despre viitorul relației.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă comunicării și poți primi vești bune, mesaje și informații care să te entuziasmeze, dar mai ales poți negocia cu mult curaj și în favoarea ta.

Sănătate

S-ar putea să te bucuri de vești bune legate de o excursie, o minivacanță sau o vizită, o invitație la plimbar să te binedispună mai mult decât ai fi crezut.

Horoscop zilnic Capricorn – 11 ianuarie 2021

Dragoste

Ai putea să conștientizezi că este nevoie să te pui mai mult în valoare, fie în cuplu, fie dacă vrei să cucerești pe cineva.

Carieră și bani

Azi poți primi vești financiare foarte bune. Posibil să fie vorba și de idei și soluții optimiste de creștere a veniturilor, dar și de aprobări primite și negocieri făcute în favoarea ta. Talentele tale pot ieși la suprafață.

Sănătate

Din a doua parte a zilei, atunci când Luna îți va tranzita zodia, te bucuri de o stare fizică și psihică bună, echilibrată și orientată spre rezultate.

Horoscop zilnic Vărsător – 11 ianuarie 2021

Dragoste

Ești foarte declarativ cu sentimentele și gândurile tale și spui tot ceea ce-ți trece prin cap cu entuziasm, însă cu atenție și maturitate. Nu te joci cu vorbele, dar nici nu le dai prea multă seriozitate și sobrietate.

Carieră și bani

Poți primi vești bune astăzi legate de proiectele tale, de investițiile tale, poate chiar legate de un credit. Poate fi vorba și de dialoguri care-ți stimulează ideile și astfel să găsești soluții ingenioase.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Te bucuri de un elan aparte, de energie, iar către seară poți simți nevoia de mai multă liniște.

Horoscop zilnic Pești – 11 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă să ierți pe cineva, poate chiar să reiei un dialog cu o persoană din trecut și să te împaci cu aceasta.

Carieră și bani

Cea de a doua parte a zilei îți va canaliza atenția către consolidarea unui proiect de grup sau plan de viitor avut.

Sănătate

Este pozibil să primești niște rezultate bune ale unor analize sau să afli despre un remediu eficient, inedit pe care merită să-l încerci.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”