VIDEO | Horoscopul zilei de 12 mai 2022. „Balanțele” sunt competitive

Publicat: 12/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 12 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna intră astăzi în Balanță și va forma opoziție cu Jupiter din zodia Berbec, abia intrat aici după 12 ani. Acest context astrologic ne stimulează să căutăm echilibrul în relațiile cu ceilalți. Este recomandat să evităm excesele de orice natură și să nu depindem de ceilalți pentru a nu fi dezamăgiți.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și s-ar putea să ai un comportament destul de agresiv și să fii mai impulsiv decât de obicei. Asta poate aduce conflicte cu partenerul de viață sau cu cei cu care desfășori activități profesionale.

Horoscop zilnic Taur

Luna trece prin sectorul muncii și s-ar putea să-ți aducă mult stres profesional. Ai agenda plină, iar sarcinile noi nu contenesc să apară. Îți va fi greu să faci față tuturor cerințelor, de aceea este bine să ai grijă și la sănătatea ta și să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic Gemeni

Deși Luna trece prin sectorul iubirii tale, nu este exclus ca astăzi să ai parte de tensiuni cu persoana iubita sau cu copiii. Cel mai probabil, nu vei face față pretențiilor și dorințelor acestora. Un proiect sosit pe ultima sută de metri s-ar putea să-ți ocupe timpul liber alocat celor dragi.

Horoscop zilnic Rac

Nu va fi ușor astăzi să echilibrezi viața profesională cu cea personală. Atât superiorii, cât și familia vor avea așteptări mari de la tine. Cei dragi s-ar putea simți ignorați și pot veni cu reproșuri.

Horoscop zilnic Leu

Azi ai tendința de a-ți impune punctul de vedere în fața tuturor și nu vei accepta alte păreri. S-ar putea să intri în conflicte din cauza credințelor diferite de ale celorlalți. Nu este o zi bună pentru a negocia sau semna contracte.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna trece prin sectorul tău financiar și s-ar putea să-ți reamintească de niște plăți uitate sau să te stimuleze să faci niște cheltuieli pe care nu ți le planificasei. Dacă vei depăși bugetul zilnic, s-ar putea să devii irascibil.

Horoscop zilnic Balanță

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, nevoia de echilibru și de înțelegere în relațiile cu ceilalți este mare. Însă, opoziția cu Jupiter te poate face competitiv și poate aduce tensiuni. S-ar putea să reacționezi într-un mod exagerat și să uiți de diplomație dacă te va deranja cineva.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi te poți simți mai obosit, mai irascibil și puterea de concentrare va fi la cote minime. Ai grijă să nu faci greșeli din neatenție. La locul de muncă este o zi plină, chiar haotica și sarcinile venite te pot scoate din zona de confort.

Horoscop zilnic Săgetător

Oricât de mult te-ai străduit să faci pe plac persoanei iubite sau prietenilor, nu vei reuși. Dacă ți-ai făcut niște planuri cu cei din anturaj, s-ar putea ca acestea să fie anulate. Nu este exclus ca niște proiecte să nu iasă așa cum îți dorești tu.

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea să-ți vină niște oportunități interesante în carieră, dar acest context să-ți dea peste cap niște planuri făcute cu familia. Nu este exclus să primești reproșuri din partea celor dragi. Nu te aștepta să fie ușor să găsești echilibrul între carieră și familie.

Horoscop zilnic Vărsător

Ai mai multă grijă la dialogurile pe care le porți astăzi și mai ales la cuvintele pe care le folosești. S-ar putea să nu te exprimi corect sau să nu te exprimi pe înțelesul interlocutorilor. Sunt de evitat negocierile și semnarea actelor.

Horoscop zilnic Pești

Nu este exclus să faci niște cheltuieli cam mari și din cauza asta să ai parte de tensiuni cu partenerul, mai ales dacă ai apelat la bugetul comun. Evită să faci investiții mari și să iei sau să dai bani cu împrumut.