Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 11 mai 2022. Jupiter, planeta norocului, intră în zodia Berbec

Publicat: 11/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 11 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Jupiter, planeta beneficiilor și norocului, intră astăzi în zodia Berbec, după o perioadă de 12 ani de când nu a mai fost aici. Jupiter va aduce noi începuturi în viața noastră și oportunități de progres în sectoarele tranzitate din astrograma natală. Totodată, vine cu o mare doză de energie, optimism și dorință de independență.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Pe tine te avantajează din plin acest ingres al lui Jupiter în zodia ta, pentru că te vei bucura de mai multă încredere în tine, vei avea curaj și determinare să-ți atingi obiectivele. Vei face progrese în plan personal și îți vei câștiga independența dorită.

Horoscop zilnic Taur

Încearcă să ai mai multă grijă la sănătate în următoarea perioadă pentru că Jupiter poate amplifica niște afecțiuni deja existente. Totodată, este un tranzit bun pentru vindecare emoțională și detașare de trecut. Poți avea parte inclusiv de o creștere spirituală în timpul acestui tranzit.

Horoscop zilnic Gemeni

Vei face progrese remarcabile cu un proiect în care ești implicat și te vei bucura de popularitate în perioada ce urmează. Vin șanse de creștere prin intermediul prietenilor și chiar poți începe o nouă relație cu cineva din anturaj.

Horoscop zilnic Rac

Jupiter vine cu progres profesional și poți avea șanse de creștere în carieră, de promovare și de atingere a unor obiective înalte pe care le ai. Unii nativi pot avea curajul neașteptat de a face o schimbare majoră de direcție profesională.

Horoscop zilnic Leu

Jupiter îți poate aduce experiențe de viață menite să te ajute să crești spiritual, să evoluezi. Îți poți schimba principii de viață, convingeri astfel încât să evoluezi, iar pentru unii nativi oportunitățile pot veni din străinătate sau în urma unei diplome obținute.

Horoscop zilnic Fecioară

Jupiter în Berbec îți poate aduce creșteri financiare prin intermediul asociaților sau grație partenerului de viață. Nu este exclus ca acestuia să-i crească veniturile. Este o perioadă pasională care poate aduce îmbunătățiri vieții intime. De evitat relațiile extraconjugale.

Horoscop zilnic Balanță

Jupiter va tranzita chiar sectorul relațiilor tale, aspect care poate aduce progrese în viața de cuplu, dar și curajul de a ieși dintr-o relație nefuncțională. Profesional, este un tranzit care poate aduce noi contracte.

Horoscop zilnic Scorpion

Jupiter te susține să-ți schimbi locul de muncă cu unul mai bine plătit sau să-ți iei un job extra astfel încât să-ți crești și veniturile. Este o perioadă bună să faci o schimbare în stilul de viață, legată de alimentație și program, și să-ți îmbunătățești starea de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător

Jupiter îți activează sectorul iubirii și poți face progrese în viața sentimentală, dar și în relația cu copiii. Sunt și nativi care pot deveni părinți în timpul acestui tranzit. Șansele de a te îndrăgosti și de a începe o nouă poveste de dragoste sunt foarte mari, însă ai grijă la tendința de infidelitate.

Horoscop zilnic Capricorn

Jupiter te susține să-ți îmbunătățești relația cu familia sau să-ți construiești propriul cămin. Este un tranzit bun dacă vrei să-ți cumperi o casă, să te muți cu partenerul și nu ar trebui să te mire dacă vei auzi că familia crește.

Horoscop zilnic Vărsător

Cu Jupiter în Berbec te bucuri de susținere în comunicare, în negocieri și rezolvări legate de acte. Poți da un examen important în lunile ce urmează. Ai tendința de a spune lucrurilor pe nume și vei lupta pentru ideile tale. În plus, îți susții cu mult curaj punctul de vedere în fața celorlalți și te poți remarca prin discurs.

Horoscop zilnic Pești

Jupiter, guvernatorul tău, îți va activa sectorul financiar și îți va aduce șanse de creștere a veniturilor. Vei îndrăzni să ceri mai mulți bani la salariu sau să-ți schimbi locul de muncă cu unul mai bine plătit. Totodată, ai grijă pentru că și cheltuielile vor crește.