Horoscopul zilei de 14 aprilie 2021. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Taur

Horoscopul zilei de 14 aprilie 2021. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Taur
Horoscopul zilei de 27 mai 2021. Taurii sunt confuzi sentimental și financiar
Publicat: 14/04/2021, 06:44

Horoscopul zilei de 14 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii, a frumuseții, a armoniei, dar și a banilor, intră astăzi în zodia Taur, zodie pe care o guvernează și în care-și manifestă din plin calitățile și energia. Micul Benefic, așa cum mai este numit în astrologie, va tranzita semnul Taur până pe data de 9 mai, când va intra în zodia Gemeni. În toată această perioadă, vom avea șansa de a consolida poveștile de iubire, de a ne îmbunătăți viața sentimentală, dar latura financiară.

Cu Venus în Taur crește interesul pentru felul în care arătăm, ne valorificăm talentele și abilitățile mai mult, ne dorim relații serioase, stabile și bazate pe confort emoțional, dar și financiar. Venus va face aspecte tensionate cu Jupiter și Saturn, ambele aflate în Vărsător, prin urmare este nevoie de responsabilitate în dragoste, dar și în administrarea finanțelor și vizavi de modul în care ne câștigăm banii.

Zodiile care se vor bucura cel mai mult de acest tranzit sunt cele de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) și cele de apă (Rac, Scorpion, Pești).

Tot astăzi se va forma un sextil, un aspect benefic, între Soare din zodia Berbec și Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, aspect care ne va aduce o infuzie de energie, curaj și multă pasiune în ceea ce facem.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 14 aprilie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar tranzitul său prin propriul domiciliu te va susține foarte mult să-ți consolidezi și îmbunătățești viața de cuplu.

Carieră și bani

Cu Venus în Taur și relațiile profesionale sunt susținute, însă cel mai mare beneficiu îl ai în sectorul financiar, pe care-l și tranzitează. Astfel, ai ocazia în următoarea perioadă să-ți crești veniturile, să faci bani din proiectele tale, cu ajutorul talentelor tale native și să te responsabilizezi vizavi de cheltuieli.

Sănătate

Sextilul Soare-Jupiter îți aduce un surplus de energie, multă ambiție, determinare să-ți duci planurile la final și poftă de viață, însă ai grijă pentru că te predispune și la excese.

Horoscop zilnic Taur – 14 aprilie 2021

Dragoste

Cu Venus, întocmai guvernatoarea ta, în tranzit prin zodia ta, te vei bucura de o perioadă benefică în plan sentimental, și nu numai. Vei fi mai atractiv, mai senzual, vei emana sex-appeal și îți vei putea folosi mai ușor puterea de seducție pentru a cuceri pe cine-ți dorești, inclusiv pentru a-ți recuceri partenerul.

Carieră și bani

Venus este guvernatoarea muncii tale și acest tranzit te va susține să fii mai aefcient în activitățile întreprinse. În plus, astăzi, Jupiter din sectorul carierei îți aduce șanse de afirmare și te susține să te pui în valoare mai mult din punct de vedere profesional.

Sănătate

Cu Venus în semnul tău, te vei preocupa mai mult de tine și de dorințele tale, te vei pune pe primul loc și vei dori să-ți îmbunătățești look-ul, felul în care arăți. Astăzi te bucuri de multă energie grație sextilului Soare-Jupiter, dar ai grijă să nu faci execese pentru că poți avea insomnii.

Horoscop zilnic Gemeni – 14 aprilie 2021

Dragoste

Venus în Taur s-ar putea să-ți trezească niște amintiri, să îți readucă trecutul în față, mai ales fiind vorba de o fostă relație, dat fiind că este guvernatoarea sectorului tău sentimental. Profită de sextilul Soare-Jupiter și astăzi distrează-te cu prietenii.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă pentru a-ți pune în practică niște planuri, proiecte, pentru a face pași îndrăzneți în vederea îndeplinirii unor aspirații și visuri pe care le ai.

Sănătate

Tot Venus în Taur îți poate aduce îmbunătățiri ale stării de sănătate, șansa să te vindeci de ceva ce te apasă.

Horoscop zilnic Rac – 14 aprilie 2021

Dragoste

Venus în Taur îți va aduce prietenii mai aproape și te poți bucura de compania celor apropiați în perioada următoare mai mult ca de obicei. Cuadratura cu Saturn, guvernatorul tău, pe care o face la finele lunii te poate atenționa asupra unor probleme financiare sau legate de viața intimă care există în cuplu. Astăzi, în schimb, dă frâu liber pasiunii și uită de norme și limitări.

Carieră și bani

Soarele, care se află în sectorul carierei, este bine aspectat de Jupiter, așa că astăzi te poți aștepta la oportunități de afirmare. Ai șansa de a ieși în față și a face pași importanți către obiectivele tale. Totodată, în perioada următoare, Venus te va susține să conduci la succes niște proiecte pe care le ai.

Sănătate

O zi mai liniștită în ceea ce privește starea interioară, psihică, chiar dacă agitația și neliniștea există acolo, undeva, ascunse într-un colț.

Horoscop zilnic Leu – 14 aprilie 2021

Dragoste

Jupiter din sectorul relațiilor tale este susținut de Soare astăzi și ai toate șansele să petreci una dintre cele mai frumoase zile din viața ta alături de persoana iubită. Distrează-te, bucură-te de momente în doi, iar dacă ești singur, îndrăznește să cucerești pe cineva.

Carieră și bani

Venus în Taur îți activează sectorul carierei și îți aduce ocazia de a-ți îmbunătăți situația profesională. Nu este exclus să-ți schimbi direcția profesională sau să primești noi responsabilități în perioada următoare. Astăzi, dar și mâine, fă tot posibilul să obții o colaborare sau contract. Ai șanse mari.

Sănătate

Cum Soarele este guvernatotul tău și se află în sextil cu Jupiter, astăzi poți avea parte de o explozie de energie, însă ai grijă cum o canalizezi, pentru că aspectul te predispune și spre excese.

Horoscop zilnic Fecioară – 14 aprilie 2021

Dragoste

Venus în Taur te susține să-ți îmbunătățești niște concepții și principii avute și ar trebui să te ocupi de acest aspect, dat fiind că la finele lunii face un careu cu Saturn, guvernatorul iubirii tale, și te poate testa pe parte sentimentală.

Carieră și bani

Venus este planeta care-ți guvernează sectorul financiar, iar acest tranzit te susține să aduci stabilitate bugetului tău. Bine ar fi să pui și un ban deoparte, mai ales că acea cuadratură cu Saturn nu-ți este deloc avantajoasă profesional. Nu este vorba că pierzi un venit, dar te poate responsabiliza vizavi de modul în care îi administrezi.

Sănătate

Soarele, guvernatorul sănătății tale, și Jupiter din casa sănătății fac aspecte bune astăzi, ceea ce ar putea însemna o revenire la viață și pentru tine, mai multă energie și inițiativă, însă evită execesele.

Horoscop zilnic Balanță – 14 aprilie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta, iar acest tranzit al său prin zodia Taur este de bun augur pentru tine pentru că te susține să te îngrijești mai mult și, în plus, îți aduce mai multă pasiune în viața de cuplu, dar și risc de gelozii și infidelitate. Evită astfel de comportamente și dă dovadă de responsabilitate sentimentală pentru a nu avea parte de neplăceri în momentul în care va face careul cu Saturn, Învățătorul astrologiei, care la tine se află acum în sectorul iubirii. Astăzi, Soarele și Jupiter te susțin să cucerești pe cineva, dacă ești singur, sau să petreci o zi de neuitat alături de partenerul de viață.

Carieră și bani

Cu Venus în Taur te poți ocupa cu mai mult succes de obținerea unor drepturi materiale, credite, împrumuturi, sponsorizări, investiții. Sunt și nativi care pot demara procese de partaj, litigii. Asigură-te că ești la zi cu taxele, impozitele și fii responsabil în tot ce ține de administrarea banilor și bunurilor altora.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion – 14 aprilie 2021

Dragoste

Venus în tranzitul său prin zodia Taur îți va activa întocmai sectorul relațiilor, prin urmare vei inra într-o perioadă în care ai mari șanse să-ți îmbunătățești viața de cuplu. Vor fi nativi care se vor muta cu partenerul, nativi care vor dori să-ți întemeieze o familie.

Carieră și bani

Tot Venus în Taur te va susține în consolidarea relațiilor profesionale, în îmbunătățirea relației cu colaboratorii și în semnarea noilor contracte. Astzăi vei da dovadă de multă energie la locul de muncă și te poți bucura și de șanse de a te pune mai mult în valoare.

Sănătate

Sextilul Soare-Jupiter este de bun augur pentru starea ta emoțională, dar și pentru starea de sănătate. Vei avea energie, dar și determinare și ambiție să-ți îmbunătățești stilul de viață.

Horoscop zilnic Săgetător – 14 aprilie 2021

Dragoste

Soarele din sectorul iubirii tale și Jupiter, guvernatorul tău, sunt în aspecte de susținere astăzi, iar asta îți va aduce o mai mare dorință de a fi alături de persoana iubită. Este o zi bună pentru distracții în doi și declarații de dragoste mărețe.

Carieră și bani

Venus în zodia Taur te susține să-ți îmbunătățești situația la locul de muncă. Vei observa că ești mai eficient în desfășurarea sarcinilor în perioada următoare, te înțelegi mai bine cu colegii, iar cei care-și caută un loc de mun că se pot angaja acum.

Sănătate

Tot Venus în Taur este responsabilă și pentru îmbunătățirea stării generale de sănătate. Te poți recupera mai ușor după o problemă de sănătate sau te poți folosi de acest tranzit pentru a te vindeca și a-ți îmbunătăți stilul de viață.

Horoscop zilnic Capricorn – 14 aprilie 2021

Dragoste

Venus în Taur îți va activa sectorul iubirii și-ți va aduce ocazia de a-ți îmbunătăți viața sentimentală, dar și relația cu copiii, dacă ești părinte. În perioada următoare ai toate șansele, dacă ești singur, să începi o nouă poveste de iubire.

Carieră și bani

Jupiter din sectorul tău financiar face astăzi un sextil cu Soarele ceea ce te poate face mai cheltuitor, mai ales dacă trebuie să scoți bani din buzunar pentru casă. Ai grijă la excesele financiare. Pe de altă parte, Venus îți guvernează și cariera și te poate ajuta în îmbunătățirea imaginii profesionale și consolidarea statutului.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Starea emoțională este mult mai bună astăzi și poți petrece mai mult timp cu cei dragi sau în confortul căminului.

Horoscop zilnic Vărsător – 14 aprilie 2021

Dragoste

Venus în Taur te ajută să-ți îmbunătățești relațiile cu familia, să te apropii mai mult de cei dragi și să te preocupi de confortul locuinței. Cuadratura cu Saturn din zodia ta, de la finele lunii, îți va cere să teresponsabilizezi mai mult față de familie.

Carieră și bani

Sextilul Soare-Jupiter te poate face direct în comunicare, încrezător în ceea ce gândești și spui și curajos în negocieri. Profită și poartă dialoguri cu cei din jur. Poți afla lucruri importante, ai idei bune și poți găsi soluții de progres.

Sănătate

Nu se întevăd probleme de sănătate. Ai o dorință mai mare de a ieși din casă și de a te plimba. Poate planifici o excursie.

Horoscop zilnic Pești – 14 aprilie 2021

Dragoste

Venus în zodia Taur te susține foarte mult în comunicare și te ajută să-ți îmbunătățești dialogul cu cei din jur. Poți face declarații de dragoste, poți fi mai sociabil și te poți împăca cu persoanele apropiate. Cuadratura cu Saturn de la finele lunii poate aduce trecutul din nou în atenția ta.

Carieră și bani

Soarele din sectorul carierei tale face astăzi sextil cu Jupiter și s-ar putea să te predispună la cheltuieli excesive, fie din impuls, fie pe fond emoțional.

Sănătate

Jupiter este guvernatorul tău și acum se află în sectorul sănătății tale, iar sextilul cu Soarele te poate stimula, te poate energiza, dar și neliniști pe alocuri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Viața la bloc. Activitatea banală pentru care poți fi amendat
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”