VIDEO | Horoscopul zilei de 14 februarie 2022. Se reîntoarce Mercur în zodia Vărsător

Publicat: 14/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 14 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur revine astăzi în zodia Vărsător, unde a mai fost și a retrogradat, și ne va stimula să revenim asupra unor decizii, discuții și negocieri pe care le-am avut pe parcursul lunii trecute.

Cât va sta aici, până pe 10 martie, vom gândi într-un mod original, vom avea idei revoluționare și vom comunica mai mult. Pe buzele tuturor se vor auzi din ce în ce mai des cuvinte ca libertate, independență și tehnologie.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai ocazia odată cu revenirea lui Mercur în Vărsător să-ți dai seama ce prieteni merită să-ți fie aproape. Poți să le vezi adevărata față a unor persoane din naturaj, posibil chiar asociați sau angajați, și să iei o decizie. Alți nativi pot lua decizii noi cu privire la proiectele în care sunt implicați și își vor reconfigura niște planuri de viitor.

Horoscop zilnic Taur

Mercur reintră în sectorul carierei tale și te pune să tragi o concluzie clară și fermă cu privire la direcția profesională pe care te afli. Se pot relua discuții și negocieri cu superiorii, poți reanaliza niște responsabilități. Unii nativi se afirmă printr-un discurs sau prin ideile lor, prin felul în care comunică într-un cadru public.

Horoscop zilnic Gemeni

Încep ușor, ușor să ți se limpezească gândurile și să vezi mai clar o situație de viață cu care te-ai confruntat. Se nasc noi principii și cultivi noi credințe și mentalități, deși nu-ți va fi ușor să te desprinzi de cele vechi. Noi orizonturi se deschid în fața ta. Totodată, ai șansa să rezolvi cu succes chestiuni birocratice.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea ca revenirea lui Mercur în Vărsător să repună pe masa de discuții subiecte legate de bani, credite, investiții, partaje, dar și subiecte legate de fidelitate și încredere. Poți rezolva neînțelegeri cu partenerul, dar ai grijă să nu pleci urechea la toate zvonurile. Poți profita de perioada următoare pentru a ajunge la un acord cu partenerii profesionali în privința unei investiții comune.

Horoscop zilnic Leu

Mercur se întoarce în sectorul relațiilor tale pentru a lămuri situații care au creat confuzii și neînțelegeri între tine și partenerul de viață. Vei reuși să ajungi mai ușor la o înțelegere și chiar să te împaci cu acesta, dacă au existat rupturi. Se întrevăd discuții noi și în plan profesional, despre o colaborare, iar un contract se poate semna în perioada următoare.

Horoscop zilnic Fecioară

Ai ocazia în perioada următoare să vezi mai clar care este direcția profesională pe care trebuie să te încadrezi. Totodată, vei clarifica neînțelegeri cu colegii de muncă, poate legate de un proiect și vei vea idei bune pentru a-ți eficientiza munca. Profită și vino cu schimbări în rutina zilnică și în stilul de viață actual. Posibil să fii mai agitat mental.

Horoscop zilnic Balanță

Mercur reintră în casa iubirii tale și te poate susține să te împaci cu persoana iubită sau să clarifici niște neînțelegeri și confuzii sentimentale. Îți poți da seama ce simți exact pentru cineva. De asemenea, te ajută să te apropii de copii, să ajungi mai ușor la o înțelegere cu aceștia. Unii nativi pot da frâu liber creativității și simțului artistic.

Horoscop zilnic Scorpion

Vei avea susținerea lui Mercur în Vărsător pentru a-ți îmbunătăți comunicarea cu familia. Poți lămuri neînțelegeri, poți ajunge la un consens și poți accepta mai ușor că cei dragi au alte viziuni și mentalități față de tine, chiar dacă sunt învechite. De asemenea, te poți preocupa mai mult de sarcinile casnice și de rezolvarea unor acte de casă.

Horoscop zilnic Săgetător

Vei avea toată susținerea lui Mercur în zona de comunicare, mai ales că acum vezi mult mai clar o situație de viață. Dacă până acum ai fost confuz și nu ai știut ce decizie să iei, ce răspuns să dai, de acum totul revine la normal și mintea ta va fi foarte ageră. Ai idei bune și faci negocieri impecabile.Unii nativi pot ajunge la un acord cu partenerul de viață, pot semna un contract profesional și pot obține mai ușor acte, aprobări, avize.

Horoscop zilnic Capricorn

Mercur iese din zodia ta după ce ți-a adus o serie de frământări și confuzii, mai ales că a retrogradat aici, și intră în sectorul banilor. Poți avea idei finaniare bune, poți negocia un salariu, un comision sau poți primi o plată mult așteptată. Vezi mai clar un context legat de bani, de cum îi câștigi și îi administrezi. Poți primi o sarcină suplimentară care să-ți aducă un câștig în plus sau poate iei decizia să faci bani din talentele tale.

Horoscop zilnic Vărsător

Se reîntoarce Mercur în zodia ta și te poți aștepta ca mintea ta săă funcționeze cu motoarele turate la maximum. Vei vedea mai clar o situație de viață cu care te-ai confruntat, vei reuși să lămurești neînțelegerile ultimei perioade și să iei decizii personale și relaționale importante. Comunicarea cu cei din jur se îmbunătățește și ai mai multă încredere în tine și în raționamentul tău.

Horoscop zilnic Pești

S-ar putea să reînvie niște amintiri pe care le credeai îngropate sau niște gânduri și frământări să se reactiveze. Partea cu plus este că vei reuși să înțelegi în altă cheie un context și să te desprinzi de ceea ce este toxic în viața ta. Neliniștea interioară poate fi combătută prin spiritualitate. Încearcă să ierți și să te ierți pentru niște decizii luate în trecut. În cuplu poți rediscuta subiecte delicate, se pot dezvălui secrete, se află minciuni și se iau decizii.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Președintele iranian Ebrahim Raisi a murit într-un accident de elicopter
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Traian Băsescu: Ar fi o mare greșeală a României să nu dea Ucrainei un sistem...
Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Dieta simplă a „Mamei Natură” | Ce mănâncă Roxana Ionescu, pentru a se menține în...
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza celor care...
Bunicul Florentine, feta ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a mers la..."
Cine este Florentina, tânăra de 21 de ani, care a sfârșit ucisă de iubitul cu...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de...
Top 30 cele mai bune universităţi din România: UBB, UB şi Politehnica din Bucureşti conduc...
Marea IUBIRE a lui Nikola Tesla! „Dintre toate, cel mai mult mi-a plăcut...
Rămas bun, maestre! A murit marele actor. Și-a luat adio
Vestea așteptată de toată România. Vine de la Florin Piersic
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să...
Informații șocante despre presupusul ucigaș al fetei de la Sibiu. Tânărul ar avea probleme psihice:...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
Peste 57.000 de celule și 150 de milioane de conexiuni, prezente într-o mostră infimă de...
×