VIDEO | Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 februarie 2022. Mercur revine în mers direct în zodia Capricorn

Publicat: 04/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 4 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur iese astăzi din retrogradare prin zodia Capricorn și va continua să tranziteze acest semn în mers direct până pe data de 14 februarie.

În această perioadă, mintea se va mai limpezi și putem lua decizii importante, mai ales de natură profesională sau legate de un obiectiv important pe care-l avem în vizor. Vedem lucrurile mai clar, facem strategii practice și comunicarea se îmbunătățește.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Vezi mai clar un context profesional cu care te-ai confruntat până acum și care ți-a adus, cel mai probabil, frustrări. Mercur direct te susține să descoperi cele mai bune căi și mijloace pentru a-ți atinge obiectivele profesionale. Comunicarea cu superiorii și colegii se va îmbunătăți.

Horoscop zilnic Taur

Odată ce Mercur iese din retrogradare, principii de viață, inclusiv convingeri sentimentale și credințe, se lămuresc în mintea ta. Totodată, poți înțelege mai clar situații de viață pe care le-ai trăit și-ți poți da seama care a fost rolul lor. Vei descoperi ce pași să faci și în ce direcție pentru a-ți îmbunătăți veniturile. Unii nativi pot planifica o călătorie.

Horoscop zilnic Gemeni

Dat fiind că Mercur este guvernatorul tău, vei simți o detensionare a stării generale și mintea ta se va mai limpezi. Poți lua decizii financiare, legate de un credit, o investiție, sau decizii legate de o relație intimă. Fricile și stările anxioase se mai diminuează.

Horoscop zilnic Rac

Te bucuri de revenirea lui Mercur în mers direct prin sectorull relațiilor, aspect care va contribui la îmbunătățirea comunicării cu partenerul de viață, dar și cu partenerii profesionali. Poți lua decizii radicale privind viața în doi și poți negocia un contract profesional important.

Horoscop zilnic Leu

Mercur în mers direct prin sectorul muncii te susține în rezolvarea unor chestiuni profesionale, în îmbunătățirea dialogului cu colegii și în negocierea unui context salarial. Vei da dovadă de mai mult randament la job și vei avea idei bune despre cum să-ți îmbunătățești situația. Unii nativi pot lua decizii radicale privind locul de muncă sau stilul de viață, sănătatea.

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, ve reveni în mers direct în sectorul iubirii și al copiilor, iar comunicarea în aceste direcții se va îmbunătăți remarcabil. Totodată, ai toată susținerea să-ți exprimi talentele creative și artistice. Reînvie bucuria de a trăi și de a te distra și te poți dedica unor pasiuni, hobby-uri.

Horoscop zilnic Balanță

Mercur direct prin zodia Capricorn te susție să-ți îmbunătățești comunicarea cu membrii familiei și să lămuriți neînțelegerile apărute în ultimul timp. Aveți șansa să ajungeți la înțelegeri și la vizuni comune. Unii nativi pot rezolva situații ce țin de actele unei case. Starea emoțională se reechilibrează.

Horoscop zilnic Scorpion

Ieșirea din retrogradare a lui Mercur te susține puternic în comunicare. Poți să te împaci cu persoane apropiate, poți vedea lucrurile mai clar și poți lua decizii importante. Te poți baza pe ideile și raționamentul tău. Tranzitul direct te va susține mult în negocieri. Este o perioadă bună pentru examene, interviuri, discursuri publice, pentru a te afirma cu o idee într-o ședință.

Horoscop zilnic Săgetător

Mercur reintră în mers direct în sectorul tău financiar și te va susține în negocieri salariale și în găsirea celor mai bune idei și soluții pentru a-ți crește veniturile. Ai șanse să-ți redresezi situația financiară, să obții o suă de bani, să negociezi salariul sau un comison.

Horoscop zilnic Capricorn

Poți răsufla ușurat, în sfârșit. Atât Venus, cât și Mercur și-au încheiat retrogradarea prin zodia ta și raționamentul tău se va limpezi, iar comunicarea cu ceilalți se va îmbunătăți. Poți rezolva neînțelegerile avute, poți lămuri situații și poți lua decizii importante. În plus, ai susținere în negocieri.

Horoscop zilnic Vărsător

Cel mai probabil că în perioada cu Mercur retrograd în Capricorn te-ai confruntat cu propriile tale temeri și ai fost copleșit de gânduri și frământări, poate de amintiri. Începând de astăzi mintea ta se va mai limpezi, te poți odihni mai bine și poți lua decizii importante, maia les de natură sentimentală.

Horoscop zilnic Pești

Poți profita de acest tranzit direct al lui Mercur pentru a lămuri niște situații cu persoane din anturaj, fie prieteni, fie asociați sau angajați. Și comunicarea în cuplu se va mai îmbunătăți. Tot Mercur în mers direct te susține să găsești cele mai potrivite soluții pentru a lansa un proiect sau pentru a-i asigura succesul. Poți primi sfaturi bune și sprijin de la persoane cu experiență.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cât costă o manichiură și un tuns simplu înainte de Paște! Prețurile au explodat, în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
EXCLUSIV! Matteo, dezvăluiri inedite din postura de tată: "Fericirea este pe măsură". La ce provocări...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Sonda Voyager 1 comunică în sfârșit cu Pământul după luni bune de mesaje fără sens