VIDEO | Horoscopul zilei de 18 iunie 2022. „Taurii” se bucură de farmec

Publicat: 18/06/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 18 iunie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Planeta iubirii, Venus, din zodia Taur  și Neptun din Pești formează un sextil, adică un aspect de susținere. Acest context astrologic aduce romantism, emoție, sensibilitate, dar și creativitate, inspirație și imaginație.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi vei da dovadă de mai multă tandrețe, sensibilitate și romantism în relația de cuplu. Ai putea chiar să-ți surprinzi partenerul cu un cadou. Pe de altă parte, nu este exclus să te bucuri de niște câștiguri financiare sau să returnezi o datorie.

Horoscop zilnic Taur

Cu Venus, planeta care te guvernează, în zodia ta și în aspecte bune cu Neptun, ai parte de o zi exact așa cum îți dorești. Fă un efort și pune-te pe primul loc. Dedică-te acelor activități care îți aduc bucurie și plăcere. Pe de altă parte, este o zi bună să ieși cu prietenii sau să ieși la o plimbare în natură. Nu este exclus să fii atras de o persoană din anturaj. Azi emani farmec și ai putere de seducție.

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea ca niște frământări să-ți strice starea de spirit, însă vei vedea doar partea cu plus a situației. Ești mai îngăduitor și iertător cu partenerul de viață, însă dacă ești singur evită să te iluzionezi în privința unei noi povești de iubire.

Horoscop zilnic Rac  

Profită de contextul astrologic al zilei și ieși cu prietenii. Îți poți îți poți face planuri împreună cu aceștia, inclusiv planuri de vacanță. În plus, s-ar putea să cunoști persoane care să te inspire și să îți schimbe niște perspective de viitor.

Horoscop zilnic Leu

Încearcă să te relaxezi și să te îndepărtezi de problemele profesionale. Nu uita că este weekend și ar trebui să te relaxezi mai mult. Profită de această zi pentru a petrece timp cu partenerul și a reînvia pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Fecioară

Contextul astrologic al zilei te ajută să te reconectezi la partener și să petreceți momente romantice împreună. În plus, puteți ajunge la o viziune comună asupra unor planuri de vacanță.

Horoscop zilnic Balanță

Cum Venus este guvernatoarea ta, poți profita din plin de acest context astrologic pentru a te reapropia în intimitate de partener. Vă puteți împăca în cazul în care ați fost certați. Pe de altă parte, te poți aștepta la niște avantaje materiale de pe urma muncii depuse.

Horoscop zilnic Scorpion

Ești unul dintre cei mai norocoși nativi ai zodiacului. Te bucuri de o zi perfectă în relația cu partenerul de viață. Nu vor lipsi momentele de romantism, de tandrețe, iar dacă ești singur te poți aștepta să fie atras de o persoană nouă. Ai șanse să începi o poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi dai dovadă de creativitate în toate activitățile pe care le desfășori și poți profita pentru a-ți redecora și reamenaja casa. În plus, momentele petrecute alături de familie îți vor reîncărca bateriile.

Horoscop zilnic Capricorn

Venus se află în sectorul tău afectiv și te susține, grație sextilului cu Neptun, să-ți exprimi mai ușor sentimentele. Poate fi vorba și de o îmbunătățire a comunicării cu copiii, în cazul în care ești părinte. Este o zi bună pentru plimbări și gesturi romantice.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea să scoți niște bani din buzunar pentru plăcerile celor dragi, însă o voi face cu tot dragul. Unii nativi pot face cheltuieli pentru casă și se pot bucura de oferte bune, mai ales că ceea ce cumpără acum se dovedește a fi practic.

Horoscop zilnic Pești

Vei ști să te faci plăcut în dialog și să-i convingi pe cei din jur să ți se alăture în anumite inițiative. Ești romantic în relația cu persoana iubită și este un moment bun să-ți recunoști sentimentele pentru cineva, dacă ești singur.