VIDEO | Horoscopul zilei de 19 mai 2022. „Taurii” se simt invincibili

Publicat: 19/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 19 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect de susținere între Soare, aflat în zodia Taur, și Pluto retrograd din Capricorn, care ne aduce foarte multă putere de regenerare și capacitatea de a ne concentra pe atingerea obiectivelor noastre. Avem putere de muncă, răbdare și perseverență, dar și capactatea de a ne regenera.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ziua de astăzi te susține foarte mult din punct de vedere financiar. Chiar dacă nu este vorba neapărat de câștiguri, poți veni cu unele schimbări importante în modul de gestionare a finanțelor. La locul de muncă te pui într-o lumină bună.

Horoscop zilnic Taur

Te bucuri de energie și putere de a te reface, putere de regenerare, iar starea de sănătate va fi una bună. Azi pui mult accent pe imaginea ta, pe felul în care te văd alții și te poți concentra foarte ușor pe ceea ce ai de făcut.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi ești neliniștit și agitat pe interior și nu este exclus să te confrunți cu insomnii. Mai multă grijă la sănătate și încearcă să te odihnești mai mult. Nu este exclus ca unii nativi să fie furați de visare și de amintiri și să se lase afectați de trecut mai mult decât ar trebui.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea să ai parte de o întâlnire cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme. Viața socială capătă deosebită importanță, iar în cuplu te bucuri de pasiune. Ai șansa să faci pași importanți într-un proiect de grup în care ești implicat.

Horoscop zilnic Leu

Indiferent care sunt provocăril profesionale de care ai parte astăzi, le vei face față cu brio pentru că te bucuri de o forță interioară majoră. Te concentrezi foarte bine pe ceea ce ai de făcut și asta te ajută inclusiv să faci bani.

Horoscop zilnic Fecioară

Îți trec prin minte fel și fel de idei progresiste, vrei să faci unele schimbări și să evoluezi, iar contextul zilei te poate ajuta să-ți dai seama și de direcția pe care vrei să mergi mai departe. Este o zi bună pentru meditație și spiritualitate, pentru credință și rugăciune.

Horoscop zilnic Balanță

Poți obține niște beneficii materiale sau îți poți da seama pe unde se pierd banii, ce trebuie să faci pentru a conserva niște bunuri. Nu este eexclus să ți se activeze niște dependențele și vulnerabilități.

Horoscop zilnic Scorpion

Este o zi foarte bună din punct de vedere sentimental. Poți reînvia pasiunea în cuplu sau chiar o poveste de dragoste. Profesional, profită de contextul astrologic al zilei pentru a repune bazele unei colaborări.

Horoscop zilnic Săgetător

Te bucuri de o mare putere de concentrare și poți face față cu brio provocărilor de la locul de muncă. Dacă te-ai confruntat cu oboseală sau probleme de sănătate, astăzi te vei simți în putere, însă nu face excese.

Horoscop zilnic Capricorn

În viața sentientală te bucuri de multă pasiune și poți da frâu liber unei aventuri, însă ai grijă ca în cuplu să nu devii prea autoritar. Prfesional, te faci plăcut de superiori și reușești să obții ceea ce-ți dorești. Nu ezita nicio clipă să-ți pui în lumină talentele și creativitatea.

Horoscop zilnic Vărsător

Deși pot veni reproșuri din partea familiei, astăzi vei avea capacitatea de a le face față cu brio și astfel poți conștientiza și depăși inclusiv o frică sau o traumă emoțională.

Horoscop zilnic Pești

Ești foarte bine susținut în comunicare astăzi. Te afli în poziție de autoritate în dialogurile cu cei din jur și te poți impune cu ușurință, îi poți convinge ușor pe cei din jur să fie de partea ta într-un context.