VIDEO | Horoscopul zilei de 20 mai 2022. „Berbecii” câștigă o renegociere

Publicat: 20/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 20 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur retrograd din Gemeni și Jupiter din Berbec formează astăzi un sextil care ne oferă curajul necesar să spunem ceea ce gândim și până acum am reprimat. Totodată, idei mai vechi în care n-am avut încredere la momentul respectiv pot fi acum reluate și reanalizate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Este o zi bună să reiei niște negocieri, de această dată cu mai mult curaj și încredere în tine. Ai toate șansele să obții ceea ce îți dorești. Dacă ai evitat să spui ceva sau te-ai temut de un anume subiect de discuție, astăzi vei avea curaj să-l abordezi.

Horoscop zilnic Taur

Îți poți reface niște calcule și vei fi mai optimist cu privire la situația ta financiară. Totodată, contextul zilei te poate ajuta să-ți refaci strategia prin care îți câștigi banii. Sunt și nativi care au ocazia să returneze o datorie sau să facă niște economii.

Horoscop zilnic Gemeni

Dat fiind că Mercur retrograd este în zodia ta, profită de contextul zilei și reevaluează o situație care ține de viața ta personală sau de relația în care te afli. Ascultă sfaturile prietenilor sau ale persoanelor cu experiență. Vor veni cu înțelepciune.

Horoscop zilnic Rac

Contextul astrologic al zilei îți poate favoriza o stare de introspecție, însă te va ajuta să vezi o situație cu care te confrunți, cel mai probabil de natură profesională, dintr-un alt unghi. Ai putere interioară să te rupi de trecut și de contextele toxice din viața ta.

Horoscop zilnic Leu

Mercur retrograd în sextil cu Jupiter te susține să reiei un proiect abandonat sau să revii asupra unor idei și soluții, astfel încât să repui pe picioare un proiect. Tot acest context te ajută să-ți reanalizezi niște planuri de viitor cu mai multă înțelepciune și maturitate.

Horoscop zilnic Fecioară

Toate frustrările profesionale pe care le-ai avut în ultima perioadă te pot determina să faci niște schimbări în carieră sau, cel puțin, să schimbi o strategie prin care să-ți atingi un obiectiv. Poți purta niște discuții pe care le-ai evitat, fie cu superiorii, fie în cuplu.

Horoscop zilnic Balanță

Contextul astrologic al zilei, cu Jupiter aflat în zona de relații, îți cere să-ți reevaluezi niște principii și mentalități, convingeri pe baza cărora îți construiești relațiile, fie că este vorba de relații de cuplu, fie că este vorba de relații profesionale. Este o zi bună să clarifici neînțelegeri mai vechi în relația cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Scorpion

Contextul astrologic te ajută să-ți refaci niște calcule și strategii financiare. Reanalizează dacă este profitabil să-ți faci un credit sau să faci o investiție. Unii nativi pot avea inspirația de moment să iasă dintr-o asociere care le-ar putea aduce pagube și pierderi.

Horoscop zilnic Săgetător

Mercur se află în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să te pună în fața unor subiecte de discuție cu partenerul pe care le-ai tot evitat până acum. Este momentul să îți dai seama dacă ești sau nu în relația potrivită. De asemenea, poți renegocia un contract profesional.

Horoscop zilnic Capricorn

Profită de acest context astrologic și reanalizează-ți programul de muncă, stilul de viață și modul în care îți îndeplinești sarcinile la job. Ai nevoie să-ți îmbunătățești starea de sănătate și să petreci mai mult timp cu cei dragi.

Horoscop zilnic Vărsător

Ziua de astăzi poate veni cu clarificări în viața sentimentală. Îți poți da seama, în urma unui dialog sincer și deschis cu partenerul, care sunt sentimentele tale reale sau sentimentele acestuia. Unii nativi se pot reîntâlni cu un fost partener.

Horoscop zilnic Pești

Dat fiind că Mercur este guvernatorul relațiilor tale, prin sextilul pe care îl face cu Jupiter, guvernatorul tău, ai șansa să reiei niște discuții în cuplu sau cu familia și să lămurești neînțelegeri mai vechi. Unii nativi pot investi bani în renovarea unei locuințe.