VIDEO | Horoscopul zilei de 10 mai 2022. Mercur retrogradează în zodia Gemeni

Publicat: 10/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 10 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur va fi retrograd în Gemeni până pe data de 23 mai și apoi își va continua mersul aparent invers prin zodia Taur. Abia pe 3 iunie va ieși complet din retrogradare.

Astfel, va urma o perioadă de confuzii, în care mintea este neclară, o perioadă în care este de preferat să ne revizuim modul în care comunicăm cu cei din jur, să ne reanalizăm tiparele de gândire și să evităm să luăm decizii sau să semnăm contracte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cât timp Mercur este retrograd în Gemeni evită pe cât posibil negocierile pentru că, dincolo de faptul că sunt multe neclarități în acte, s-ar putea ca acele contracte semnate acum să nu aibă continuitate. Comunicarea va fi anevoioasă și poți fi mai introspect și confuz.

Horoscop zilnic Taur

Mercur retrograd în Gemeni va impacta sectorul tău financiar și îți cere revizuirea modului în care îți câștigi banii, dar și în care îi cheltui. Evită în următoarea perioadă cheltuielile majore și investițiile riscante pentru că poți pierde bani.

Horoscop zilnic Gemeni

Te poți aștepta la multă confuzie în perioada următoare, de aceea evită pe cât posibil să iei decizii, să tragi concluzii și să dai verdicte. Posibil să nu te simți deloc sigur pe tine. Reevaluează-ți viața personală și relațiile.

Horoscop zilnic Rac

Folosește-te de Mercur retrograd în Gemeni pentru a-ți reanaliza niște tipare mentale pentru că poți descoperi care sunt ancorele care nu te lasă să-ți iei zborul dintr-o situație de viață. Unii nativi sunt mai agitați pe interior și vor căuta să ascundă ceea de gândesc cu adevărat.

Horoscop zilnic Leu

Mercur îți cere ca în perioada retrogradării sale prin Gemeni să ai mai multă grijă la prieteni pentru că te pot dezamăgi. Este recomandat să-ți reanalizezi planurile de viitor și să-ți revizuirești implicarea în proiectele de grup, însă evită să începi ceva nou.

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur retrograd în Gemeni va influența sectorul carierei tale și-ți cere o reevaluare a obiectivelor de viitor, dar și a modului prin care vrei să ți le atingi. Nu lua decizii profesionale deocamdată și nici nu prelua noi responsabilități. Unii nativi pot să-și pună întrebări legate de direcția profesională, dacă sunt sau nu pe drumul cel bun.

Horoscop zilnic Balanță

Profită de Mercur retrograd în Gemeni pentru a-ți reanaliza niște convingeri de viață, niște filozofii pe baza cătora funcționezi. Lasă niște prejudecăți în spate care-ți inhibă ascensiunea. S-ar putea să apară probleme cu actele, într-o delegație sau într-o călătorie.

Horoscop zilnic Scorpion

Cu Mercur retrograd în Gemeni este momentul să-ți reanalizezi viața intimă, sexualitatea, dar și relația financiară care există între tine și partener. Pot ieși secrete la suprafață. Nu este momentul investițiilor riscante pentru că poți pierde bani.

Horoscop zilnic Săgetător

Mercur retrograd în Gemeni îți impactează direct sectorul relațiilor, prin urmare s-ar putea să nu știi exact ce simți pentru partener și să devii mai conflictual. Este o perioadă bună să-ți reanalizezi sentimentele și implicarea în viața de cuplu, dar și modul în care comunici cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Capricorn

Este o perioadă de reevaluări legate de modul în care comunici cu colegii, dar și legate de sarcinile pe care le ai de îndeplinit. O reorganizare este necesară la locul de muncă, dar și în stilul de viață. Ai mai multă grijă la sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător

Mercur retrograd în Gemeni va impacta chiar sectorul iubirii tale și nu este deloc o perioadă propice să începi noi relații. Profită și reevaluează-ți viața sentimentală, așteptările, dar și modul în care comunici cu persoana iubită și copiii.

Horoscop zilnic Pești

Cu Mercur reetrograd în Gemeni vei trece printr-o perioadă mai dificilă în raport cu familia și dialogul va fi greoi. Va fi nevoie să-ți revizuiești atitudinea față de cei dragi, dar și față de sarcinile gospodărești care îți revin. Diferențele de viziune vor ieși la suprafață destul de evident și în cuplu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Ce au stabilit judecătorii în cazul lui Vlad Pascu. Tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Legea pe are O AȘTEPTAU milioane de români. Proiectul tocmai a fost DEPUS la Parlament
BREAKING NEWS. Va fi sau nu RETRAS Cătălin Cîrstoiu
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Știința confirmă: îmbrățișările pot alina durerea, anxietatea și depresia!