VIDEO | Horoscopul zilei de 22 mai 2022. „Peștii” au mare încredere în ei

Publicat: 22/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 22 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect de susținere între Marte din zodia Pești și Pluto retrograd din Capricorn, care ne aduce putere interioară și energie psihică pentru a ne debarasa de tot ce este bolnăvicios în viața noastră. Este, totodată, un context care amplifică latura spirituală și aduce trăiri intense și pasiune.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Grație contextului astrologic, poți conștientiza că ai depășit, sau că ești pe punctul de a depăși, niște blocaje emoționale sau probleme fizice. Azi te bucuri de foarte multă putere interioară și îți vei atinge obiectivele stabilite.

Horoscop zilnic Taur

Dincolo de faptul că ziua de azi îți aduce foarte multă pasiune, pe care o poți trăi la cote înalte în cuplu, îți aduce și energia de care ai nevoie pentru a-ți urma idealurile. Ai alături persoane care te impulsionează să mergi mai departe și te inspiră în proiectele tale.

Horoscop zilnic Gemeni

Contextul astrologic al zilei îți dă impulsul necesar să-ți depășești niște frici profesionale și să te îndrepți pe calea afirmării. Nu ridica ștacheta prea sus. De asemenea, ai grijă și la manifestările prea autoritare.

Horoscop zilnic Rac

Îți vei susține punctul de vedere cu îndârjire și te vei lupta pentru a-ți apăra convingerile și propriul tău adevăr. Te bucuri de sprijinul partenerului de viață în toate demersurile pe care vrei să le întreprinzi.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea ca astăzi să ai parte de unele discuții cu partenerul legate de bugetul comun sau de bunuri materiale, credite, partaje. Chiar dacă apar conflicte, lucrurile se vor îndrepta în direcția dorită de tine.

Horoscop zilnic Fecioară

Cu Marte în sectorul relațiilor tale, ai tendința de a fi mai competitiv și autoritar cu partenerul de viață, dar și cu cei cu care desfășori activități comune. Ai grijă să nu depășești limitele și să ajungi la conflicte.

Horoscop zilnic Balanță

Te bucuri de spor în toate activitățile întreprinse în locuința, dar și la locul de muncă, în cazul în care astăzi lucrezi. Pe de altă parte, Marte fiind guvernatorul relațiilor tale, îți oferă prilejul unor momente intime care să te reconecteze la partener.

Horoscop zilnic Scorpion

Marte și Pluto sunt guvernatorii tăi, așa că tu astăzi te bucuri de multă putere, forță fizică și psihică și putere de convingere asupra celorlalti. Ai parte de momente plăcute, distractive cu persoana iubită și cu copiii.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi ai spor în activitățile pe care le întreprinzi în gospodărie și te impui în fața familiei. Ai grijă totuși să nu ajungi la conflicte. Este o zi bună să investești niște bani în locuință, dar nu exagera cu cheltuielile. Nu uita că Mercur este retrograd.

Horoscop zilnic Capricorn

Vei lupta pentru ideile tale și îți vei apăra punctul de vedere până în pânzele albe. Pluto este în zodia ta și îți oferă toată puterea interioară de care ai nevoie, dar totodată te face și mai impunător în fața celorlalți.

Horoscop zilnic Vărsător

Te pot frământa niște gânduri financiare, însă în urma acestora vei găsi și soluții bune de redresare. Poți face niște calcule și poți returna o datorie, iar unii nativi iau decizia să ceară o mărire de salariu.

Horoscop zilnic Pești

Marte este în zodia ta, așa că te bucuri de energie, bună dispoziție și multă încredere în forțele proprii. Ai spor în toate activitățile întreprinse și toată susținerea Universului să-ți îndeplinești dorințele.