Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 august 2021. Capricornii sunt nesiguri cu sentimentele lor

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 august 2021. Capricornii sunt nesiguri cu sentimentele lor
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 05/08/2021, 16:18
Actualizat: 05/08/2021, 16:22

Horoscopul zilei de 6 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Rac și ne face mai sensibili, mai emotivi, dar și mai atenți la nevoile familiei și ale căminului, însă relațiile parteneriale pot fi mai intense, ca urmare a opoziției cu Pluto din Capricorn.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 6 august 2021

Dragoste

Azi te dedici familiei și activităților casnice și poți primi o invitație la o reuniune, o întâlnire cu rudele.

Carieră și bani

S-ar putea să analizezi pe toate părțile o situație ce ține de viața personală în raport cu cea profesională, însă mai greu vei lua o decizie astăzi.

Sănătate

Starea emoțională este apăsătoare, mai ales că ai nevoie de unele răspunsuri din partea familiei, posibil legate de copilărie sau de trecutul îndepărtat.

Horoscop zilnic Taur – 6 august 2021

Dragoste

Deși Luna trece prin casa comunicării tale, astăzi nu prea veid ori să sdtai la povești cu nimeni, și vei evita să dai prea multe sfaturi.

Carieră și bani

Nu este cea mai bună zi de dat interviuri, examene orale, de susținut ședințe sau negocieri. Deși ești foarte analitic, nu ești prea deschis la ideile și propunerile celorlalți. Rigiditatea mentală te poate surprinde și pe tine.

Sănătate

Fă o plimbare, ieși din casă chiar și pentru a da o tură în jurul locuinței. Aastfel vei reuși să te relaxezi mental și să dormi mai bine.

Horoscop zilnic Gemeni – 6 august 2021

Dragoste

Dacă ai impresia că partenerul nu te apreciază așa cum meriți, ia în calcul că s-ar putea să fie la tine problema și să nu-ți acorzi suficientă încredere tu.

Carieră și bani

Este o zi a calculelor și socotelilor, și poți fi destul de nemulțumit de ceea ce descoperi. Totuși, pe fond emoțional s-ar putea să scoți mai mulți bani din buzunar decât trebuie.

Sănătate

Nu se întrtevăd probleme de sănătate, însă nici nu ai scăpat de agitația interioară și starea de nervi care te-a tot amprentat zilele astea.

Horoscop zilnic Rac – 6 august 2021

Dragoste

Luna trece prin zodia ta și te face mai sensibil, însă și stările emoționale pot fi mai intense și poți cauza conflicte în cuplu, dat fiind că Luna se află în opoziție cu Pluto.

Carieră și bani

Poți depune mai mult efort pentru a duce la sfârșit niște sarcini, însă s-ar putea sp nu suporți deloc autoritatea șefilor.

Sănătate

Dat fiind că Luna este în zodia ta și în opoziție cu Pluto, va trebui să depui mai mult efort pentru a te reechilibra emoțional, dar pe total ești în apele tale, cum se spune .

Horoscop zilnic Leu – 6 august 2021

Dragoste

Te bântuie niște amintiri și regrete și trecutul nu-ți dă pace. Posibil să fii mai trist și mai anxios, însă evită să duci lucrurile la extrem și să te concentrezi pe ceea ce nu mai este în viața ta.

Carieră și bani

Ai acumulat multe frustrtări zilele astea și multă tensiune interioară, iar astăzi s-ar putea să explodezi și să te descarci pe cei din jur care poate nu au nicio vină.

Sănătate

La nive mental este agitație și asta te poate face să mănânci mai mult sau, din contră, să nu mânânci deloc. Nu sunt excluse insomniile.

Horoscop zilnic Fecioară – 6 august 2021

Dragoste

Prietenii vin cu propuneri de ieșit, însă nu prea te arăți dispus sau dacă ieși vorbești puțin și analizezi mult.

Carieră și bani

Azi nu mai ești dispus să-i critici pe cei din jur, dar nici nu-i scapi din ochi. Posibile obstacole pe care le întâmpini în cadrul unui proiect de grup.

Sănătate

Dincolo de agitația mentală și starea de irascibilitate, de altfel în scădere, nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Balanță – 6 august 2021

Dragoste

Deși ar trebui să fii cu multă băgare de seamă în perioada asta, dacă cineva nou te invită în oraș, ieși, însă nu te implica emoțional prea tare.

Carieră și bani

Este o zi extrem de tensionată la locul de muncă sau relația cu superiorii se desfășoară greoi. Dacă ți se impun sarcini care nu țin de fișa postului, cel mai probabil vei răbufni.

Sănătate

Stresul profesional este mare și suficient pentru a-ți cauza insomnii sau lipsă de chef pentru alte activități cotidiene.

Horoscop zilnic Scorpion – 6 august 2021

Dragoste

Evită să-ți ipui punctul de vedere și argumentele în fața celorlalți pentru că riști să dai naștere tensiunilor.

Carieră și bani

Dacă ai de luat o decizie astăzi, cel mai probabil nu vei reuși să ajungi la nicio concluzie sau, din contră, vei ajunge la prea multe concluzii, neștiind care-i cea mai bună.

Sănătate

Dorința de a pleca într-o călătorie este mare, dar cel mai probabil te vei mulțumi cu o ieșire în zonă. Chiar și o plimbare de seară ți-ar prinde bine astăzi.

Horoscop zilnic Săgetător – 6 august 2021

Dragoste

Profită de tranzitul Lunii prin Rac și pertece momente pasionale în cuplu. Treci peste discuțiile despre bani și alte nemulțumiri și reconectează-te cu partenerul.

Carieră și bani

Situația financiaă îți dă mari bătăi de cap și întorci un context pe toate părțile. Nu lua deocamdată nicio decizie privind un îprumut, o investiție sau returnarea unei datorii.

Sănătate

Stările emoționale sunt intense, profunde, transformatoare și nu este exclus să ajungi la gelozie și posesivitate dacă le duci a extrem.

Horoscop zilnic Capricorn – 6 august 2021

Dragoste

Azi ai tendința de a te impune prea mult în fața partenerului și este posibil să iasă cu scântei dacă nu te controlezi, mai ales că ai tendința de a fi suspicios și nesigur pe relație. Nu te duce nici în extrema cealaltă și nu deveni rece și rigid.

Carieră și bani

Nici relațiile profesionale nu sunt mai calme pentru că ai tendința de a-i suspecta pe ceilalți și de a fi mult prea autoritar.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător – 6 august 2021

Dragoste

Ceva din trecut te apasă și s-ar putea să nu poți să taci până nu te descarci. Vezi cum o faci pentru a nu creea tensiuni degeaba.

Carieră și bani

Este o zi cu multe la locul de muncă și te poți stresa pentru fiecare sarcină sau neatenție a colegilor, ba chiar s-ar puea să le faci tu munca lor

Sănătate

Evită sp mănânci prea gras sau să consumi alimente care știi că-ți fac rău. Hidratează-te corespunzător și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Pești – 6 august 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul iubirii tale, însă oricât ți-ai dori să fii în brațele persoanei iubite sau să îți satisfaci nevoile afective, cel mai probabil niște regrete și stări emoționale mai vulnerabile te pot inhiba.

Carieră și bani

Ai imaginație, intuiție și te afli într-o stare creativă care te poate stimula în activitățile artistice și nu numai.

Sănătate

Ai nevoie de mai mult timp liber pentru activitățile care-ți fac plăcere, în caz contrar ai putea fi destul de posomorât astăzi.

Horoscop săptămâna 2 – 8 august 2021. Taurii pot avea probleme financiare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 2 – 8 august 2021 poate aduce o serie de decizii surpriză care să ne scoată din ritmul nostru și să ne strice starea de spirit.

Săptămâna 2 – 8 august 2021 este destul de tensionată, dat fiind că începe sub auspiciile conjuncției Soare-Mercur din Leu în opoziție cu Saturn retrograd din Vărsător, iar ulterior, atât Soarele, cât și Mercur vor forma cuadraturi cu Uranus din Taur. Este vorba de multă agitație mentală, decizii care ni se impun, blocaje în comunicare și foarte mute schimbări bruște care vin și ne forțează să ne schimbăm planurile sau viziunea.

Pe de altă parte, în plan sentimental și financiar, grație trigonului dintre Venus și Uranus, vom fi surprinși plăcut și vom simți să facem lucrurile altfel, să aducem un aer fresh în relațiile noastre, mai multă libertate și aventură. În cazul celor singuri, acest aspect poate le aduce ocazia de a se îndrăgosti de o persoană total diferită de ceea ce reprezenta tiparul lor până acum.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară. Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii. Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă,...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Cu EA a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa! Cine este noul manager de la Taverna...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest...
Cutremur la Antena 1. Schimbarea e fără precedent
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
„Este un adult cu propriile planuri”. Cum se înțeleg, de fapt, Teo Trandafir și fiica...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Coreea de Nord ar fi trimis Rusiei 7.000 de containere cu echipamente militare