Horoscop săptămâna 2 – 8 august 2021. Taurii pot avea probleme financiare

Horoscop săptămâna 2 - 8 august 2021. Taurii pot avea probleme financiare
Foto: Pixabay
Publicat: 02/08/2021, 13:45

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 2 – 8 august 2021 poate aduce o serie de decizii surpriză care să ne scoată din ritmul nostru și să ne strice starea de spirit.

Săptămâna 2 – 8 august 2021 este destul de tensionată, dat fiind că începe sub auspiciile conjuncției Soare-Mercur din Leu în opoziție cu Saturn retrograd din Vărsător, iar ulterior, atât Soarele, cât și Mercur vor forma cuadraturi cu Uranus din Taur. Este vorba de multă agitație mentală, decizii care ni se impun, blocaje în comunicare și foarte mute schimbări bruște care vin și ne forțează să ne schimbăm planurile sau viziunea.

Pe de altă parte, în plan sentimental și financiar, grație trigonului dintre Venus și Uranus, vom fi surprinși plăcut și vom simți să facem lucrurile altfel, să aducem un aer fresh în relațiile noastre, mai multă libertate și aventură. În cazul celor singuri, acest aspect poate le aduce ocazia de a se îndrăgosti de o persoană total diferită de ceea ce reprezenta tiparul lor până acum.

Săptămâna 2 – 8 august 2021 se încheie cu fenomenul de Lună Nouă în zodia Leu, context care poate aduce schimbări și noi începuturi în viața noastră, însă fie nu ne sunt pe plac, fie trebuie să avem răbdare pentru a ne bucura de ele. Oricum, trebuie să fim deschiși noului și să acceptăm că ceea ce începe acum, oricând poate lua o altă turnură.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 2 – 8 august 2021

Dragoste

Este o perioadă bună în plan sentimental. Ce singuri se pot îndrăgosti în mod neașteptat, însă nu ar trebui să se aștepte neapărat la o relație de lungă durată, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot veni cu ceva nou care să anime viața în doi și să alunge monotonia.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta fă-ți un program de lucru și încearcă să-l urmezi cu strictețe dacă vrei să te bucuri de timp liber. S-ar putea ca niște cheltuieli prea mari să te scoată din zona de confort financiar și asta să te determine să muncești mai mult. Situația financdiară nu este deloc roz și asta te poate necăji.

Sănătate

Cheful de distracție și relaxare este la cote înalte, însă s-ar putea să-ți fie foarte greu să-ți acorzi timpul liber necesar. Ceva sau cineva te poate limita. Descoperi un nou hobby care te atrage, însă greu te vei urni să-ți satisfaci dorința.

Horoscop săptămânal Taur: 2 – 8 august 2021

Dragoste

În plan sentimental ai ocazia de a face lucrurile diferit, de a reaprinde scânteia între tine și partener. Activitățile în doi sunt cheia, iar dacă ești singur te poți îndrăgosti de o persoană total opusă tiparelor tale de până acum.

Carieră și Bani

S-ar putea ca săptămâna aceasta să ai parte de tensuni cu superiorii pentru că mare parte din energia ta se va canaliza în zona de familie sau în activități ce țin de locuință, posibil legate de o renovare, de o mutare. Dacă aștepți acte, avize și aprobări, s-ar putea ca acestea să întârzie.

Sănătate

Starea emoțională poate fi mai apăsătoare în perioada aceasta. Fie te macină trecutul, fie probleme nerezolvate din copilărie, fie traume emoționale se manifestă acum și te simți neiubit, neînțeles și singur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 2 – 8 august 2021

Dragoste

Ai grijă ce vorbești, cu cine vorbești și cum vorbești pentru că poți scăpa informații pe care ar trebui să le ții pentru tine. Nu-ți divulga secretele necunoscuților doar pentru a te lăuda cu o situație. În plan sentimental poate să apară o idilă romantică, poți fi atras de o persoană diferită de ceea ce te atrăgea de obicei, însă ai grijă să nu-ți ascundă prea multe lucruri.

Carieră și Bani

S-ar putea să întâmpini unele probleme cu actele, să primești reclamații și să fii pasibil de amenzi, așa că ai grijă la tot ce ține de aceste aspecte. Dacă ai de negociat ceva, te menții pe poziții și nu te lași înduplecat.

Sănătate

Ești agitat săptămâna aceasta, ești tensionat și s-ar putea să nu te poți odihni cum trebuie. Lipsa de concentrare te poate face mai neatent, așa că mai multă grijă dacă te urci la volan.

Horoscop săptămânal Rac: 2 – 8 august 2021

Dragoste

Te simți neapreciat și nedorit și ai impresia că partenerul nu-ți recunoaște valoarea. Este momentul să stați de vorbă sincer și deschis, inclusiv să abordați subiecte mai intime și delicate. Vino cu o propunere nouă, fă o declarație de dragoste neașteptată și lucrurile se vor îmbunătăți. În weekend evită tensiunile cu partenerul.

Carieră și Bani

Sectorul financiar îți consumă toată energia săptămâna aceasta. Fie apar cheltuieli neplanificate, fie aștepți o sumă de bani și aceasta întârzie, fie nu-ți ajung banii pentru a face o plată, pentru a cumpăra cea ce-ți dorești de multă vreme. Discuțiile pe teme legate de bani sunt tensionate și pot să apară fel și fel de surprize la acest capitol. Ai putea fi mai determinat să scoți bani din talentele tale.

Sănătate

S-ar putea ca din a doua parte a săptămânii să treci prin stări oscilatorii, de la un prea plin de energie, la o scădere bruscă de vitalitate și la o stare emoțională vulnerabilă, apăsătoare.

Horoscop săptămânal Leu: 2 – 8 august 2021

Dragoste

Este o săptămână foarte tensionată care poate veni cu multe schimbări și situații neașteptate în plan relațional. S-ar putea să ai senzația că partenerul te inhibă, că-ți taie aripile și astfel să iei o decizie radicală privind viața de cuplu. Înainte de toate încearcă să porți un dialog calm, matur și echilibrat.

Carieră și Bani

Simți nevoia unei schimbări profesionale, poate chiar să intri pe o nouă direcție în carieră, însă chiar dacă iei această decizie sau ești forțat de un context să o iei, încearcă să ai răbdare să construiești ceva, pentru că senzația că ceilalți te trag înapoi este mare. Se întrevăd tensiuni cu superiorii.

Sănătate

În prima parte a săptămânii s-ar putea să nu ai energie prea multă, să te simți sleit de puteri, fără vlagă și oricât te-ai odihni, lucrurile nu par să se îmbunătățească. În plus, ești foarte agitat și nervos și faptul că te cerți cu cei din jur te indispune și mai mult. Resimți contextul atsrologic ca pe o stare de nefericire.

Horoscop săptămânal Fecioară: 2 – 8 august 2021

Dragoste

Este o perioadă bună să te îndrăgostești, să te simți atras de o persoană care este diferită de tiparele tale, dar cu care să ai totuși idealuri comune, să împărtășești aceleași credințe și aspirații de viitor. În cuplu simți nevoia unei schimbări și ar fi de preferat să planifici o vacanță alături de partener.

Carieră și Bani

Mun cești mult, prea mult pentru cât poate să ducă organismul tău și sr trebui să iei o pauză săptămâna aceasta. Dacă nu poți schimba programul și anula din sarcini, măcar asigură-te că la fiecare oră petreci 10 minute odihnindu-te.

Sănătate

Sănătaea este destul de vulnerabilă și din acest motiv este recomandat fie să-ți faci un set de analize și investigații, dacă simți că lucrurile nu merg cum trebuie, fie să te odihnești mai mult. Din cauza suprasolicitării poți fi mai agitat și neliniștit și te poți confrunta cu insomnii. Nu este exclus să primești vești proaste despre starea de sănătate a cuiva.

Horoscop săptămânal Balanță: 2 – 8 august 2021

Dragoste

Evită să te lași cucerit de persoane noi care par să-și ascundă lucruri, care nu par sincere sau care au deja o altă relație, indiferent că acestea spun că vor să o încheie. Dacă ești parte a unui cuplu s-ar putea să afli că partenerul te-a minți, te-a înșelat. Oricum, niște ascunzișuri pot ieși acum la suprafață.

Carieră și Bani

Dacă ești implicat în proiecte de grup sau online, ai șansa să le duci mai departe, către succes, însă nu face orice pentru popularitate și, mai ales, nu avea așteptări de la asociați. Încearcă să faci lucrurile altfel, consultându-te cu ceilalți, dar nu-i critica dacă nu pot ține ritmul cu tine.

Sănătate

Cum Venus, guvernatoarea ta, este în sectorul sănătății, ai mai multă grijă la odihnă și chiar apelează la fel și fel de terapii naturiste, la tehnici revoluționare pentru a-ți îmbunătăți starea mentală. Cei care vor să scape de diferite temeri și legături cu trecutul, acum o pot face.

Horoscop săptămânal Scorpion: 2 – 8 august 2021

Dragoste

Ești mult prea axat pe carieră și uiți de familie. Dacă nu vrei să auzi reproșuri de la cei dragi, ar fi bine să te responsabilizezi mai mult vizavi de treburile casnice. S-ar putea ca ceva legat de casă și familie să te țină pe loc câteva zile. Totodată, în cuplu este momentul să dai un restart, să vii cu ceva nou, să te dedici unor activități în doi care să alunge monotonia. Nu este exclus ca cei singuri să fie atrași de cineva din anturaj și să înceapă o relație

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta o dedici carierei și poți intra într-o nouă etapă, poți face un pas profesional important, poate chiar să obții o avansare și toate astea în ciuda unor piedici pe care alții înceracă să ți le pună. Posibil să ai parte de tensiuni cu superiorii și să simți că nu ești lăsat să te afirmi, de aceea unii nativi pot analiza varianta unei noi direcții profesionale.

Sănătate

Ține cont că nivelul de stres este mare săptămâna aceasta și poți resimți frustrări dacă nu spui lucrurilor pe nume. În plus, tensiunile profesionale te pot obosi peste măsură și te pot face mai autoritar cu ceilalți, aspect deloc dorit în aceste zile.

Horoscop săptămânal Săgetător: 2 – 8 august 2021

Dragoste

Mercur, guvernatorul relațiilor tale, este foarte tensionat săptămâna aceasta, prin urmare s-ar putea ca și tu să intri mai ușor în conflicte cu partenerul. Dacă alegi să taci și să nu porți un dialog, lucrurile s-ar putea înrăutăți. Totuși, nu te grăbi să iei decizii radicale, ci mai degrabă vezi ce puteți schimba în relația voastră pentru ca lucrurile să meargă așa cum îți dorești.

Carieră și Bani

Te gândești să faci schimbări legate de muncă, poate chiar să-ți schimbi jobul cu unul mai bine plătit. Ai toată susținerea astrelor să te afirmi, însă fă-o într-un mod diferit, cu ajutorul unor idei și strategii noi. Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum.

Sănătate

S-ar putea ca planurile tale de relaxare într-o vacanță să fie date peste cap, schimbate în ultimul moment sau să întâmini neplăceri și obstacole într-o călătorie. Este o perioadă bună pentru a-ți delecta mintea cu o carte, un film, un documentar sau poate să înveți ceva nou.

Horoscop săptămânal Capricorn: 2 – 8 august 2021

Dragoste

Din punct de vedere sentimental este o perioadă cel puțin interesantă. Dacă ești singur poți fi atras de o persoană diferită, nonconformistă și poți da naștere unei idile romantice, iar dacă ai deja o relație, ai grijă la cum îți administrezi emoțiile, la ceea ce aduci din trecut în prezent. Suferințe și traume mai vechi pot aduce dezechilibre relaționale majore acum.

Carieră și Bani

Este o perioadă în care este de preferat să faci economii și să eviți cheltuielile majore. S-ar putea să te simți mai strâmtorat financiar o perioadă, mai ales dacă trebuie să returnezi o datorie. Nu este exclus să ai parte de niște pierderi, însă acestea să te stimuleze să-ți reorganizezi finanțele. Dacă vrei să învestești niște bani, asigură-te că nu există prea multe riscuri.

Sănătate

Este o perioadă în care poți lucra cu emoțiile tale, cu fricile și dependențele, astfel încât să te vindeci de tot ce te ține în loc și nu te lasă să avansezi. Îți poți recâștiga încrederea în tine și stima de sine va crește.

Horoscop săptămânal Vărsător: 2 – 8 august 2021

Dragoste

Continuă aspectele tensionate în relațiile tale și cu cât vei fi mai impunător și autoritar, cu atât ceea ce vei primi din partea partenerului va fi mai neplăcut. Se pot spune cuvinte dureroase și se pot lua decizii radicale. Încearcă să schimbi modul în care porți un dialog și acceptă și părerea celuilalt.

Carieră și Bani

Și relațiile profesionale pot fi deosebit de tensionate și stresante și ai putea avea impresia că adevărul îți aparține, că ceilalți trebuie să te urmeze fără șovăială, însă nu se va întâmpla asta. Dacă ai de semnat un contract sau de început ceva nou, o colaborare, ține cont că vei reuși doar dacă nu vei fi prea rigid.

Sănătate

Ești destul de serios în perioada aceasta și ai impresia că ceilalți nu te mulțumesc, nu te apreciază și nu-ți recunosc valoarea, însă este vorba doar de tine și de așteptările prea mari pe care le ai de la ceilalți. Posibil să iei niște decizii legate de starea ta de sănătate sau a cuiva drag.

Horoscop săptămânal Pești: 2 – 8 august 2021

Dragoste

Mercur, guvernatorul relațiilor tale, face aspecte tensionate săptămâna aceasta, semn că ești destul de stresat și agitat în relația pe care o ai. Este timpul să vorbești cu partenerul deschis, să căutați noi soluții pentru a vă consolida povestea. Cei singuri pot profita de trigonul Venus-Uranus pentru a cunoaște o persoană cu care să înceapă o relație. Va fi vorba de cineva diferit de ei, cu o atitudine nonconformistă.

Carieră și Bani

Ai parte de o perioadă aglomerată la locul de muncă, însă ține cont că a sta peste program nu este cea mai bună soluție. Încearcă să eviți tensiunile cu colegii și angajații pentru că mai mult stres îți pot aduce și încearcă să iei decizii legate de sarcini și program, astfel încât să ai și timp liber.

Sănătate

Este o perioadă în care nivelul de energie este scăzut și agotația mentală este la cote înalte, și asta tot din cauza muncii în exces. Profită de contextul astrologic al perioadei pentru a face acele schimbări necesare în stilul de viață. Schimbă-ți rutina zilnică și odihnește-te mai mult pentru a-ți reîncărca bateriile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde...
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Maria, o gimnastă de doar 17 ani s-a stins din viață subit: ”Boala a răpus-o...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Test de cultură generală. De ce pisicile dorm atât de mult?