Incendiu puternic izbucnit la o hala de depozitare din Alba. Nu există victime

Publicat: 03/02/2021, 09:06
Actualizat: 03/02/2021, 09:08

Un incendiu s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri la o hală de depozitare din Alba Iulia, spaţiu în care funcţionau şi o firmă de curierat şi un service auto.

„Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o hala de depozitare în municipiul Alba Iulia, str. Gării (în spatele detașamentului de Pompieri).

Incendiul se manifesta generalizat pe aproximativ 50p mp la intreg depozitul. În interior sunt depoItate aparate electrocasnice, anvelope și un service auto.

Forte alocate: 4 ASAS, 1 ASCM, 1 Descarcerare, 1 SMURD B2.

La fata locului pentru coordonarea acțiunilor de intervenție de stingere se afla si domnul prefect al județului Alba, Nicolae Albu.

Au fost afectați aproximativ 500 mp de hala depozitare in interiorul careia se aflau 3 compartimente:

– în primul pe aproximativ 300 mp erau depozitate frigidere si aparatura electrocasnica.

– în al doilea compartiment pe aproximativ 150 mp funcționa o firma de curierat

-în al treilea compartiment funcționa un service auto.

Incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale, fără victime”.

Incendiul de la INBI „Matei Balș”. Bilanțul deceselor a ajuns la 10! Ultima victimă, un bărbat în vârstă de 80 de ani

Ministerul Sănătății a anunțat marți, 2 februarie, faptul că două persoane care au fost victimele incendiului de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” au decedat.

Cea de-a zecea victimă este un pacient în vârstă de 80 de ani, care s-a aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie.

Incendiul de la „Matei Balș”: Zece persoane au decedat în urma tragediei

„Ministerul Sănătății a fost informat privind un deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase «Matei Balș» din București în timpul incendiului din 29 ianuarie a.c. Este vorba despre un pacient în vârstă de 80 de ani, transferat după incendiu la Spitalul Universitar de Urgență din București. Pacientul a fost diagnosticat cu o forma severă SARS Cov-2, prezenta multiple comorbidități și se afla internat în secția de Terapie Intensivă a unității medicale, intubat. Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului”, arată un comunicat de presă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase